عصر قم

آخرين مطالب

دیدار مدیر عامل بیمه دی با خانواده‌های شهدای اقتدار استان مازندران اقتصادی

دیدار مدیر عامل بیمه دی با خانواده‌های شهدای اقتدار استان مازندران
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرعامل بیمه دی در دیدار با خانواده‌های شهدای اقتدار مازندران گفت: این‌جا استانی ولایی، شهید پرور و انقلابی است و این استان همواره در مسیر ارزش‌های انقلاب و جهاد علمی پیش رو بوده و شهدای جنگ تحمیلی اخیر هم گویای این شاخص‌های والای ملی و دینی در دفاع از ارزش‌های وطن هستند.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی، هادی عبداللهی مدیرعامل این شرکت، همراه با ملک محمد نجفی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران‌، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان و مدیر بیمه دی در مازندران‌، با حضور در منازل شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه با رژیم صهیونیستی، با خانواده‌های معظم و معزز این شهدا دیدار کردند.
هادی عبداللهی که با همراهی معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران، در استان مازندران حضور یافته بود، پس از برگزاری مراسم پر فیض زیارت عاشورا در بنیاد شهید و طی دیدار با استاندار مازندران گفت: رژیم صهیونیستی با عدم شناخت درست از مردم غیور کشورمان و با حمله ناجوانمردانه و شهادت سرداران، دانشمندان و مردم عادی کشور، به دنبال این بود تا یکپارچگی کشور را با حمایت عناصر خود فروخته و ضد وطن از میان ببرد که با درایت و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، اقتدار نیروهای مسلح و هوشیاری و همبستگی مردم عزیزمان، خواب‌های شوم آن‌ها تعبیر نشد و اکنون در اوج ذلت و خواری در بین ملت‌های دنیا قرار دارد.
مدیرعامل بیمه دی در ادامه افزود: بیمه دی از همان آغاز تحمیل جنگ از سوی رژیم صهیونیستی، طی ارسال یک پیام به همه مراجع درمانی تحت قرارداد خود، پذیرش آسیب دیدگان و مجروحان را بدون هیچ محدودیتی در دستور کار آن‌ها قرار داد و با پاسخگویی 24 ساعته به مردم و فعالیت بی‌وقفه در بخش ارتباط با مشتریان و اپلیکیشن «دِی‌دار»، به طور مسئولانه در کنار مردم ایستاد و به وظایف خود عمل کرد.
مهدی یونسی استاندار مازندران نیز در این دیدار ضمن تاکید بر توجه ویژه و سریع به خانواده‌های شهدا و آسیب دیدگان مازندرانی جنگ اخیر، از زحمات مدیرعامل و کارکنان بیمه دی تشکر کرد و گفت‌: حضور فعال شرکت بیمه دی در شرایط جنگی و خدمت‌دهی کارکنان آن به مردم قابل تقدیر بوده که این موضوع از جمله مشخصات مجموعه‌ای مسئول و ایثارگر است‌.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران هم طی دیداری جداگانه ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و روحیه انقلابی مردم مازندران از تلاش‌های شرکت بیمه دی در خدمت به ایثارگران و خانواده‌های شهدا به ویژه طی روزهای اخیر تقدیر و تشکر کرد.
مدیرعامل بیمه دی همچنین طی دیدار با خانواده‌های شهدای اقتدار در استان مازندران، از صلابت‌، صبوری و ایستادگی خانواده‌های شهدا قدردانی کرد و ضمن تسلیت و تبریک به خانواده‌های شهدای اقتدار در این استان و ابلاغ سلام و پیام معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران‎‌، پیگیری امور درمانی‌ و بیمه‌ا‌‌‌‌ی این خانواده‌ها را، دلیل حضور در بیت شهدا بیان کرد.
وی در دیدار با خانواده شهدای مازندران گفت: این عزیزان، شهیدوار زندگی کردند و در راه دفاع از وطن جان خویش را فدا کردند. لذا در این برهه از زمان وظیفه‌ی ما هست تا در کنار خانواده‌های آنان باشیم.
در این دیدار نماینده ولی فقیه استان آیت‌الله لایئنی از مدیر عامل بیمه دی، جهت اقدامات موثر این شرکت و توجه ویژه به خانواده شهدا و ایثارگران که توانسته است دغدغه‌های درمانی آنان را به حداقل ممکن برساند، تقدیر و تشکر کرد.
استان شهید پرور مازندران در حملات رژیم صهیونیستی 46 شهید را به میهن اسلامی تقدیم کرده که با دستور مدیرعامل بیمه دی روند رسیدگی و خدمت‌رسانی به خانواده‌های این شهیدان در دستور کار قرار گرفته است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/752093/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست تخصصی فعالان عفاف و حجاب با استاندار قم

جیب‌بر عاشق‌پیشه پلیس را به باند زورگیران خشن رساند!

روایت عاشقانه‌ای از همسر شهید که مجری تاب شنیدن نداشت!

قتل خانوادگی دلخراش؛ پدر خودکشی کرد!

28 شهید تجاوز صهیونیستی در گیلان تشییع و تدفین شدند

عیادت و پیگیری مشکلات خانواده شهدای حملات تروریستی در سفر دو روزه معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران به مازندران

نظری‌جویباری، مدیرعامل استقلال: باشگاه کایسری برای علی کریمی، 1،250،000 یورو خواسته است

رونمایی سریع و رسمی از جانشین اسفندیار

جواد خیابانی: علیرضا فغانی ایرانی است، ایرانی بدنیا آمده و ایرانی نیز خواهد بود

تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از رویارویی با بوتان

رالی دیدنی در بازی امشب دوستانه والیبال ایران و لهستان

حامد لک: این احترام در ذهن من می‌ماند

چلسی سرنوشت پی‌اس‌جی را تغییر داد!

استقبال ورزش دوستان قمی از فرنگی کاران مدال آور رقابت‌های قهرمانی آسیا

فتوای آیت‌الله نوری همدانی درباره حکم محاربه تهدیدکنندگان رهبری در قم بررسی شد

دوخط کتاب/ دیگر لازم نیست دنیا رو عوض کرد

مهارت‌های «راشا» سگ زنده‌یاب هلال احمر در جریان جنگ ١٢ روزه

اسامی 12 شهید رسانه در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد

برگه‌های سرشماری اتباع باطل شد

ترکیب گیج‌کننده پیاتزا برای تقابل با لهستان

اشرف سیاست‌های رئال را زیر سوال برد

آماده سازی نسل Z با اعزام به این مسابقات

بیژن طاهری، سرپرست جدید استقلال

وقتی زیزو به سلسائو درس فوتبال داد

شما وارد تله انریکه می‌‌شوید!

غوغا و آتش‌بازی برای بازی دوستانه!

بیژن طاهری: خوشحالم به خانه خودم برگشتم

انگشت اتهام وینیسیوس به سمت ستاره اول رئال

انجام چند حرکت ورزشی برای اصلاح قوز

رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی» در کمیسیون امنیت ملی مجلس

بررسی مشکلات شهر قم در بسته به کسی برنخوره

بازدید معاون رئیس‌جمهور از روند خروج اتباع در مرز دوغارون

مبارزه با «دیو پلید جنگ» به سبک مربیان تبریزی کودکان بی‌سرپرست

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

جیمز: psg را بزرگ نکنید؛ چلسی قهرمان است

پیشنهاد رسمی یوونتوس به یونایتد رسید

چیزی نگویید و به پی‌اس‌جی تعظیم کنید!

پیشنهاد خیبر خرم آباد به معاون ورزشی پرسپولیس

کاپیتان دوم آبی‌ها تمدید کرد؛ روزبه چشمی در استقلال ماندنی شد

چشمی بدون صحبت با خبرنگاران، باشگاه را ترک کرد

برترین‌های جام جهانی باشگاه‌ها 2025 در پایان مرحله نیمه‌نهایی

مدافع پاری سن ژرمن؛ نامزد جدی توپ طلا

بوندسلیگا به دنبال شکار از پلتفرم اسپانیایی!

خیابانی: به کتابخانه کمیته ملی المپیک ممنوع الورود هستیم

معرفی رزمی کاران برتر رقابت‌های کاراته قهرمانی استان قم

برترین بدمینتون بازان رقابت‌های جام خلیج فارس در قم معرفی شدند

اسپیرولینا چیست؟ بررسی خواص، فواید، عوارض و نحوه مصرف

دیدار عراقچی و سفیر جدید فرانسه در ایران

دیپلمات ایرانی: یخ روابط تهران و قاهره شکسته است

نیویورک تایمز: سفیر آمریکا در اسرائیل نقشی کلیدی در حمله به ایران داشت