رسم غلط تیراندازی، یک کشته و 7 مصدوم برجای گذاشت
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا / فرمانده انتظامی باغملک از کشته شدن یک نفر و مصدوم شدن هفت تن در پی بدعت غلط تیراندازی در یک مراسم تشییع در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ جماشیانی در بیان جزئیات این خبر اظهار کرد: در یک مراسم خاکسپاری در یکی از مناطق باغملک فردی به خاطر این بدعت غلط، اقدام به تیراندازی کرد که در این حادثه یک نفر کشته و هفت نفرزخمی شدند.
بنا بر اعلام پلیس، وی افزود: در این رابطه پس از هماهنگی با مرجع قضایی چهار نفر دستگیر و دو قبضه سلاح جنگی و چهار قبضه سلاح شکاری از متهمان کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان باغملک تصریح کرد: متاسفانه هر ساله این بدعت نادرست جان بسیاری از شهروندان را گرفته و خانوادههای زیادی را داغدار کرده است این فرماندهی با هر گونه تیراندازی در مراسمهای عزا یا عروسی برخورد قانونی خواهد کرد.
بازار ![]()
-
دوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵:۰۹
-
۷ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/747578/