عصر قم

آخرين مطالب

پیام آیت الله مکارم شیرازی به کنفرانس نقد حقوق بشر آمریکایی روحانیت

پیام آیت الله مکارم شیرازی به کنفرانس نقد حقوق بشر آمریکایی
  بزرگنمايي:

عصر قم - آیت الله مکارم شیرازی در پیامی به کنفرانس بین المللی نقد حقوق بشر آمریکایی، حقوق بشر را بازیچه‌ای در دستان استکبار جهانی دانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَرَزَقْنَاهُمْ مِنَ الطَّیِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَى کَثِیرٍ مِمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِیلًا»
در آغاز سخن لازم می‌دانم حملات وحشیانه و غیرقانونی رژیم اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار را به کشور عزیزمان محکوم نموده و به خانواده شهدای این هجوم تسلیت و تعزیت عرض نمایم هم چنین از همه برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان این همایش وزین قدردانی می‌کنم و امیدوارم این نشست علمی گامی مؤثر در احقاق واقعی حقوق نوع بشر باشد.
از منظر ادیان الهی و به‌ویژه اسلام «انسان» موجودی است صاحب کرامت و شرافت، با این حال اگر همین موجود شریف از مسیر فطرت و عدالت منحرف گردد و حقوقی را نقض کند خداوند او را ظلوم می‌خواند. 
سال‌هاست تعبیر متعالی «حقوق بشر»، بازیچه دست قدرت‌های ظالم و جنایت کار قرار گرفته است تا در سایه آن، منافع نامشروع خود را دنبال کرده و به این بهانه، بدترین ظلم و ستم‌ها را در حق ملت‌ها و امت‌ها مرتکب شوند بی‌آنکه وجدان بشری را مخاطب بدانند و یا به حقوق انسان‌ها پایبند باشند؛ بهترین شاهد این سخن اوضاع امروز منطقه ماست.
در سالی که گذشت همه جهانیان جنایات رژیم اسرائیل را در غزه مشاهده کردند. هزاران زن و کودک و انسان‌های بی‌گناه قربانی جنایات این رژیم صهیونیستی شدند و یا از خانه و کاشانه خود آواره شدند؛ رژیمی که خود محصول تفکر استعماری و ضد انسانی غرب است.
 همچنین نباید از جنایات چند روزه اخیر علیه میهن اسلامی ما غافل شد که در آن بی‌گناهان با حملات ناجوانمردانه در خانه و کاشانه‌شان به شهادت رسیدند. آیا این مظلومان از حقوق ابتدایی همچون حق حیات و امنیت برخوردار نبودند؟ اینان در کدامین میدان نبرد حضور داشتند؟!
به روشنی باید گفت نگاه غرب به انسان و حقوق او، منفعت‌طلبانه و گزینشی است و هرجا پای منافع و سلطه‌طلبی آنان در میان نباشد از شعار‌های زیبا سخن می‌گویند، اما به محض تعارض با مطامعشان، نخستین قربانی خودِ «حقوق بشر» است.
نباید هرگز فریب شعار‌های فریبندۀ غرب را خورد، حقوق بشری که غرب از آن دم می‌زند، مفهومی پوچ و توخالی است، آنان نه اعتقادی به کرامت انسان دارند و نه پایبند به اصولی که ادعا می‌کنند. 
نصیحت من به همه اندیشمندان این عرصه این است که با روشن‌گری و تبیین حقایق چهره واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر را برای افکار عمومی جهان آشکار سازند و اجازه ندهند این مفهوم والا به دست ناقضان اصلی آن تحریف و تباه شود. 
در پایان ضمن اعلام انزجار از جنایات بی‌شرمانه این رژیم جعلی و حامیان غربی آنان به‌ویژه دولت آمریکا و ابراز اندوه از شهادت مردم مظلوم منطقه خصوصا هموطنان عزیز، به دست صهیونیست جهانی و پشتیبانان آن و تبریک به ملت مقاوم و نیرو‌های مسلح به‌خاطر ایستادگی و دفاع در برابر متجاوزان از خداوند متعال امنیت پایدار برای امت اسلامی و پیروزی قاطع و نهایی مظلومان عالم بر مستکبران را مسألت دارم. 
والسلام علیکم و رحمه الله
 قم ـ ناصر مکارم شیرازی
 09 / 04 / 1404

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/748941/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر به عتبات بدون محدودیت جریان دارد

وضعیت هوای تهران نارنجی و آلوده است

3 کشته و 14 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای جاده گناباد به قاین

ماجرای زورگیری های باند مخوف «موبوکسوری»

بارسلونا قاتل هلندی‌اش را می‌خواهد

پیشکسوت فوتبال: پرسپولیس دچار شوک روحی شده است

افشاری: با IOC برای اعزام کاروان ایران به یونیورسیاد مکاتبه کردیم

ابراهیمی: جذب مربی خارجی برای پرسپولیس اشتباه است

کعبی: در تعریف کردن خسیس هستم اما بیفوما بازیکن تاثیرگذاری بود

رستاخیز غیرمنتظره بهترین دروازه‌بان جهان

استارت الدحیل برای دیدار با سپاهان

مدیر باسابقه فوتبال با سمت جدید برگشت

آیا بی دردی وجود دارد؟

روزنامه صهیونیستی مدعی همکاری عربستان در جنگ علیه ایران شد

میرسلیم: خود مردم با هوشیاری پیام‌رسان‌‌های بیگانه را کنار بگذارند

نماینده مجلس: خانواده های شهدای جنگ 12 روزه از گروسی شکایت کنند

حمید استیلی: قرارداد کارتال با توافق و بدون دریافت غرامت فسخ شد

یک رقیب بزرگ برای سردار آزمون

یوسف‌زاده: تیم ملی بسکتبال باویلچر بانوان 2 سال رها شده است

بازسازی ورزشگاه آزادی به 30 درصد رسید

راکیتیچ خداحافظی‌اش را تکذیب کرد!‏

نویدکیا نمی‌خواهد به سرنوشت کی‌روش دچار شود

رونی کلمن در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد

شروط ژسوس مانع از توافق نهایی با النصر

جباری: کارتال از مدت‌ها قبل قصد جدایی داشت

بزرگداشت شهدای حمله به اوین در مصلای تهران

تداوم تعطیلی موزه‌ها؛ آمارهایی از اسکان آسیب دیدگان جنگ در هتل‌ها

درگیری خانوادگی در ایلام دو کشته بر جا گذاشت

اولین اظهارات خرید جنجالی الهلال

کارهایی که می‌توان برای بهبود نارسایی قلبی انجام داد

واکنش شیخ عیسی قاسم به تهدیدات ترامپ علیه رهبر انقلاب

تصویری از فرمانده جدید هوافضای سپاه در مراسم حسینیه امام خمینی(ره)

رایزنی کایا کالاس و وانگ یی درباره ایران

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

سه شنبه، میعادگاه پرسپولیس و خیبر!

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود