عصر قم

آخرين مطالب

شهرام عطارزاده: فوتبال خوزستان مورد بی‌مهری قرار گرفته است ورزشی

شهرام عطارزاده: فوتبال خوزستان مورد بی‌مهری قرار گرفته است
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا /یک پیشکسوت فوتبال گفت: فوتبال خوزستان علی‌رغم داشتن بازیکنان با استعداد، مربیان نخبه و مدیران توانمند بومی، به دلیل عدم پشتوانه مسئولان استانی، چه بسا در آینده نزدیک از قافله رقابت‌ها هم عقب بماند.
شهرام عطارزاده با بیان اینکه دلیل اصلی پسرفت و عدم موفقیت تیم‌های خوزستان، نبود استعدادیابی و نگرفتن تجربه از مربیان بومی در استان است، گفت: مدیران مدارس فوتبال و مربیان ما در خوزستان باید دنبال بازیکنانی باشند که فوتبال را بفهمند و معتقدم بازیکنان باید حداکثر تا 18 سالگی روی فهم فوتبال و تاکتیک تیمی تمرکز کنند. به هر حال بازیکن باید تاکتیک حمله و دفاع تیمی و سیستم‌های بازی را بشناسند. در این صورت بازیکنان به کمک تجربه‌شان، فوتبال را بدون استرس بازی می‌کنند.
وی افزود: من طرفدار فوتبال شناور با پاس‌های کوتاه هستم و بازیکن در صورتی می‌تواند این چنین کار کند که استرس نداشته باشد و اگر یک بازیکن بتواند بدون استرس روی زمین فوتبال بازی کند، در این صورت ما با یک استعداد نهایتاً 16 ساله رو به رو هستیم که همه چیز را از فوتبال می‌داند. سنین 15 تا 17 سالگی بهترین دوران برای پرورش یک استعداد است و اگر این فرصت از دست برود، باید رشد و شکوفایی را فراموش کرد.
یک پیشنهاد برای مربیان خوزستانی
او ادامه داد: البته برخی از مدارس فوتبال، محیطی جهت خالی کردن جیب خانواده ها شده‌اند و این در حالی است که امثال خود من و خیلی از هم نسل‌های من در فوتبال خوزستان از طریق استعدادیابی کشف شدیم و خاطرات به یاد ماندنی برای هم استانی‌های خودمان رقم زدیم. اکنون نیز پیشنهاد می‌کنم مربیان خوزستانی، بر روی استعدادیابی تمرکز کنند.
بازیکن سابق تیم ملی فوتبال با بیان این که سهل انگاری و دل بستن به نتایج کوتاه مدت و استفاده از بازیکنان غیربومی، این بلا را سر فوتبال خوزستان آورده است و باید قبول کنیم زمانی نه چندان دور ورود بازیکنان و مربیان غیرخوزستانی برایمان عیب بود، افزود: چرا که خودمان بهترین‌شان را داشتیم؛ ناگفته نماند هیات فوتبال خوزستان هم در طول چند سال اخیر سعی و تلاش خود را در زمینه جلوگیری از ورود برخی از افراد غیرمتخصص انجام داده اما باز هم کافی نیست و باید فکری به حال هدر رفتن استعدادهای نهفته فوتبال خوزستان کنیم.
لزوم برگزاری جام نخل طلایی در اهواز
او معتقد است: باید با برگزاری تورنمنت‌هایی چون جام نخل طلایی در اهواز نسل جدیدی را کشف کنیم. فوتبالدوستان خوزستانی حتما جام نخل طلایی را به یاد دارند. مسابقاتی که در اوایل دهه 70 هر ساله در استان خوزستان و ورزشگاه تختی اهواز با حضور چند تیم باشگاهی برگزار می‌شد و اتفاقا تاثیرات بسیار مثبتی نیز بر فوتبال گذاشت؛ اما 20 سالی است این جام برگزار نمی‌شود و علاقه‌مندان خوزستانی در حسرت برگزاری چنین تورنمنت‌هایی به سر می‌برند. تورنمنت‌هایی که یقینا به کشف استعدادها و ایجاد شور و علاقه در بین هواداران فوتبال خوزستان خواهد انجامید. نمونه بارز این تورنمنت در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در طول چند سال اخیر رونق زیادی یافته است، به طوری که بزرگان فوتبال جهان هر ساله با حضور در قطر و امارات راه رشد و توسعه فوتبال در این کشورها را ایجاد کرده‌اند.
بی‌مهری به فوتبال خوزستان
عطارزاده با بیان اینکه در این شرایط باید از مدیران بومی متخصص و کاربلد حمایت کنیم، اظهار کرد: کینه‌های شخصی را کنار بگذاریم زیرا معتقدم فوتبال خوزستان با وجود همه پتانسیل‌ها، مورد بی مهری قرار گرفته ولی همچنان پر قدرت در استان و کشور ظاهر می‌شود و افتخار آفرینی می‌کند؛ فوتبالی که علی‌رغم داشتن بازیکنان با استعداد، مربیان نخبه و مدیران توانمند بومی، به دلیل عدم پشتوانه مسئولان استانی چه بسا در آینده نزدیک از قافله رقابت‌ها هم عقب بماند.
این پیشکسوت فوتبال خوزستان گفت: متاسفانه یکی از پسرفت‌های ورزشی استان عدم اشتیاق مسئولان رده بالای استانی ما به ورزش و فوتبال استان است که از استاندار خوزستان می‌خواهم کوله بار تجربه‌ای را که به استان آورده است، سوای مسائل و مشکلات استان در جذب جوانان نخبه(علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی) خاصه فوتبال بکار بگیرد و نگاهی پدرانه به فوتبال استان داشته باشد و مجال دخالت‌های خطرناک را از باشگاه‌ها و تشکیلات ورزش بگیرد و نگذارد اعمال نفوذها به ورزش استان آسیب برساند.

عصر قم

بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/752355/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از نحوه شهادت 2 کارمند صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی

منشأ اصلی گردوغبار تهران مشخص شد

گفت و گو با رکورددار صعود در فوتبال ایران

این ستاره هم عاشق پی‌اس‌جی است و هم چلسی!‏

اولین جام فصل استقلال را هاشم گرفت!

سرمربی دختران فوتبال: روحیه تیم ما استثنایی است

تمام گل های کروس در رئال مادرید

تمام گل های آلوارز در اتلتیکومادرید فصل 2024/25

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش آلمان در دور مقدماتی

ادعای رسانه عراقی؛ توافق بشار با تراکتور!

سکته‌های مغزی مکرر می‌توانند به زوال عقل عروقی منجر شوند

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟

صادق خرازی: اگر جنگ 12 روزه ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست موجب از بین رفتن رژیم صهیونیستی شود

خسرو معتضد: ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم

کشف قطعات و ملزومات پهپاد‌های منتسب به عوامل رژیم صهیونیستی در پرند

غریب آبادی: در طول جنگ، هماهنگی وزارت خارجه و بخش نظامی کشور در حد اعلی بود

وزیر کشور: پاکستان با اقدام قاطعانه نشان داد با ایران دوست و برادر است

حمله چندباره اسرائیل به اطراف شیرخوارگاه آمنه؛ خروج 60 نوزاد نیم ساعت قبل از حمله!

دلیل غیبت گران‌ترین خرید تاریخ لیگ برتر مشخص شد

لیگ ملت‌ها؛ لیست تیم بحران‌زده برای هفته سوم

لیورپول همچنان در شوک: اگر نمی‌توانید، تمرین نکنید!‏

سرد کردن بیش از حد خانه در هوای گرم چه خطراتی برای سلامتی دارد؟

لفاظی تکراری نتانیاهو درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و موشکی ایران

سرلشکر ایزدی: توان موشکی ما اعجاب کارشناسان جهانی را در پی داشت

عارف: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درباره مناقشه میان ایران و اسرائیل

معرفی سه برگزیده جشنواره داستانک در قم

دو خط کتاب/ آن ها از زندگی چی میفهمند؟

زمان ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح اعلام شد

دستور پزشکیان برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با گردوغبار

صحنه‌های آخرالزمانی از گرما و آتش در «روستوف» روسیه

سقوط یک هواپیما در لندن

قرارداد قایدی 4 سال با اتحادکلباء تمدید شد

ادعای مدافع برزیلی: نمی‎‌خواستم برای ایتالیا بازی کنم

دو ستاره استقلال به ترکیه رفتند

رونمایی از بمب جدید فجری‌ها؛ فرشید اسماعیلی

مهاجم سابق پرسپولیس در ذوب آهن

گل اول لیورپول به پرستون توسط بردلی در دقیقه 33

گل دوم لیورپول به پرستون توسط داروین نونیز در دقیقه 53

گل اول پرستون به لیورپول توسط لیندسی در دقیقه 83

گل سوم لیورپول به پرستون توسط خاگپو در دقیقه 88

جشنواره گل بانوان فوتبالیست ایران در آسیا

مدافع تیم ملی در تبریز؛ محرمی بین پرسپولیس و سپاهان، تراکتور را انتخاب کرد

تایید یک مورد مرگ ناشی از طاعونِ ریوی در آمریکا

پناهیان: در جنگ 12 روزه هیمنه استکبار بیش از پیش فرو ریخت

جبلی: 11 موشک به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی، شلیک شد

حدادعادل: اسرائیل پس از مواجهه با موشک‌های ایران، به حامی بزرگ خود پناه برد

بسته چهار سوی فرهنگ و هنر قم

سند جامع فرهنگی شهر قم در حال تدوین است

دو سد بزرگ کشور خشک شد