عصر قم

آخرين مطالب

دو ایرانی فاتحان اصلی جام باشگاه‌های جهان! ورزشی

دو ایرانی فاتحان اصلی جام باشگاه‌های جهان!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /نگاه میلیون‌ها نفر از سراسر جهان به سوت علیرضا فغانی دوخته شد تا شاهد جشن قهرمانی چلسی باشند.
وقتی جام جهانی باشگاه‌ها به نقطه اوج خودش رسید، دو چهره ایرانی در متن اتفاقی ایستاده بودند که نگاه میلیون‌ها نفر را به خود جلب کرده بود؛ یکی در هیئت مالک چلسی و دیگری در قامت داور فینال. بهداد اقبالی و علیرضا فغانی، دو ایرانی که هر کدام به شیوه‌ای متفاوت فاتح شب بزرگ نیویورک شدند.
بازار
فینال جام جهانی باشگاه‌ها 2025 که برای نخستین بار با فرمت 32 تیمی برگزار شد، نه فقط به خاطر شکست غافلگیرکننده پاری‌سن‌ژرمن با سه گل از چلسی، بلکه به دلیل حضور موثر و درخشان دو ایرانی در مهم‌ترین نقاط این میدان در حافظه فوتبال جهان و البته بسیاری از ایرانی‌ها ماندگار شد.
از یک سو، بهداد اقبالی، میلیاردر ایرانی‌، مالک بخش عمده سهام چلسی و مدیرعامل شرکت کلیرلیک کپیتال، با لبخند رضایت در جایگاه ویژه ورزشگاه نیویورک نشسته بود و از تماشای هنرنمایی تیمی که بیش از دو میلیارد پوند برای تملکش هزینه کرده بودند، لذت می‌برد. اقبالی که در سال‌های اخیر به یکی از چهره‌های کلیدی سرمایه‌گذاری ورزشی در غرب تبدیل شده، حالا با تکیه بر قدرت مالی، مدیریت مدرن و چشمی تیزبین در انتخاب مدیران و مربیان، نام خودش را در کنار فاتحان بزرگ فوتبال نوشته است. او تنها یک سرمایه‌گذار نیست؛ اقبالی، رویاپردازی است که فوتبال را نه فقط به چشم بیزنس، که به عنوان یک پلتفرم جهانی برای خلق معنا و افتخار می‌بیند.
نکته جالب اینکه، این اولین افتخار بزرگ چلسی در دوره جدید با تیم اقبالی است؛ در روزی که بیشتر هواداران ورزشگاه در ایالات متحده، آبی‌پوش‌ها را تشویق می‌کردند، چلسی قهرمان این فصل چمپیونز لیگ را درهم کوبید.
و اما در نقطه‌ای دیگر از زمین، درست در قلب میدان و بین 22 بازیکن مطرح جهان، علیرضا فغانی ایستاده بود؛ آرام، مقتدر و با همان لبخند و البته جدیت همیشگی. داوری که حالا در دهه پنجم زندگی‌اش، تجربه قضاوت در فینال جام جهانی باشگاه‌ها را هم به کارنامه‌اش اضافه کرد. او در این مسابقه مهم، نه تنها هیچ اشتباه تأثیرگذاری نداشت، بلکه با یک تصمیم هوشمندانه در دقیقه 85 که منجر به اخراج ژوائو نوس پاریسی به خاطر کشیدن موی کوکوریا شد، نشان داد چرا همچنان یکی از قابل‌اعتمادترین داوران جهان است. داوری که نه فشار فینال را حس می‌کند، نه از نام بزرگ ستاره‌ها می‌ترسد.
فینال امشب، صحنه‌ای بود برای درخشش دو ایرانی؛ یکی در گوشه‌ای از دنیای سرمایه و دیگری وسط مستطیل سبز. هر دو با تکیه بر شایستگی و تلاش، نه تنها به بالاترین سطح ممکن رسیدند، بلکه نام ایران را در معتبرترین رقابت باشگاهی دنیا طنین‌انداز کردند.
بهداد اقبالی با مدیریت باشگاهی چون چلسی و علیرضا فغانی با سوتی که به درستی صدا می‌داد نشان دادند که ایرانی‌ها بازی‌گردانان قابلی‌ هستند. کنایه‌آمیز اینکه دانلد ترامپ رییس جمهوری آمریکا نیز در ورزشگاه مت لایف حضور داشت و بازی را از نزدیک می‌دید.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/752644/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیخ رسول شحود زندگی خود را در نشر دین و خدمت به مردم سوریه صرف کرد

رقابت 13 هزار و 151 هزار داوطلب کنکور در قم

الحاق 5 آمبولانس به چرخه درمان استان به همت خیر قمی

افتتاح نماد شهید گمنام در بوستان لاله قم

معرفی برترین‌های مرحله استانی جشنواره خوارزمی قم

قم میزبان فعالان اربعین حسینی کشور

برگزاری جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان قم

تکریم فعالان مساجد کشور در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود

نصب پنج سامانه ثبت تخلف در محور‌های مواصلاتی استان قم

معرفی مدیر کل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم

پاسخ بعدی ایران در صورت حماقت صهیونیست‌ها کوبنده‌تر خواهد بود

مدیرکل جدید آموزش و پرورش قم منصوب شد

اجرای سند تحول بنیادین، اولویت راهبردی آموزش و پرورش قم است

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

نسل جدید پایبندی خود را به آرمان‌های انقلاب در جنگ ترکیبی ثابت کرد

آموزش و پرورش باید میدان وفاق ملی باشد

ناکامی نماینده قم از صعود به لیگ برتر

لزوم آشنایی صاحبان صنایع با قوانین زیست محیطی

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مدیر کل جدید آموزش و پرورش قم معرفی شد

ده شب عزاداری و تعزیه‌خوانی در بوستان شهدای آذر قم

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

رشد چشمگیر درآمد گمرکی قم در سه ماه نخست سال

تداوم طرح بهسازی روکش آسفالت معابر

خبر‌های استان در بسته 120 ثانیه

تداوم گرما و ناپایداری‌های جوی در هرمزگان

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی»

🎬حضور استاندار قم در منازل شهدای تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به ایران

روایت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از مظلومیت خانواده‌های شهدای حمله رژیم صهیونیستی

نمایندگان قمی هندبال به چین اعزام شدند

نام نویسی دوره‌های مربیگری فوتسال

جلسه هیئت رئیسه شورای روابط عمومی‌های استان قم

افزایش نسبی دمای هوا در قم

پیگیری‌های استاندار قم در تهران برای حل مشکلات زیرساختی آب و انرژی استان

رونمایی از آمبولانس اهدایی به اورژانس قم با حضور استاندار

خدمات نوین بهزیستی در جزیره کیش

ورود 1500 آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس تا سال آینده

اقتصاد سرآمد آنلاین گزارش می دهد/ حفاظت حرفه‌ای از دارایی‌ها؛ بیمه آتش‌سوزی دی، انتخابی مطمئن برای فردا

پایگاه خبری خلاقیت گزارش می دهد/ تحول دیجیتال در صنعت بیمه با اپلیکیشن دی دار

نقش ولی فقیه در کشور تعیین کننده است

تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه 25 تیر 1404 به افق قم

ورود 1500 آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس کشور تا سال آینده

اقتدار امروز ما به برکت خون شهدا حاصل شده است

پنج دستگاه آمبولانس نو به ناوگان اورژانس قم افزوده شد

ناوگان اورژانس قم با همت خیران و دولت نوسازی می‌شود

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

نمایشگاه محرم مددجویان آسایشگاه انوار آفتاب برپا شد

آزمون ورودی حوزه‌های علمیه خواهران اول مرداد برگزار می‌شود