عصر قم

آخرين مطالب

جلسه مهم استقلال برای تمدید قرارداد آقای گل ورزشی

جلسه مهم استقلال برای تمدید قرارداد آقای گل
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /باشگاه استقلال در روزهای اخیر یک گام مهم در مسیر تمدید قرارداد با رامین رضاییان برداشته و حالا این بازیکن باتجربه و کلیدی، در آستانه ادامه همکاری با آبی‌پوشان پایتخت قرار دارد. رضاییان فصل گذشته در انتقالی جنجالی و پر سر و صدا از سپاهان راهی استقلال شد؛ انتقالی که به خاطر سابقه حضور این بازیکن در پرسپولیس، واکنش‌های تند هواداران رقیب را به دنبال داشت و از آن به عنوان یکی از بزرگ‌ترین جابه‌جایی‌های نقل و انتقالات یاد می‌شد. با این حال، رامین با عملکرد درخشانش در ترکیب استقلال خیلی زود توانست نظر هواداران تیم جدیدش را جلب کند و به یکی از بازیکنان محبوب و موثر فصل گذشته تبدیل شود.
رضاییان در لیگ بیست‌وچهارم، بهترین فصل فوتبالی خود در لیگ برتر ایران را پشت سر گذاشت. او با ثبت 10 گل، نه تنها بهترین گلزن استقلال شد بلکه رکورد شخصی خود در لیگ برتر را نیز شکست هر چند که او به طور کلی 13 گل برای تیمش به ثمر رساند. نکته قابل توجه آن‌جاست که رامین در پست تخصصی‌اش، یعنی دفاع راست بازی می‌کرد اما بارها به عنوان وینگر نیز به میدان رفت و توانست در هر دو نقش، عملکرد مؤثری از خود نشان دهد. این بازیکن 35 ساله، در فصلی که استقلال یکی از پرحاشیه‌ترین و بی‌ثبات‌ترین فصل‌های تاریخ خود را تجربه کرد و 6 سرمربی مختلف روی نیمکت داشت، توانست ثبات عملکرد خود را حفظ کند و اعتماد تمام مربیان را به دست آورد.
بازار
با توجه به نمایش‌های درخشان رضاییان، مذاکرات برای تمدید قرارداد با او چند هفته‌ای است که آغاز شده و در حال پیگیری است. امروز جلسه‌ای مهم میان نمایندگان باشگاه و این بازیکن برگزار شد که خروجی آن به گفته منابع نزدیک به باشگاه، بسیار مثبت بوده است. هواداران استقلال نیز با حساسیت فراوان، در انتظار اعلام رسمی تمدید قرارداد با بهترین گلزن تیمشان در فصل گذشته هستند. ریکاردو ساپینتو که به تازگی بار دیگر هدایت استقلال را برعهده گرفته، از همان ابتدا موافقت خود را با ادامه همکاری با رامین اعلام کرده و به مدیران باشگاه اعلام کرده که روی توانایی‌های این بازیکن حساب ویژه‌ای باز کرده است.
با توجه به سبک بازی ساپینتو و استفاده پرتعداد او از وینگرها و مدافعان تهاجمی، حفظ بازیکنی مانند رضاییان برای استقلال یک امتیاز بزرگ به حساب می‌آید. حالا گفته می‌شود که طرفین به توافق نهایی رسیده‌اند و رامین فصل آینده هم با پیراهن استقلال در رقابت‌ها حضور خواهد داشت. هواداران امیدوارند که این‌بار برخلاف فصل قبل، تیم نتایج بهتری در لیگ بگیرد و عملکرد درخشان فردی رضاییان با موفقیت‌های تیمی نیز همراه شود. با اینکه استقلال فصل قبل در لیگ عملکرد ناامیدکننده‌ای داشت، اما با قهرمانی در جام حذفی تا حدودی ناکامی‌هایش را جبران کرد و رضاییان هم از چهره‌های کلیدی در مسیر این قهرمانی بود.
با این اوصاف، اگر روند فعلی به نتیجه قطعی ختم شود، رضاییان که حالا تجربه، آمادگی و انگیزه لازم را دارد، در لیگ بیست‌وپنجم هم یکی از امیدهای اصلی استقلال برای موفقیت خواهد بود. همکاری او با ساپینتو می‌تواند به برگ برنده‌ای برای آبی‌ها در فصلی تبدیل شود که قرار است بسیار فشرده و رقابتی برگزار شود. رضاییان حالا در آستانه ورود به دومین فصل حضورش در استقلال قرار دارد؛ فصلی که می‌تواند از جنبه فردی و تیمی، نقطه اوج دیگری در کارنامه‌اش باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/748848/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با موبایل به مجلس عزای اباعبدالله‌(ع) بروید!/ پخش زنده هیئت‌های محرمی در سروش پلاس

پدرزن "نوید محمدزاده" آزاد شده است؛ علت دستگیری چه بود؟

وزیر کشور: امسال 400 هزار نفر از اتباع برگردانده شدند

فریاد هیئتی‌های قم در حمایت از رهبر معظم انقلاب

شمشیر سامورایی تیزتر شد؛ تاکاهاشی و ایشیکاوا بازگشتند

خشم هواداران یوونتوس؛ چرا دوشان ولاهوویچ پست جود بلینگام را لایک کرد؟

توسعه بی‌سابقه همکاری WWE و عربستان؛ سه رویداد بزرگ در سال 2026

پدری: این پیراهن بارسلونا بوی لیگ قهرمانان اروپا می‌دهد

اسماعیل قلی زاده به استقلال پیوست

رضا عنایتی سرمربی سایپا شد

43 سال پیش در چنین روزی؛ پیروزی 3-1 برزیل مقابل آرژانتین در روز اخراج دیگو مارادونا

در چنین روزی؛ صعود آلمان به مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی 1994 با پیروزی برابر بلژیک

کلیپ باشگاه استقلال بعد از تمدید قرارداد با رامین رضاییان

حلالی: نویدکیا فرزند باشگاه سپاهان است

سخنگوی استقلال: مجوز حضور ساپینتو در ایران صادر شد

راهکار باشگاه استقلال برای حضور ساپینتو در تمرینات

توافق نهایی پرسپولیس با وحید هاشمیان

اولین تمدیدی اردوگاه آبی؛ رامین یک سال دیگر در استقلال

عارف: در کاربرد صلح‌آمیز فناوری هسته‌ای می‌توانیم به کشورهای جهان کمک کنیم

دبیر ستاد حقوق بشر: گزارشی از جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه به مجامع بین‌المللی ارائه شده است

سخنگوی وزارت خارجه: سطح آسیب به تاسیسات هسته‌ای‌ جدی است

واکنش آژانس به تعلیق همکاری ایران با این سازمان

حضور قالیباف در مراسم عزاداری هیئت رایهالعباس

رئیس‌جمهور: این روزها بیشتر به نگرانی‌ها و حل مشکلات مردم فکر می‌کنیم

اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت

قائم‌پناه: سفرهای رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد

خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد

درخواست پکن برای حل‌ و فصل سیاسی مسئله برنامه هسته‌ای ایران

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید در جمع کارکنان بیمه دی: واقعه عاشورا، ایستادگی حق علیه باطل است/ جمهوری اسلامی در طرف حقانیت است و در برابر ظلم ایستاده

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام با رئیس کل دادگستری استان

پیام نیکو، مدیران بارسلونا را شوکه کرد

نیکبخت واحدی: استقلال بازیکنانی می‌خواهد که بوی قهرمانی بدهد

سرپرست آلومینیوم: حسینی تحت هیچ شرایطی جدا نمی‌شود

مرادمند هم از استقلال جدا شد

اتلتیکومادرید دفاع چپ آتالانتا را خرید

لیورپول پیشنهاد بایرن برای جذب دیاز را رد کرد

ارسلان با پیراهن آبی برگشت

گیراسی: حالا نوبت بردن رئال است

مناف هاشمی: مقاومت و ایستادگی مردم ایران در تاریخ ثبت خواهد شد

باشگاه پرسپولیس: قرارداد دورسون بند جدایی ندارد

چرا جدایی دابو از سپاهان قطعی است!

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

معرفی برترین‌های سومین جشنواره ملی داستان کوتاه جنوب

همه چیز درباره زنبور گزیدگی؛ از علائم تا اقدامات اولیه

سبزیجاتی که جزو عالی رتبه‌ترین سبزیجات هستند

تاثیر داروهای کاهش وزن در کاهش خطر ابتلا به سرطان‌

واکنش معاون قوه قضائیه به احتمال محاکمه غیابی گروسی

متکی: نتانیاهو برای جبران شکست خود ممکن است دوباره حمله کند

جلسه سران قوا به میزبانی قوه مقننه برگزار شد

سفیر ایران در ژنو: برای دفاع از مردم و حاکمیت خود منتظر هیچ نهاد یا کشور خارجی نمی‌مانیم