سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴

ورزشی

پاسخ عضو هیئت‌رییسه به احتمال تغییر تصمیم فدراسیون

پاسخ عضو هیئت‌رییسه به احتمال تغییر تصمیم فدراسیون
عصر قم - ورزش ۳ /در حالی که صحبتها پیرامون تحریم یا حضور اعضای فدراسیون و سرمربی تیم ملی در واشنگتن برای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی بالا گرفته، موافقان غیبت ایران معتقدند ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /در حالی که صحبتها پیرامون تحریم یا حضور اعضای فدراسیون و سرمربی تیم ملی در واشنگتن برای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی بالا گرفته، موافقان غیبت ایران معتقدند در غیر این صورت باید منتظر تبعات بعدی و رد ویزای بازیکنان تیم ملی ماند. از سوی دیگر مخالفان تحریم هم میگویند حضور حداقل امیر قلعه‌نویی و مصاکبه او با رسانه‌های خارجی می‌تواند پیام ایران را بیشتر به گوش طرفداران و اهالی فوتبال در دنیا برساند.
علی خطیر عضو هیئت‌رییسه فدراسیون در پاسخ به موافقان حضور در امریکا گفت: چیزی که شما میگویید درست است و ما این مسائل را مورد ارزیابی قرار دادیم که هم حضورمان می‌تواند منافعی داشته باشد و هم عدم حضور پیامی خواهد داشت. آنجا نظر قطعی هیئت‌رییسه این بود که وزن پیام عدم حضور می‌تواند خیلی بیشتر باشد.
او ادامه داد: کما اینکه باز هم راه بسته نیست و یکجورهایی گفتند با مراجع ذی صلاح و وزارت امورخارجه مشورت شود که اگر بنا به نرفتن است، بگویند.
خطیر درباره آخرین تصمیم ایران گفت: من در جریان نیستم و اطلاعاتم از همان آخرین جلسه هیئت‌رییسه است. فدراسیون قرار شد با نهادهای مرتبط و ذی‌صلاح ارتباط داشته باشد تا ببیند نظر مطلوب دوستان چه چیزی است تا آن را محور و مبنای تصمیم بگیرد.
بازار
عضو هیئت رییسه در پاسخ به این سوال که آیا فیفا در عمل توانسته کاری انجام دهد؟ عنوان کرد: حرف زده می‌شود اما حرف تا عمل زیاد است. بخش زیادی از این موضوع سیاسی است و من خیلی به این قضیه خوشبین نیستم چون فیفا تضمین لازم را داشت و اگر میخواست دولت امریکا را تحت فشار قرار دهد، این کار را انجام می‌داد.
او در پاسخ به این سوال که است ممکن است برای بازیکنان تیم ملی هم مشکل ایجاد شود؟ اظهار داشت: من یک خرده قضیه را متفاوت میبینم اما فعلا کاری جز مکاتبات نمیتوانیم انجام بدهیم و امیدوارم که این قضیه انجام شود.


نظرات شما