عصر قم

آخرين مطالب

سفیر ایران در ژنو: ذره‌ای برای دفاع از خود در برابر متجاوز تردید نخواهیم کرد اقتصادی

سفیر ایران در ژنو: ذره‌ای برای دفاع از خود در برابر متجاوز تردید نخواهیم کرد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو در نشست عمومی ویژه‌ی کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل متحد که به درخواست کشورمان روز سه شنبه برگزار شد، گفت: موضع دیرینه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه تجاوز و جنایت در ذات رژیم اسرائیل نهفته است، اکنون به‌روشنی و بدون هیچ‌گونه ابهامی برای جهانیان به اثبات رسیده است.
علی بحرینی، نماینده کشورمان تصریح کرد: در ساعات اولیه 13 ژوئن، جهان شاهد یک تجاوز نظامی برخلاف تمام قوانین و اصول حقوق بین‌الملل، علیه شهرهای پرجمعیت، مناطق مسکونی، غیرنظامیان، زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله تأسیسات تأمین انرژی و همچنین علیه تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان که عضو ان‌پی‌تی است و تحت نظارت کامل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) قرار دارد، بود.
وی ادامه داد: تا کنون ده‌ها غیرنظامی، از جمله زنان و کودکان بی‌گناه، جان خود را در نتیجه حملات وحشیانه رژیم اسرائیل از دست داده‌اند؛ حملاتی که نقض آشکار حقوق بین‌الملل بشردوستانه و جنایت جنگی به شمار می‌روند. رژیم اسرائیل همچنان به‌صورت عامدانه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد و آشکارا تعهدات حقوقی بین‌المللی خود را نادیده می‌گیرد. بی‌تردید، چنین حملات و اقداماتی برای این رژیم و متحدان غربی‌اش که در طول سالیان گذشته به هدف قرار دادن مکرر غیرنظامیان در فلسطین و غزه عادت کرده‌اند، تعجب‌آور نیست.
بازار
بحرینی افزود: رژیمی که عضو هیچ‌یک از معاهدات بین‌المللی منع سلاح‌های کشتار جمعی از جمله معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای (NPT) نیست، از پذیرش نظارت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) سر باز می‌زند، دارای سلاح‌های هسته‌ای است و به‌طور علنی دیگر کشورها را به استفاده از آن تهدید می‌کند، هرگز نباید خود را در جایگاهی تصور کند که نقش ضامن نظم جهانی را بر عهده بگیرد و به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای یک کشور عضو NPT حمله کند. نمی‌توان تصور کرد که چنین تجاوزات و جنایاتی از سوی رژیم اسرائیل بدون تأیید و حمایت همه جانبه برخی دولت‌های غربی، از جمله ایالات متحده آمریکا، صورت گرفته باشد.
وی تاکید کرد: ما آغازگر این جنگ نبودیم؛ بلکه این جنگ از طریق اقدامات تجاوزکارانه علیه تمامیت ارضی کشورمان بر ما تحمیل شد. این در حالی بود که ما در حال آماده‌سازی برای دور جدیدی از مذاکرات با هدف پاسخ‌گویی به نگرانی‌های بی‌اساس درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان، در ازای لغو کامل تحریم‌های ظالمانه بودیم. روشن است که رژیم اسرائیل همواره در پی برهم زدن هرگونه ابتکار صلح‌آمیز و راه‌حل مبتنی بر مذاکره است.
سفیر کشورمان اظهار کرد: در این راستا، جمهوری اسلامی ایران به این اقدامات غیرقانونی و بزدلانه، به‌صورت قاطع و متناسب و کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل پاسخ خواهد داد.
وی گفت: ایران همچنان مصمم است که با بهره‌گیری از تمامی توانمندی‌های دفاعی خود، از حاکمیت، شهروندان و امنیت ملی‌اش به‌طور کامل حفاظت کند. ما تا زمانی که اقدامات غیرقانونی و تجاوزکارانه رژیم اسرائیل علیه ایران ادامه داشته باشد، به استفاده از حق مشروع خود برای پاسخ قاطع ادامه خواهیم داد. ایران از تمامی اعضای مسئول و صلح‌دوست جامعه بین‌المللی می خواهد که در برابر اقدامات غیرقانونی و تروریستی رژیم اسرائیل بی‌تفاوت نباشند و اقدامات جمعی فوری برای پاسخگو کردن این رژیم و حامیان آن اتخاذ شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/744772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایروانی: پاسخ ایران دفاعی، محدود و بازدارنده بود

دفتر احمدی‌نژاد شایعه ترور وی را تکذیب کرد

پلیس فتا: تا ساعاتی دیگر اینترنت به حالت عادی برمیگردد و اینترنت ملی نمی‌شود

هواپیمای اسرائیلی در چهار محال و بختیاری هدف قرار گرفت

باند حرفه‌ای دندانپزشکان متقلب با 90 فقره کلاهبرداری منهدم شد

جایزه 100 میلیون تومانی برای شناسایی عوامل موساد

فعالیت دفاتر اسناد رسمی با یک‌سوم ظرفیت برای تداوم خدمات‌رسانی

روزانه 4 هزار نفر از حجاج از مرز مهران وارد کشور می شوند

درخواست پلیس از مردم برای کنترل شرایط در زمان جنگ

روایت یک پدر از کودک کشی رژیم صهیونیستی

دورهمی دوستانه به جنایت ختم شد

بازداشت 86 تبعه خارجی غیرمجاز و کشف سلاح در خاش

احتکار بنزین در منزل؛ متهم بازداشت شد

علت مشاهده دود در آسمان کرمان مشخص شد؛ تکذیب هر گونه تجاوز

5 راهکار برای کاهش استرس کودکان در روزهای جنگ

در روزهای پرتنش این غذاها را مصرف نکنید

بقائی در پاسخ به کالاس: لطفاً توجیه‌گر تجاوز  نشوید!

رسانه انگلیسی: ایران پدافند اسرائیل را فرسوده کرده‌ است

شبکه 12 رژیم صهیونیستی: ایران از ابتدای جنگ 400 موشک شلیک کرده است

ارتش خبرداد:‌ انهدام 28 فروند هدف متخاصم؛ پهپاد هرمس شکار شد

پزشکیان در گفت‌وگو با محمد بن زاید: با تداوم جنایت‌گری اسرائیل، منطقه روی صلح و آرامش را نخواهد دید

موج دهم حملات موشکی ایران علیه اسرائیل

ونس: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد

ترامپ در توهم تسلیم ایران

سفیر ایران در روسیه: فراموش نمی‌کنیم در این ایام چه کشورهایی بی‌تفاوت ماندند

هشدار جدی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: فوراً حیفا و تل‌آویو را ترک کنید

حمله رژیم صهیونیستی موجب اثبات اقتدار و حقانیت جمهوری اسلامی در دنیا شد

ناتوانی اسرائیل در برابر حملات مقتدرانه نیرو‌های مسلح ایران

اعطای «نشان فاطمی» به مجری شجاع صداوسیما

هنرمندان و بازیگران قمی یک صدا و همدل برای عزت ایران

این خوراکی‌ها سلامت روان را به خطر می‌اندازند

همایون کاتوزیان: حمله اسرائیل را به وطنم و فرزندان وطنم محکوم می‌کنم

هلاکت افسران اطلاعاتی اسرائیل در حمله موشکی سپاه به اسرائیل

واکنش وزیر خارجه پاکستان به وطن‌فروشی‌های رضا پهلوی و همکاری او با اسرائیل در حمله به ایران

گزارش جدید آژانس درباره تجاوز اسرائیل به ایران

رئیس‌جمهور: حمله رژیم صهیونیستی به شبکه خبر، جلوه‌ای دیگر از توحش افسار گسیخته این رژیم است

محل اصابت موشک ایرانی به اسرائیل

چرا نباید از بعضی چیزا عکس و فیلم بگیریم؟

هواشناسی هشدار داد؛ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در 22 استان

مصدومیت 9 امدادگر در حملات اسرائیل؛ جزئیات شهادت 3 امدادگر اعلام شد

اولین بازی کارراس رئال را دلسرد کرد

جریمه سنگین مهاجم الاهلی برای نباختن مسی

یک هدف بزرگ دارم؛ حذف جام جهانی باشگاه‌ها

مدیر الهلال: خرید رونالدو منطقی نبود

بیانیه چادرملو در محکومیت شهادت هموطنان

ماجرای دود و آتش مشاهده شده امروز در ساختمان صداوسیما

زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی؛ اسرائیل شهره زن‌کشی و کودک‌کشی است

رئیس‌ جمهور چین: نگرانی عمیق خود را از عملیات نظامی اسرائیل علیه ایران ابراز می‌کنم

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل: کمیسر عالی حقوق بشر تجاوز اسرائیل را محکوم کند

ادعای وزیر جنگ اسرائیل: آمریکا در عملیات علیه ایران شرکت ندارد