عصر قم

آخرين مطالب

نشنال اینترست: مذاکره ایران با ترامپ ریسک بالایی دارد سیاسی

نشنال اینترست: مذاکره ایران با ترامپ ریسک بالایی دارد
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / یک نشریه آمریکایی با اشاره به حملات ایالات متحده به ایران و پشتیبانی این کشور از اسرائیل نوشته که دونالد ترامپ بار دیگر ثابت کرد که به‌راحتی دروغ می‌گوید و توافقات را به‌سادگی زیر پا می‌گذارد.
نشریه تحلیلی نشنال اینترست، ورود دوباره ایران به مذاکره با آمریکا را «بسیار پرریسک» توصیف و تأکید کرده که نمی‌توان به پایبندی رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ به توافقات بین‌المللی مطمئن بود.
کارشناس این نشریه تصریح کرده که استفاده ترامپ از رویکرد «مرد دیوانه» و خلف‌وعده‌های این رئیس‌جمهور در گذشته، بی‌اعتمادی ایران برای ورود به مذاکرات جدید را افزایش داده است.
تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس؛ تصمیمی کلیدی
این نشریه تحلیلی تصمیم ایران برای توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) را «بسیار کلیدی» دانسته است. نشنال اینترست در ادامه افزوده که «تهران ظاهراً از این اقدام به‌عنوان نشانه‌ای برای خروج از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) استفاده می‌کند».
بازار
با وجود پایبندی ایران به پیمان عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای و همکاری‌های تنگاتنگ این کشور با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، کارشکنی‌های این آژانس و مدارک موجود دال بر جاسوسی مسئولان آژانس موجب شد تا تهران همکاری‌های خود را به حالت تعلیق درآورد.
از سوی دیگر، حملات رژیم صهیونیستی و ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای ایران و عدم برخورد جدی بین‌المللی با این اقدام غیرقانونی موجب شده تا ایران در گام بعدی، خروج از پیمان عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای را در دستور کار خود قرار دهد.
هراس غرب از «ابهام هسته‌ای» ایران
ابهام هسته‌ای ایران از دیگر مواردی است که کارشناس نشنال اینترست به آن پرداخته است. تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس و احتمال خروج این کشور از NPT موجب هراس غرب شده است.
با خروج ایران از پیمان عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای، روند هسته‌ای ایران برای کشورهای غربی مبهم خواهد بود و این کشورها نمی‌توانند در جریان پیشرفت‌های هسته‌ای ایران قرار بگیرند. همین موضوع، کشورهایی مانند آمریکا را به تکاپوی بیشتر برای مذاکره با ایران واداشته است.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که واشنگتن به توافق با ایران نیاز دارد، زیرا قادر نیست از طریق اقدام نظامی، برنامه هسته‌ای این کشور را از بین ببرد. 
کشورهای غربی در تلاش هستند تا با مذاکره، مانع خروج ایران از NPT شوند تا همچنان در جریان روند پیشرفت هسته‌ای باقی بمانند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/753161/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشییع پیکر شهدای حادثه خمین با پرچم ایران

«بوق‌‌زدن» خانواده‌ای را داغدار کرد!

پیشنهاد 90 میلیون یورویی بایرن به لیورپول

حرکت فیک فوق العاده مرتضی شریفی در بازی با بلغارستان

امتیاز پایانی دیدار ایران و بلغارستان

ایران 3- بلغارستان صفر؛ ما بازگشتیم، مثل یک توفان!

مصرف کافئین حین ورزش، عملکرد را در گرما بهبود می‌بخشد

فارس: روایت‌های منتشر شده از نحوهٔ شهادت سردار شادمانی و سردار حاجی‌زاده جعلی است

بار کج اشرار به مقصد نرسید؛ 4 فرد ربوده‌شده آزاد شدند

پارک ملی تندوره دچار آتش‌سوزی گسترده شد

سیل گسترده در واشنگتن

فرزند شهید باقری: از حالت پدرم مطمئن بودم در این جنگ شهید می‌شود

آغاز ثبت‌نام خادمان روضه رضوان برای نظافت شهرهای نجف و کربلا در اربعین

کاهش 15 درصدی آمار سزارین در قم؛ رتبه نخست کشوری برای استان

دو شرط ستاره فرانسوی برای تمدید با بایرن

گوشه‌ای از تمرین امروز پرسپولیس

بیرانوند: از هواداران، هیات مدیره و مدیرعامل پرسپولیس عذر می خواهم

بازیکن سابق پرسپولیس با کاپیتانی آمد

بیرانوند: از هواداران پرسپولیس عذرخواهی میکنم

ساپینتو در سایه، پیامی برای روشن‌تر شدن ماجرا؟

گل دوم ترابزون اسپور به ذوب آهن توسط اسکیلاچی

گل اول ترابزون اسپور به ذوب آهن توسط سیکان

آیا مصرف زیاد آب باعث کبد چرب می‌شود؟

محمد مرندی: همکاری جمهوری آذربایجان با اسرائیل می‌تواند پیامدهای ویرانگری داشته باشد

وقتی رهبر انقلاب اسم شهید حاجی‌زاده را عوض کردند!

تمرینات بازیکنان آلومینیوم اراک حتی در شرایط بی‌برقی!

پیروزی پنچ گله لیورپول با هت‌تریک داروین

حرکت عجیب کورتوا پس از تمدید قرارداد

یک ترکیب و حل چند مسئله نقل و انتقالاتی!

پاکدامن نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی شد

مظفری‌زاده: بیرانوند هیچ درخواستی برای جدایی نداشته است

لیگ ملت‌های والیبال؛ ژاپن، کانادا و چین پیروز شدند، شانس اندک ایران برای صعود!

رونمایی سریع از خرید سبزها در ترکیه

ویدئو جالب و تماشایی فیفا از ضربات پنالتی فینال جام جهانی 2022 که توسط یک درون فیلمبرداری شده است

غذاهایی که افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر را اذیت می‌کند

زمین‌لرزه‌ 7 ریشتری شرق روسیه را لرزاند

دیدار هیات پارلمانی ایران با رئیس مجلس نمایندگان و کمیته دفاع و امنیت عراق

دلتنگی شهید کاظمی برای رفقای شهیدش

شرور مسلح با شلیک پلیس زمین‌گیر شد

تهران تعطیل شد

کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی در دادسرای تهران صادر شد

«وبا» قاتل خاموش تابستان

تکلیف امتحانات دانشگاه آزاد مشخص شد

آل‌کثیر به استقلال، بمب از جناح مخالف!

طغیانگر فوتبال به خانه برگشت!

ستاره‌ام را با 100 میلیون یورو هم نمی‌فروشم

اقدام مهم ژاوی برای انتقال به چلسی

چین 3- کوبا 2؛ شگفتی بزرگ در روز آخر لیگ ملت‌ها

مهاجم سابق استقلال به ذوب‌آهن پیوست

ایران- بلغارستان؛ برای یک پایان خوش بجنگ