عصر قم

آخرين مطالب

رهبر: دستاوردهای جمهوری اسلامی تحت هیچ شرایطی از دست نمی‌رود اقتصادی

رهبر: دستاوردهای جمهوری اسلامی تحت هیچ شرایطی از دست نمی‌رود
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / نماینده مردم اصفهان در مجالس هفتم و هشتم شورای اسلامی گفت: محاسبات غربی ها از مناسبات داخلی ایران تا قبل از حمله 23 خرداد به ایران غلط بود، اما بر اساس همان محاسبات و اطلاعات غلط وارد شدند و نیروهای نظامی مقتدر و وحدت مردم به آنان نشان داد که مردم ایران حاضر نیستند دستاوردهایی که در جمهوری اسلامی به دست آمد را تحت هیچ شرایطی از دست بدهند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی رهبر در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها تصور درستی از اقتدار دفاعی ایران نداشتند.
وی ادامه داد: قدرت موشک‌ها و پهپادها از یک سو و فرماندهی و تاکتیک‌های نظامی از دیگر جبهه دشمن را به گونه‌ای بهم ریخت که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به التماس ترامپ افتاد تا او آتش بس اعلام کند.
بازار
نماینده مردم اصفهان در مجالس هفتم و هشتم شورای اسلامی افزود: جواب نیروهای مقتدر نظامی ایران به اسراییل از یک سو و پاسخ دندانشکن به آمریکایی‌ها و حمله موشکی به پایگاه العدید قطر از سوی دیگر به دو قدرت هسته‌ای جهان این پیام را داد که ایران مثل هیچ کشور دیگری نیست که بزنند و فرار کنند.
حجت الاسلام رهبر ادامه داد: اقتدار دفاعی کشورمان به غربی ها نشان داد که با ایران نمی‌توانند توهمات شان را رنگ عمل بپوشانند. رویای اسراییل و آمریکا غلط در آمد. جمهوری اسلامی اگر چه عزیزانی را از دست داد، اما خسارت‌های مادی و روانی فراوانی به رژیم متجاوز اسراییل و حامیان آمریکایی و اروپایی اش داد.
وی وحدت و انسجام مردم در حمایت از فرماندهان نظامی و حمایت از فرمانده کل قوا در میانه آتش صهیونیست‌ها در ایران را ستود و گفت: آمریکا، اسراییل و اروپایی ها و مزدوران داخلی و خارجی آنان در جنگ تحمیلی 12 روزه درسهای زیادی از ایرانیان و توانمندیهای دفاعی و تهاجمی آنان گرفتند. محاسبات غربی ها از مناسبات داخلی ایران تا قبل از حمله 23 خرداد به ایران غلط بود، اما بر اساس همان محاسبات و اطلاعات غلط وارد شدند و نیروهای نظامی مقتدر و وحدت مردم به آنان نشان داد که مردم ایران حاضر نیستند دستاوردهایی که در جمهوری اسلامی به دست آوردند را تحت هیچ شرایطی از دست بدهند.
نماینده مردم اصفهان در مجالس هفتم و هشتم شورای اسلامی کشورهای اروپایی و رئیس سازمان بین المللی انرژی هسته‌ای را در جنایت آمریکا و اسراییل دخیل دانست و گفت: سازمان دفاعی ایرانِ مقتدر به تدبیر و درایت رهبری و تصمیمات درست و دقیق فرماندهان شجاع و حمایت‌های بی دریغ و عمیق مردم از رهبری و نظامیان کشور به دشمن درس آموزنده ای داد تا ایران را دست کم نگیرند.
حجت الاسلام رهبر جبهه تحمیلی 12 روزه را دارای پیامی جدید به جبهه مقاومت و حماس در بکارگیری هوشمندانه میدان و دیپلماسی دانست و گفت: مردم غزه و حماس با همه جنایت‌هایی که از صهیونیست‌های جنایتکار دیده اند، به خوبی در حال ایستادگی و مبارزه هستند. مقاومت مردم غزه و جبهه مقاومت باید مورد توجه کشوهای اسلامی قرار بگیرد و دست از سکوت و بی تفاوتی هایشان بردارند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/752478/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رفتار باورنکردنی ترامپ در جشن قهرمانی!‌‎

حرکت عجیب ستاره پاریس در فینال

قهرمانی چلسی در جام جهانی باشگاه ها؛ شیرهای لندن پی اس جی رو غافلگیر کردن!

سیدصالحی:نام‌ها جا‌به‌جا می‌شوند اما کارایی مهم است

جشن قهرمانی چلسی، قهرمان جام جهانی باشگاه‌ها

دو ایرانی فاتحان اصلی جام باشگاه‌های جهان!

اهدای مدال به علیرضا فغانی و تیم داوری فینال جام جهانی باشگاه‌ها

جوایز بهترین‌های جام جهانی باشگاه‌های فیفا

درگیری فیزیکی بین اعضای تیم چلسی و پاری‌سن‌ژرمن پس از سوت پایان بازی

امیررضا معصومی در‌ تمرین تیم ملی جمهوری آذربایجان!

ژوائو نوس به دلیل کشیدن موی کوکوریا با کارت قرمز مستقیم علیرضا فغانی اخراج شد

تحقیر غول‌کش به دست پالمر؛ چلسی با شکست پاریسن‌ژرمن قهرمان جهان شد

موقعیت خطرناک برای پاریسن ژرمن و باز هم واکنش سانچز دروازه چلسی را بسته نگه داشت

موقعیت تک به تکی که دلاپ به سادگی از دست داد

صحنه سرنگونی پدرو در محوطه جریمه پاریسن ژرمن که فغانی اعتقادی به خطا نداشت

ضربه خطرناک ویتینیا؛ چلسی 3-0 پاری‌سن‌ژرمن

شیرجه تک دست دوناروما مانع از گل چهارم چلسی شد

سه بازیکن دیگر هم به تراکتور پیوستند

2 گل پالمر در نیمه اول از نگاه دوربین روی لباس علیرضا فغانی

تقویم و اوقات شرعی دوشنبه 23 تیر 1404 به افق قم

ضربه سر نوس با واکنش خوب سانچز مهار شد

گل سوم چلسی به پاریسن ژرمن توسط پدرو در دقیقه 45

شوت کواراتسخلیا با واکنش ضعیف سانچز دفع شد

سوپرسیو سانچز مانع از گلزنی پاری‌سن‌ژرمن شد

واکنش غریب آبادی به اظهارنظر صدراعظم آلمان درباره فعال شدن اسنپ بک

نشست فعالان عفاف و حجاب در قم با ارائه سه طرح برگزار شد

حضور ترامپ در کنار اینفانتینو برای تماشای فینال جام جهانی باشگاه ها

مراسم ابتدایی فینال جام جهانی باشگاه‌ها2025

فینال با سوت علیرضا فغانی آغاز شد

شوت پالمر در دقیقه 8 با اختلاف کم و بسیار خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت

بازی‌خوانی محشر کوکوریا موقعیت گل 100% را از پاری‌سن‌ژرمن گرفت

واکنش تماشایی سانچز مانع از گلزنی دوئه شد

گل اول چلسی توسط پالمر در دقیقه 22

گل دوم چلسی به پاری‌سن‌ژرمن توسط کول پالمر

گلر استقلال به ملوان پیوست

تذکر شدید و کارت زرد فغانی به نتو

گزارش زنده؛ پاری سن ژرمن 0_3 چلسی

استرس دارید یا اضطراب؟/ تفاوت استرس و اضطراب در چیست؟

روایتی از نحوه شهادت 2 کارمند صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی

منشأ اصلی گردوغبار تهران مشخص شد

گفت و گو با رکورددار صعود در فوتبال ایران

این ستاره هم عاشق پی‌اس‌جی است و هم چلسی!‏

اولین جام فصل استقلال را هاشم گرفت!

سرمربی دختران فوتبال: روحیه تیم ما استثنایی است

تمام گل های کروس در رئال مادرید

تمام گل های آلوارز در اتلتیکومادرید فصل 2024/25

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش آلمان در دور مقدماتی

ادعای رسانه عراقی؛ توافق بشار با تراکتور!

سکته‌های مغزی مکرر می‌توانند به زوال عقل عروقی منجر شوند

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟