عصر قم

آخرين مطالب

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت سالگرد ربوده شدن 4 دیپلمات ایرانی در لبنان سیاسی

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت سالگرد ربوده شدن 4 دیپلمات ایرانی در لبنان
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / وزارت خارجه ایران در چهل و سومین سالگرد ربوده‌شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران رژیم صهیونیستی را عامل و مسئول ربایش و گروگانگیری اتباع خود دانسته و کماکان موضوع را با جدیت نزد مراجع ذیربط بین‌المللی پیگیری می‌کند.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات‌ ایرانی در لبنان، آقایان سیدمحسن موسوی، احمد متوسلیان، کاظم اخوان و تقی رستگار مقدم توسط عوامل وابسته به رژیم صهیونیستی، یاد و خاطره این عزیزان را گرامی داشته و با خانواده‌های چشم‌انتظار و صبور آنها ابراز همدردی می‌کند. 
در این بیانیه آمده است: همان‌طور که بارها تصریح شده است، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند دیپلمات‌های ایرانی در زمان اشغال خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی توسط گروهی مسلح در داخل لبنان ربوده و به نیروهای اشغالگر تحویل داده شده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند.
بازار
وزارت خارجه ایران تاکید کرده که «ربایش دیپلمات‌های ایرانی در 14 تیر 1361 در بیروت، نه تنها اقدامی خلاف حقوق بین‌الملل و نقض فاحش کنوانسیون 1961 وین راجع به روابط دیپلماتیک بود بلکه مصداق عمل تروریستی طبق کنوانسیون منع و مجازات گروگانگیری (1979) به شمار می‌آید». 
در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران رژیم صهیونیستی را عامل و مسئول ربایش و گروگانگیری اتباع خود دانسته و کماکان موضوع را با جدیت نزد مراجع ذیربط بین‌المللی پیگیری می‌کند.
وزارت خارجه ایران اعلام کرده است: جمهوری اسلامی ایران با قدردانی از همکاری دولت لبنان برای پیگیری وضعیت چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی، از جمله ثبت موضوع از طریق مکاتبه با دبیرکل وقت سازمان ملل متحد در شهریور 1387 (سپتامبر سال 2008 میلادی)، بار دیگر از مقامات دولت لبنان و همچنین از دبیرکل سازمان ملل متحد و کمیته بین‌المللی صلیب و دیگر نهادهای صلاحیت‌دار بین‌المللی می‌خواهد به مسئولیت‌های حقوقی و انسانی خود در پیگیری این پرونده عمل کرده و همه تلاش خود را برای روشن شدن وضعیت دیپلمات‌های ربوده‌شده ایرانی به‌کار گیرند.
در پایان این بیانیه آمده است: در این چارچوب، مجددا پیشنهاد تشکیل کمیته حقیقت‌یاب مشترک میان ایران و لبنان با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ برای پیگیری موضوع و روشن‌کردن وضعیت دیپلمات‌های ربوده‌شده ایرانی مورد تاکید می‌باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/749660/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از سفره‌های احسان تا اهدای خون برای نجات جان‌ها

وزش باد شدید و گرد و خاک در قم

اقامه نماز ظهر تاسوعا در حرم حضرت معصومه (س)

ماجرای کشف بسته مشکوک در شادگان خوزستان چه بود؟

حال و هوای حرم حضرت عباس(علیه‌السلام) در روز تاسوعا

نوحه‌خوانی شهیده 3 ساله حمله اسرائیل؛ ای اهل حرم میر و علمدار نیامد...

هشدار هواشناسی درباره فعالیت سامانه بارشی و خیزش گرد و خاک

حضور ستاره‌های دنیای فوتبال در تشییع ژوتا

تاریخ ورود سرمربی استقلال به تهران مشخص شد

ستاره بارسایی دورتموند در کمین رئال!

حضور مربی سابق تراکتور در مراسم تشییع ژوتا

پیروزی خسرو بر هاشم در دوئل پایه‌های استقلال

تصمیم لیورپول؛ پرداخت دو سال دستمزد به خانواده ژوتا

رزومه هاشمیان در گفتگو قدیمی با مرحوم شفیع

پدیده پاراگوئه به منچستریونایتد پیوست

کایل واکر به برنلی پیوست

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

لیست پرستاره لهستان برای تقابل با ایران

مشاور مرحوم هاشمی: حاکمیت باید همه اقشار را به یک چشم نگاه کند

نگرانی اروپا از کاهش شانس توافق هسته‌ای با ایران

هوای قم، در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس

راه شهدا را با ترویج اخلاق و ایثار ادامه دهیم

عزاداری مردم قم در تاسوعای حسینی

عزاداری ساده اما با عشق عشایر آذربایجان‌‌

آقای گل جام جهانی الهلالی است!

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

نسخه ترقی برای ادامه پیدا کردن انسجام ملی پس از جنگ

برنامه‌ریزی برای حل مشکلات روستاهای شهرستان جعفرآباد

شهادت مأمور پلیس در درگیری با سارقان مسلح

تصادف مرگبار عابر پیاده در بزرگراه آزادگان

محمود صادقی: انسجام مردم در ابتدای جنگ، جنبه مدنی داشت نه ملی

قم سوگوار پرچم دار کربلا

تمهیدات ترافیکی شب‌های تاسوعا و عاشورای حسینی در تهران

عزاداری روز تاسوعا در کربلا

سلامت کبد به این ویتامین‌ها نیاز دارد

امیری فر: مردم ثابت کردند اگر در خطر باشند، انسجام خود را حفظ می‌کنند

تصاویری از آیین عزاداری تاسوعای حسینی در بم، گرگان، هرمزگان و اصفهان

شهادت مرزبان مجاهد در درگیری با سوداگران مرگ در مرز مریوان

دستگیری یک کلاهبردار رسیدهای جعلی

نجات شهروند خرم‌آبادی گرفتار در کوه

پیام احساسی دستیار اسماعیل کارتال به هواداران

سردار در سوییس جراحی شد

خاطره انگیز ؛ برگردون تماشایی هاشمیان در بوندسلیگا

بلینگام: نیکو و بارسلونا برای من مهم نیستند

ادعای پالمر: استوائو یک کلمه از حرفم را نفهمید!

بزرگ‌ترین درآمد یک تیم آسیایی محقق شد!

کیمیش: پاری سن ژرمن حریف خاصی برای ماست

مهدی طارمی اینجاست، بوشهر!

ناکامی سرمربی استقلالی در رسیدن به نیمکت الزمالک

اشک ستاره چلسی در سوگ ژوتا درآمد