پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴

ورزشی

مودریچ: باورم نمی‌شد تشویق‌ها برای من است

مودریچ: باورم نمی‌شد تشویق‌ها برای من است
عصر قم - ورزش ۳ /لوکا مودریچ قهرمانی بدون مرز است و در هر گوشهٔ دنیا ستاره کروات را می‌شناسند. او در ورزشگاهی که انتظارش را نداشت هم تشویق شد. ستارهٔ کرواسی در آخرین ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /لوکا مودریچ قهرمانی بدون مرز است و در هر گوشهٔ دنیا ستاره کروات را می‌شناسند. او در ورزشگاهی که انتظارش را نداشت هم تشویق شد.
 ستارهٔ کرواسی در آخرین بازی مقدماتی جام جهانی 2026 مقابل مونته‌نگرو (که با پیروزی 2-3 کرواسی به پایان رسید) مورد تشویق ایستادهٔ تماشاگران میزبان قرار گرفت و با خوشحالی آن را پذیرفت.
پیش از بازی، زلاتکو دالیچ، سرمربی کرواسی، علناً اعلام کرده بود که ستارهٔ میلان را به میدان می‌فرستد چون «هواداران مونته‌نگرو هم حق دارند حضور او را جشن بگیرند». او این حرف گفت و به آن عمل کرد: دقیقه 78، مودریچ از روی نیمکت بلند شد، به جای پریشیچ وارد زمین شد و تمام ورزشگاه ایستاد و برایش کف زد.
مودریچ پس از بازی تشکر کرد: «بله، تماشاگران فوق‌العاده با ما رفتار کردند، فقط می‌توانم از آن‌ها تشکر کنم. امیدوارم همین‌طور تیم خودشان را حمایت کنند، جو فوق‌العاده‌ای بود.»
لوکیتا در ادامه اعتراف کرد: «وقتی داشتم به سمت زمین می‌رفتم، حتی متوجه نشدم که تشویق برای من است؛ بعداً فهمیدم. حس خارق‌العاده‌ای بود، مو به تنم سیخ شد؛ این احساس را در ورزشگاه‌های زیادی تجربه کرده‌ام. همیشه زیباست که هواداران یک کشور همسایه این‌طور از تو استقبال کنند، حتی خاص‌تر هم می‌شود. از صمیم قلب ممنونم.»
دربارهٔ انگیزهٔ ادامه دادن در این سطح در سن بالا، مودریچ گفت: «شاید توضیح کاملش زمان بیشتری بخواهد، اما همیشه می‌گویم، مهم‌ترین چیز عشق به کاری است که انجام می‌دهم. عاشق فوتبالم، فوتبال همه چیز من است. خانواده اولویت اول است، اما بعد از آن، فوتبال همه چیز من است. همین عشقی که هنوز دارم یکی از دلایلی است که باعث می‌شود ادامه بدهم.»


نظرات شما