عصر قم

آخرين مطالب

قالیباف: تکرار هرگونه تجاوز به تمامیت ارضی کشور پاسخ دندان‌شکن به همراه دارد گفتگو

قالیباف: تکرار هرگونه تجاوز به تمامیت ارضی کشور پاسخ دندان‌شکن به همراه دارد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار سفیر بلاروس در تهران با بیان اینکه حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان زمانی رخ داد که در میانه مذاکره غیرمستقیم بودیم، گفت: پیش از این درباره هرگونه تجاوز به تمامیت ارضی کشورمان هشدار داده بودیم، از این رو پاسخ سختی به متجاوزان دادیم که در صورت تکرار آن، پاسخ‌های ما قوی تر خواهد بود.
دیمیتری کالتسوف سفیر بلاروس در تهران صبح امروز چهارشنبه با حضور در بهارستان با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد. 
قالیباف در این دیدار ضمن تقدیر از مواضع دولت بلاروس در جریان تجاوز غیرقانونی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به مراکز هسته ای کشورمان، گفت: حملات آنها به تأسیسات هسته ای کشورمان یکی از زشت ترین و غیرقانونی ترین اقداماتی بود که آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام دادند، آن هم در شرایطی که ما عضو NPT هستیم و عملکرد هسته ای کشورمان تحت نظارت آژانس بود. 
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمان حمله به ایران، ما در حال مذاکره غیرمستقیم با آمریکا بودیم و حتی زمان دور ششم مذاکرات نیز تعیین شده بود، یادآور شد: در چنین شرایطی شاهد تجاوز غیرقانونی رژیم صهیونیستی و آمریکایی ها به ایران بودیم و این در حالی بود که پیش از این نیز هشدار داده بودیم در صورت هرگونه تجاوز به تمامیت ارضی کشورمان پاسخ سختی به متجاوزان خواهیم داد و بر همین اساس شاهد بودید پاسخ تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا را به آنها دادیم. 
وی در ادامه تصریح کرد: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی طی 12 روز جنگی که به کشورمان تحمیل کردند، دندان شکن بود به گونه ای که این رژیم تا پیش از این و در طول دوره حیات غیرقانونی خود چنین پاسخی دریافت نکرده بود تا جایی که در نهایت ناچار به توقف جنگی شدند که به راه انداخته بودند.
قالیباف همچنین با تأکید بر سیاست های جمهوری اسلامی ایران مبنی بر استقرار صلح و ثبات در منطقه، عنوان کرد: بروز هرگونه تنش در منطقه همیشه ریشه در وجود غیرقانونی رژیم صهیونیستی به عنوان نیروی نیابتی آمریکا در منطقه داشته است که البته ما تجاوز آنها به کشورمان را پاسخ دادیم و اگر قرار باشد مجددا ادامه یابد قطعا پاسخ ما نیز قوی تر خواهد بود. 
رئیس قوه مقننه با ابراز خرسندی از روابط کنونی میان پارلمان ها و دولت های ایران و بلاروس، اظهار داشت: با این حال ظرفیت های بیشتری برای توسعه روابط میان دو کشور وجود دارد و یکی از این فرصت ها، اتحادیه اوراسیا است که هر دو در آن عضویت داریم.
وی با اشاره به مصوبات مجلس شورای اسلامی برای توسعه روابط در حوزه کشورهای اوراسیا، بیان داشت: با وجود چنین معاهداتی می توان از ظرفیت ها و فرصت های کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا به ویژه در حوزه اقتصادی و با اولویت بخش خصوصی بیش از پیش بهره برد. 
قالیباف با تأکید بر ضرورت استمرار و توسعه روابط پارلمانی با استفاده از ظرفیت گروه های دوستی پارلمانی، عنوان کرد: پارلمان ها می توانند با اقدامات خود زمینه توسعه هرچه بیشتر روابط میان دو کشور ایران و بلاروس را به ویژه در حوزه اقتصادی فراهم کنند. 
سفیر بلاروس در تهران: ملت ایران مقتدرانه پای میهن خود ایستاد/ پیگیر برگزاری هرچه سریع‌تر کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و بلاروس هستیم
دیمیتری کالتسوف نیز در این دیدار با بیان اینکه پیوندهای میان بلاروس و ایران دیرینه و تاریخی است، گفت: ما در تمام حوزه های همکاری دوجانبه شاهد روابط رو به رشدی هستیم که در شرایط فعلی از اهمیت ویژه تری نیز برخوردار بوده و مایلیم در ابعاد مختلف آن را گسترش دهیم.
سفیر بلاروس در تهران در ادامه ضمن ارزیابی مثبت از روابط میان پارلمان های بلاروس و ایران به نقش گروه های دوستی پارلمانی دو کشور اشاره و عنوان کرد: بلاروس آمادگی همه جانبه خود را برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران اعلام می دارد و در همین راستا امیدواریم تا پایان سال جاری بتوانیم جلسه کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی میان دو کشور را نیز برگزار کنیم. 
بازار
وی در ادامه با بیان اینکه بلاروس تنش به وجود آمده میان رژیم صهیونیستی و ایران را با نگرانی و دغدغه‌مندی دنبال می کرد، یادآور شد: ملت ایران نشان دادند در شرایط سخت با اقتدار پای آرمان ها و میهن خود ایستادگی می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/751157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار نارنجی بحران در هفت استان

دبل رویز؛ گل دوم پاری سن ژرمن به رئال

طوفان پی‌اس‌جی در مت‌لایف: 2 گل در 9 دقیقه

لیگ ملت‌ها: آن‌ها جور مردان‌شان را می‌کشند

حسین‌نژاد برای تیم روسی بازی کرد

تلاش برای یافتن راه‌حل مسالمت‌آمیز در پرونده بیرانوند

شاید مهم‌ترین خرید این فصل استقلال!

تناقض‌گویی «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه‌ هسته‌ای ایران

معاون اول قوه‌ قضائیه: پرونده‌های جاسوسان رژیم صهیونیستی به‌سرعت درحال بررسی است و به‌شدت با آن‌ها برخورد خواهد شد

تأکید فرمانده نیروی زمینی ارتش بر پاسداری بی‌قیدوشرط از مرزهای ایران

ادعای عجیب گنجی؛ طلسم‌های یهودی کف خیابان پیدا شد

ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد

نتانیاهو: ترامپ پیشنهاد اخراج ساکنان غزه را نداده است!

باران شدید و سیل در آذربایجان شرقی

دهمین قهرمانی رئال مادرید در کوپا دل ری با برتری 2-1 مقابل سویا در سال 1962

تنها دلخوشی گل‌گهر در این پنجره تاریک

پاسخ مدیر ایرانی شفیلد به داغ‌ترین شایعه استقلال

روانخواه، پرانرژی در کنار نسل باانگیزه تیم ملی امید

ورود مریخی به استادیوم برای تماشای دیدار رئال - پاری سن ژرمن

پاری سن ژرمن - رئال مادرید؛ ترکیب رسمی

هاشمیان: با کوله‌باری از تجربه برگشتم!

ماندن رناتو سانچز روی دست پاری سن ژرمن؛ او مشتری ندارد

گل دوم پاری سن ژرمن به رئال توسط دمبله

گل اول پاری سن ژرمن به رئال توسط رویز

دلیل تفاوت فشار بین ماکسیمم و مینیمم

در جریان افزایش فشارخون چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟

زایمان‌های 100 میلیونی؛ لاکچری‌بازی به فرزندآوری رسید!

مجازات پسری که برای جلوگیری از تجاوز، مرتکب قتل شد

اجتماع بانوان مشهدی با یاد زینب کبری(س)

یاسین لبخندزنان در جمع پرسپولیسی‌ها!

بهترین دوران مدیریتی فتح الله زاده در استقلال

دست‌نشان دستیار کمالوند در نساجی شد

مهسا کدخدا: علاقه داریم با تیم ملی مردان تمرین داشته باشیم

سخنگوی پرسپولیس انتخاب شد

خبر نگران‌کننده از آرنولد به رئال رسید

لیگ ملت‌ها: ولاسکو سریع صدر را پس گرفت

سعید معروف کراش خیلی از بازیکنان بود!

شایعه بزرگ در ترکیه؛ مورینیو به دنبال طارمی

هشدار طب ایرانی درباره آلودگی هوا و توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب‌ها

در کشور ما از هر 4 نفر حداقل یک نفر فشار خون دارد و نمی‌داند!

السودانی: موضع عراق در قبال تجاوزات به ایران، بازتاب‌دهنده دیدگاه مردم است

لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی ایران_عزیز گفتند...

اعلام جرم دادستان مرکز استان گیلان علیه عضو شورای اسلامی شهر رشت

وزیر دفاع: ضربه کاری نیروهای مسلح ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونی منجر به درخواست آتش‌بس شد

ادعای جدید نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران

عطریانفر: حضور پرشهامت و شجاعت رهبری در مراسم شب عاشورا و تاکید برهویت ایرانی جز جنبه های ذاتی ایران است

برگزاری دوره‌های «تربیت مربی حفظ و روخوانی قرآن» در حرم بانوی کرامت

جزئیات حادثه آتش‌سوزی در بیمارستان پیرانشهر اعلام شد

درخواست جالب مادر شهیدان خالقی‌پور‌ از مردم ایران

تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید