عصر قم

آخرين مطالب

برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز استان قم به ریاست استاندار قم اجتماعی

برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز استان قم به ریاست استاندار قم
  بزرگنمايي:

عصر قم - جلسه ستاد اقامه نماز استان قم با حضور اکبر بهنام‌جو استاندار قم، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، فعالان فرهنگی و نمایندگان ستاد اقامه نماز کشور برگزار شد. در این جلسه بر ضرورت ارتقاء وضعیت نمازخانه‌ها، توسعه فرهنگ اقامه نماز در مدارس، ادارات و فضاهای عمومی، و حمایت از فعالیت‌های مردمی تاکید شد.

به گزارش واحد خبر اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم، جلسه ستاد اقامه نماز استان قم به ریاست اکبر بهنام‌جو استاندار قم و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان ستاد اقامه نماز و فعالان فرهنگی برگزار شد.
بهنام‌جو، استاندار قم، با تأکید بر جایگاه ممتاز قم در جهان تشیع گفت: نمازخانه‌ها در قم باید در شأن این استان باشند. هر دستگاه و محیطی که در امر اقامه نماز کوتاهی دارد باید با همکاری متولیان ارزیابی شود. حضور مدیران در نمازخانه‌ها، فرهنگ‌ساز است و باید در این زمینه پیشتاز باشند.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد گروه‌های نظارتی، بر راه‌اندازی کارگروه‌های تخصصی، تشویق پیشگامان اقامه نماز در ادارات، صنایع و مجتمع‌های خدماتی و درمانی و ایجاد مشوق‌هایی برای توسعه این فریضه الهی تأکید کرد.
استاندار قم خواستار بررسی وضعیت فعالیت مساجد، رسیدگی به نمازخانه‌های بین‌راهی و تأمین امکانات لازم برای مسافران شد.
در ادامه، علی عرب‌پور با اشاره به اهداف ستاد اقامه نماز، ترویج فرهنگ نورانی نماز در مدارس را اولویت اصلی این ستاد عنوان کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری 500 نشست دانش‌آموزی و تدوین آیین‌نامه ترویج نماز در دستور کار قرار دارد. همچنین مرکز تخصصی نماز در قم با هدف تربیت 300 دانش‌پژوه حوزوی سطح 2 و 3 در حال فعالیت است.
نماینده ستاد اقامه نماز قم نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته، از احیای مجمع خیرین مسجدساز و هزینه بیش از 40 میلیارد تومان توسط خیرین در سال‌های اخیر سخن گفت. او افزود: فرش سجاده‌ای به مساحت هزار مترمربع به مدارس کم‌برخوردار اهدا شده و جشن تکلیف برای بیش از هزار دانش‌آموز در مناطق محروم برگزار شده است.
همچنین تشکیل هسته مشاوران جوان، یاوران نماز، برگزاری 400 نشست دانش‌آموزی و 50 دوره آموزشی ویژه معلمان و مدیران آموزش و پرورش از دیگر برنامه‌های ستاد عنوان شد. دوره‌های آموزشی مدیریت اقامه نماز نیز با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برای مدیران دستگاه‌ها برگزار شده است.
شاکر آرانی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز از اختصاص 130 میلیارد تومان اعتبار ملی در حوزه فرهنگی و زیارتی خبر داد و آمادگی کامل این سازمان برای حمایت از آموزش‌های مرتبط با نماز را اعلام کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/752810/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکات لازم برای مقابله با بیماری‌های گوارشی در فصل گرما

اداره مالیات، سنگر راهبردی در مسیر جذب سرمایه‌گذاران است

سرپرست مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش منصوب شد.

روایت شاهدان عینی از حادثه انفجار واحد مسکونی در قم

دنیای پرداخت گزارش می دهد/ اپلیکیشن دی‌دار راهی نوین برای ارائه خدمات بیمه‌ای

اطلاعیه در خصوص جاماندگان سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان

رونمایی از کتاب پناه پدر در قم

مروری بر مهمترین خبر‌های قم در روز یکشنبه 22 تیر 1404

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

حضور بوکسور نوجوان قمی در اردوی تیم ملی بوکس

افزایش دمای هوا از روز چهارشنبه در قم

برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری 1404 همزمان با سراسر کشور در کیش

شور تابستانی کودکان و نوجوانان در فرهنگسراهای کیش

رئیس بنیاد شهید: خانواده‌های شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی تحت پوشش بیمه دی قرار می‌گیرند

خرد و کلان گزارش می دهد/ رشد 72 درصدی حق بیمه تولیدی بیمه دی در بهار

قصاص برای قاتل مهندس شبکه فرودگاه امام

اولین گل آنتونیو کاسانو در سری آ؛ به بهانه 43 سالگی پسر طلایی ایتالیا

خشم فرانسه از رفتار انریکه؛ منزجرکننده!

خلاصه فینال ویمبلدون 2025

لشگری: بازیکنی بخواهد جدا شود یا اضافه شود فقط با نظر هاشمیان است

ده بازیکن برتر جام جهانی باشگاه ها 2025

لشگری: فعلا با استعفای شادی رضایی موافقت نشده است

گلهای منتخب جام جهانی باشگاه ها 2025

برای چلسی که حالا بر بام دنیا ایستاده

آغاز مذاکره پرسپولیس برای دانیال اسماعیلی‌فر و ترابی!

درآمد هنگفت چلسی با قهرمانی در جام جهانی

دستیار رئیس مجلس: مذاکره ذاتا قابل انجام است اما زمان، موضوع و چگونگی آن محل بحث است

ابطحی: کشور باید سریع‌تر از حالت تعلیق خارج شود

بازدید استاندار قم از پروژه تکمیل مرکز آموزشی کودکان شهید بهشتی

نشست فعالان عفاف و حجاب فرصتی برای ارائه بی‌واسطه طرح‌ها به مسئولان است

برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز استان قم به ریاست استاندار قم

جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر

رگبار و رعد و برق در 21 استان

جزئیات انفجار در پردیسان قم

15 هزار لهستانی در انتظار تیم ملی والیبال ایران

لیست پرستاره ژاپن برای هفته سوم لیگ ملت‌ها

درآمد باشگاه‌های حاضر در جام جهانی 2025

جلسه مهم پرسپولیس و استقلال خوزستان بر سر بیفوما

دستاوردهای یامال در 18سالگی

دختر اسکیت باز ایران: در جنگ هم تمرین کردم تا طلای جام جهانی را از دست ندهم

دبل قهرمان جهان؛ مسی هم این عنوان را ندارد!

صعود راحت والیبالیست‌های نوجوان ایران به مرحله دوم قهرمانی آسیا

یک سال گذشت و بدهی استقلال سه برابر شد!

سپاهان سرانجام از رضاوند رونمایی کرد

خوراکی که سبب افزایش طول عمر می‌شود

هضت توسعه عدالت آموزشی و پرورشی با محوریت و اولویت مدرسه سازی از برنامه های کلیدی آموزش و پرورش استان قم

هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان در بازدید از نیروی هوافضای سپاه

اظهارات آذری جهرمی درباره لورفتن موقعیت سرداران نظامی

قدردانی وزیر کشور از مواضع دولت عراق