چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴

ورزشی

مصدومیت عمری پرسپولیس را نگران کرد

مصدومیت عمری پرسپولیس را نگران کرد
عصر قم - ورزش ۳ /محمد عمری امروز در تمرین تیم ملی حضور نداشت. محمد عمری، هافبک پرسپولیس، امروز در اردوی تیم ملی تمرینات اختصاصی خود را زیر نظر علیرضا شهاب، فیزیوتراپ تیم ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /محمد عمری امروز در تمرین تیم ملی حضور نداشت.
محمد عمری، هافبک پرسپولیس، امروز در اردوی تیم ملی تمرینات اختصاصی خود را زیر نظر علیرضا شهاب، فیزیوتراپ تیم ملی، انجام داد.
عمری که در هفت هفته ابتدایی لیگ به دلیل مصدومیت از ترکیب پرسپولیس دور بود، پس از بازگشت برابر ذوب‌آهن به میدان رفت و با زدن یک گل، درخشش خود را آغاز کرد.
این بازیکن سپس در دیدارهای مقابل تراکتور و استقلال خوزستان در ترکیب ثابت پرسپولیس به میدان رفت و نمایش‌های درخشانی ارائه داد.
همین سه بازی کافی بود تا امیر قلعه‌نویی او را به اردوی تیم ملی دعوت کند؛ با این حال، مشخص نیست که او دچار چه مصدومیتی شده و به چه علت در تمرین تیم ملی حضور نداشته است.
تیم ملی فردا شب از ساعت ١٩:٣٠ در نخستین دیدار خود در تورنمنت العین به مصاف تیم ملی کیپ‌ورد خواهد رفت و عمری احتمالا این بازی را از دست خواهد داد تا همچنان در حسرت اولین بازی ملی بماند.
با این حال هواداران پرسپولیس در انتظار اطلاعیه تیم ملی پیرامون مصدومیت این بازیکن هستند تا ببینند او برای دیدار تراکتور چه شرایطی خواهد داشت.
بازار


نظرات شما