عصر قم - ورزش 3 /تمرین صبح امروز دوشنبه شاگردان اوسمار ویرا در حالی در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار شد که تیوی بیفوما در ساعت مقرر در جمع بازیکنان دیده نشد که علت آن، آسیب دیدگی این مهاجم نبود.
تیوی بیفوما با وجود اینکه دو روز قبل در مسابقه تدارکاتی پرسپولیس مقابل پالایش نفت بندرعباس به میدان رفت و به دلیل آسیب دیدگی جزئی از بازی بیرون آمد، اما دچار مصدومیت جدی نشده و امروز هم باید در تمرین سرخ پوشان حضور پیدا میکرد که این اتفاق رخ نداد.
مهاجم کنگویی پرسپولیس که در فصل جاری 6 بازی به میدان رفته و دو پاس گل داده، صبح امروز خواب مانده و به همین دلیل در تمرین تیمش نتوانست حضور پیدا کند.
بازار ![]()
پرسپولیس روز جمعه هفته جاری در یازدهمین بازی فصل لیگ برتر مقابل شمسآذر قزوین قرار میگیرد که بیفوما پس از غیبت عجیب در تمرین امروز، احتمالا از فردا دوباره به جمع شاگردان اوسمار اضافه خواهد شد تا آماده مسابقه آینده شود.