عصر قم

آخرين مطالب

اسرائیل در خصوص ایران دست به دامان چین شد اقتصادی

اسرائیل در خصوص ایران دست به دامان چین شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / سرکنسول رژیم صهیونیستی در شانگهای از پکن درخواست کرد که از نفوذ اقتصادی و سیاسی برای مقابله با فعالیت‌های نظامی و هسته‌ای ایران استفاده کند.
سرکنسول رژیم صهیونیستی در شانگهای، روز سه‌شنبه در این شهر به خبرنگاران مدعی شد: «چین تنها کشوری است که قادر است بر ایران تأثیر بگذارد. اگر چین نفت ایران را نمی‌خرید، ایران فرو می‌پاشید.»
بنا بر گزارش وبگاه بلومبرگ، اظهارات بائر در حالی بیان شد که روابط اسرائیل و چین به دلیل جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین تجاوز اخیر این رژیم به خاک ایران، که شریک کلیدی پکن در خاورمیانه به شمار می‌رود، تحت فشار قرار گرفته است.
علی‌رغم برقراری آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و ایران پس از جنگ 12 روزه اخیر، جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده که در برابر هرگونه تجاوز مجدد اسرائیل آماده پاسخ‌گویی است.
بلومبرگ ادامه داد که چین حدود 90 درصد از صادرات نفت ایران، که نزدیک به 1.7 میلیون بشکه در روز است، را خریداری می‌کند. افزون بر این، پکن در سال 2021 یک توافقنامه مشارکت راهبردی با ایران امضا کرد که شامل 400 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری احتمالی چین طی 25 سال در این کشور می‌شود.
بازار
بائر در اظهارات خود با التماس از چین برای فشار به جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: «چین می‌تواند ایران را تحت فشار قرار دهد. آن‌ها بر ایران قدرت سیاسی دارند. می‌توانند در تغییر فعالیت‌های مخرب ایران در منطقه نقش داشته باشند. چین کارهای زیادی می‌تواند انجام دهد.»
این وبگاه تحلیلی با اشاره به این موارد نوشت، با این حال، شواهد اندکی وجود دارد که نشان دهد چین بتواند ایران را به‌طور معناداری در زمینه استراتژی‌های نظامی و هسته‌ای تحت تأثیر قرار دهد زیرا اگرچه تهران در سال‌های اخیر روابط خود را با پکن و مسکو تعمیق بخشیده است، اما همواره با مداخله خارجی در تصمیمات کلیدی خود مخالفت کرده است.
بلومبرگ همچنین تاکید کرد که علاوه بر این، به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور چین شی جینپینگ ترجیح می‌دهد در روابط با ایران بر همکاری‌های اقتصادی تمرکز کند.
بائر گفت: «فکر نمی‌کنم چین علاقه‌ای به ایفای نقش میانجی میان اسرائیل و ایران داشته باشد. میانجی‌گری مسئولیت بزرگی است، نیاز به هزینه‌های زیاد و تصمیم‌گیری‌های دشوار دارد.»
او افزود که با وجود درگیری‌های نظامی از سال 2023، روابط اسرائیل با چین به طور چشمگیری تضعیف نشده است.
وی گفت: «ما همچنان گفت‌وگوهای خوبی داریم. حتی اگر اختلاف سیاسی داشته باشیم، این به این معنا نیست که نمی‌توانیم همکاری کنیم.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/748901/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمید استیلی: قرارداد کارتال با توافق و بدون دریافت غرامت فسخ شد

یک رقیب بزرگ برای سردار آزمون

یوسف‌زاده: تیم ملی بسکتبال باویلچر بانوان 2 سال رها شده است

بازسازی ورزشگاه آزادی به 30 درصد رسید

راکیتیچ خداحافظی‌اش را تکذیب کرد!‏

نویدکیا نمی‌خواهد به سرنوشت کی‌روش دچار شود

رونی کلمن در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد

شروط ژسوس مانع از توافق نهایی با النصر

جباری: کارتال از مدت‌ها قبل قصد جدایی داشت

بزرگداشت شهدای حمله به اوین در مصلای تهران

تداوم تعطیلی موزه‌ها؛ آمارهایی از اسکان آسیب دیدگان جنگ در هتل‌ها

درگیری خانوادگی در ایلام دو کشته بر جا گذاشت

اولین اظهارات خرید جنجالی الهلال

کارهایی که می‌توان برای بهبود نارسایی قلبی انجام داد

واکنش شیخ عیسی قاسم به تهدیدات ترامپ علیه رهبر انقلاب

تصویری از فرمانده جدید هوافضای سپاه در مراسم حسینیه امام خمینی(ره)

رایزنی کایا کالاس و وانگ یی درباره ایران

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

سه شنبه، میعادگاه پرسپولیس و خیبر!

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه 12 تیر 1404 به افق قم

دستگیری سه نفر از جاسوسان رژیم صهیونیستی توسط فراجا

فرمانده کل فراجا: امنیت مردم حاصل بیداری شبانه نیروهای انتظامی است

مردم قم در تجمع حماسی «عهد خون» با ولایت تجدید بیعت کردند

آیین بزرگداشت شهادت جانشین سازمان اطلاعات سپاه در قم برگزار شد

با پول فروش ویرتز، بایرن مونیخ را به زیر می‌کشیم!‏

شروع تمرینات آلومینیوم اراک برای فصل جدید لیگ برتر

وقتی برادر کوچک‌تان جنبه باخت ندارد با او فیفا بازی نکنید!

عجیب‌ترین انتقال عربستان؛ دشمن در خانه الهلال!

خداحافظی کوتاه سنگربان استقلال پس از جدایی

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏