عصر قم - چهارمحال و بختیاری - معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری به تبیین اقدامات این نهاد انقلابی ناظر به جنگ رمضان در برهه فعلی پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری ، عباس میراحمدی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در نشست با خبرنگاران به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در خصوص وضعیت امنیت غذایی در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: با توجه به وضعیت تولید و همکاری مطلوب کشاورزان و دامداران و تولیدکنندگان، ذخایر راهبردی استان از طریق تولیدات کشاورزی استان تأمین شده است.
وی با تصریح اینکه واحدهای تولیدی نیز با مشارکت بخش خصوصی وضعیت مناسبی دارند، افزود: به مردم اطمینان میدهیم که هیچ کمبودی در اقلام اساسی وجود ندارد و ذخایر در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
میراحمدی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۴ حقیقتاً سالی سخت برای بخش کشاورزی بود که در معرض چالشهای بزرگی همچون جنگ و نیز تغییر نرخ ارز قرار گرفت، اظهار کرد: با اینحال با مدیریت خوب و همراهی کشاورزان و تولیدکنندگان چالش و بحرانی ایجاد نشد و کشاورزی و تولید مسیر خودش را طی کرد.
میراحمدی با تأکید بر اینکه سال گذشته در بسیاری از اقلام غذایی واردات به استان نداشتیم و تولیدات استان پاسخ نیازمندی بازار را داد، گفت: بیشترین ذخایر استان در بخش پشتیبانی امور دام از تولیدکنندگان استانی تامین شد و وارداتی نداشتیم.
سپر دفاعی بخش کشاورزی در برابر تهدیدات دشمنان
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: دولت تدابیری اندیشیده تا نرخ کالابرگ را برای افزایش قدرت خرید مردم بالا ببرد.
میراحمدی با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل بهعنوان سپر دفاعی بخش کشاورزی در برابر تهدیدات، نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی و پایداری تولید دارد، افزود: در این راستا پیشنهادات خودمان را به بخشهای تولیدی و کشاورزی ارائه دادیم.
وی افزود: در بخش تولید آرد و نانواییها، سه کارخانه مجهز به تجهیزات تولید برق شده و تا کنون ۳۰ درصد نانواییها نیز به موتور برق و ژنراتور تجهیز شدند و اقداماتی نیز در بخش واحدهای دامداری پیشبینی شده و اجرایی میشود.