عصر قم

آخرين مطالب

سرلشکر سلامی: طوفان‌الاقصی شکست‌پذیری رژیم صهیونیستی را اثبات کرد گفتگو

سرلشکر سلامی: طوفان‌الاقصی شکست‌پذیری رژیم صهیونیستی را اثبات کرد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه طوفان‌الاقصی شکست‌پذیری رژیم صهیونیستی را برای تمام جهان آشکار کرد، گفت: تنها راه غلبه بر دشمن، استمرار مقاومت و ایستادگی است و هر روز مقاومت، یک پیروزی جدید برای فلسطین و دورتر شدن رژیم از اهدافش است.
سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، در دیدار جمیل مزهر، معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جبهه مقاومت، به‌ویژه حاج قاسم سلیمانی، سید حسن نصرالله، سید هاشم صفی‌الدین، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و دیگر فرماندهان شهید، اظهار داشت: به ارواح طیبه شهدای شما درود می‌فرستیم و به همه مردم فلسطین که با ایستادگی خود عظمت اسلام را نشان دادند، سلام می‌کنیم. این شهدا با افتخارات بلند، به تاریخی ماندگار تبدیل شده‌اند.
وی با ارائه تحلیلی از ماهیت نبردها، تصریح کرد: قضاوت ما درباره واقعیت‌های یک جنگ، نباید تنها محدود به آن چیزی باشد که می‌بینیم. ما خانه‌های خراب‌شده را می‌بینیم، اما آشوبی که در دل دشمن به وجود آمده را نمی‌بینیم. قرآن این را مشخص کرده است.
قدرت‌ها بر اساس نقاط ضعفشان شکست می‌خورند
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه قدرت‌های بزرگ دارای نقاط ضعف و آسیب‌پذیری‌های جدی هستند، تصریح کرد: قدرت‌ها بر اساس آسیب‌هایشان شکست می‌خورند؛ نقاط قوتشان آن‌ها را از شکست نجات نمی‌دهد. آن‌ها بر اساس قوت‌هایشان به طرف مقابل آسیب می‌زنند ولی نمی‌توانند از آسیب‌های خودشان جلوگیری کنند.
وی با اشاره به عملیات طوفان‌الاقصی به‌عنوان مصداق این تحلیل، گفت: طوفان‌الاقصی همین واقعیت را نشان داد که رژیم صهیونیستی اگرچه قدرت کشندگی بالایی دارد، ولی به سرعت شکست خواهد خورد و ما بر اساس همین ضعف‌های اوست که با او می‌جنگیم. این یک نکته مهم است و سرانجام شما پیروز می‌شوید.
سرلشکر سلامی با تأکید بر اینکه نتیجه جنگ در استقامت طولانی‌مدت مشخص می‌شود، گفت: در هر جنگی، طرف پیروز کسی است که بتواند در طولانی‌مدت استقامت کند. فلسطین خوشبختانه این خصوصیت را دارد که مقاومت آن تمام نمی‌شود و راه غلبه بر رژیم، استمرار مقاومت است.
هر روز برای فلسطین، روز پیروزی است
وی با اشاره به تلاش رژیم صهیونیستی برای پاک کردن حافظه جهانیان از شکست در عملیات طوفان‌الاقصی، خاطرنشان کرد: رژیم می‌خواهد حافظه جهان را از شکست طوفان‌الاقصی پاک کند، اما هرچه این حملات را ادامه می‌دهد، نمی‌تواند دنیا را وادار کند که آن حادثه را فراموش کنند. لذا اعتقاد من این است که فلسطینی‌ها هر روز یک پیروزی جدید خلق می‌کنند، چون هر روز رژیم را از اهدافش دورتر می‌کنند و نشان می‌دهند که شکست وجود ندارد.
فرمانده کل سپاه ایستادگی ملت فلسطین را عامل حمایت جهانی از آنان دانست و افزود: اینکه فلسطین توانسته جهان را پشت سر خود نگه دارد، یک پیروزی بزرگ است. قطعاً اگر فلسطین مقاومت نمی‌کرد، کسی پشت او نمی‌ایستاد. الان فلسطین محبوب عالم است و مردم آن برای همه مسلمانان و مستضعفان جهان به یک الگو تبدیل شده‌اند.
اسرائیل بدون آمریکا هیچ هویتی ندارد
وی با اشاره به وابستگی کامل رژیم صهیونیستی به آمریکا، اظهار داشت: اسرائیل هیچ هویتی ندارد؛ نه هویت سیاسی، نه اقتصادی و نه نظامی. کاملاً به آمریکا وابسته است و در جهان منزوی و منفور است. مقامات این رژیم جرئت سفر به هیچ سرزمینی جز آمریکا را ندارند، زیرا به‌عنوان جنایتکار جنگی تحت تعقیب هستند. این رژیم در جغرافیای سیاسی جهان هیچ موقعیتی ندارد.
سرلشکر سلامی با اشاره به ایستادگی و آمادگی کامل محور مقاومت در منطقه، گفت: جبهه مقاومت همچنان ایستاده است. حزب‌الله لبنان با وجود تحمل ضربات سنگین، خود را ترمیم کرده و به‌عنوان یک واقعیت زنده در صحنه حضور دارد. مقاومت عراق و یمن نیز به فضل الهی مهیا هستند و خود فلسطین نیز استوار ایستاده است.
وی با تفکیک ماهیت نبرد جمهوری اسلامی با دشمنان، تصریح کرد: ایستادگی ایران در مقابل آمریکا و اسرائیل با هر کشور دیگری متفاوت است. جنگ چین و آمریکا، یک جنگ اقتصادی و ژئوپلیتیکی است؛ آن‌ها به ماهیت آمریکا کاری ندارند. اما جنگ ما با آمریکا، یک جنگ اعتقادی و نبرد بین ظلم و عدل است. حتی اگر در موضوع هسته‌ای به توافق برسیم یا جنگ غزه تمام شود، دشمنی ما با اسرائیل تمام نمی‌شود، زیرا این یک جنگ بر سر موجودیت و باورهاست.
فرمانده کل سپاه در پایان این دیدار تأکید کرد: ما با برنامه‌ریزی و آمادگی کامل در کنار شما هستیم. نگران هیچ چیز نباشید؛ ان‌شاءالله روزهای فتح و نصرت خواهد رسید.
7 اکتبر ثابت کرد می‌توان بر این دشمن پیروز شد
جمیل مزهر، معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین در این دیدار، با اشاره به ایام ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی بیان کرد: امام خمینی بزرگ‌مردی بود که مسئله فلسطین را به همه دنیا شناساند و در واقع رهبر انقلاب در منطقه بود که باعث بیداری ملت‌ها و اعلام حمایت از مستضعفان شد.
وی با اشاره به وضعیت امروز جنگ تصریح کرد: ملت فلسطین و مردم غزه با جنگ سخت و سنگینی روبرو هستند. 7 اکتبر عملیات و نبرد بنیادینی بود که شکل نبرد با رژیم صهیونیستی را متحول کرد و باعث شکست بزرگ امنیتی برای این رژیم شد.
جمیل مزهر با بیان اینکه عملیات 7 اکتبر ضعف و آسیب‌پذیری دشمن را آشکار کرد، افزود: این عملیات ثابت کرد که می‌توان بر این دشمن پیروز شد و هیمنه آن را از بین برد. دستاوردهای بزرگ بعد از 7 اکتبر منجر به تحولاتی در منطقه شد و جنایت‌های رژیم در نسل‌کشی و تشدید محاصره، آن را در تمام دنیا منزوی کرد.
حمایت غرب، تنها طناب نجات رژیم صهیونیستی
وی به تشریح وضعیت رژیم در روزهای اولیه عملیات طوفان‌الاقصی پرداخت و گفت: در آن روزها با فروپاشی و عدم اطمینان دشمن روبرو بودیم. شرایطی به وجود آمد که همه سران غربی و آمریکایی سراسیمه به سرزمین‌های اشغالی آمدند تا روحیه آن‌ها را حفظ کرده و این رژیم را سرپا نگه دارند. آن‌ها احساس کردند اگر به داد صهیونیست‌ها نرسند، مسلماً فرو خواهند ریخت.
معاون دبیرکل جبهه مردمی فلسطین تأکید کرد: اگر این حمایت‌ها نبود، قطعاً اسرائیل فروپاشیده بود و این، باورهای قبلی ما را تعمیق بخشید که رژیم صهیونیستی بدون آمریکا امکان بقا ندارد.
وحدت مقاومت، رمز ناکامی دشمن در میدان و سیاست
وی با ستایش از ایستادگی ملت فلسطین گفت: پس از گذشت ماه‌ها از جنگ تمام‌عیار، شاهد استقامت و پایداری ملت فلسطین و رزمندگان مقاومت با امکانات محدود در غزه هستیم و دشمن به این نتیجه رسیده که به خواسته‌های خود نخواهد رسید.
جمیل مزهر یکی از عوامل اصلی موفقیت را وحدت همه گروه‌های مقاومت برشمرد و اظهار داشت: آمریکا به دنبال آن است که با مانور سیاسی، آنچه را در میدان جنگ به دست نیاورده، در مذاکره کسب کند. اما طرح‌هایی مانند خلع سلاح مقاومت به دلیل ایستادگی ملت و وحدت کلمه مقاومت ناکام مانده است. ما بر این وحدت اصرار داریم.
وی افزود: شرایط مقاومت برای پایان جنگ روشن است؛ توقف کامل جنگ، عقب‌نشینی نیروهای دشمن و باقی‌ماندن سلاح مقاومت.
معاون دبیرکل جبهه مردمی فلسطین با اشاره به توطئه‌های دشمن در کرانه باختری برای محاصره، مهاجرت اجباری و توسعه شهرک‌سازی، عنوان کرد: در کرانه باختری نیز شاهدیم که ملت مقاومت می‌کند و با وجود حمایت کامل آمریکا از دشمن، مانع به نتیجه رسیدن اهداف آنان شده است. ما به‌عنوان جبهه مقاومت، با توجه به امکانات موجود، در مقابل رژیم ایستادگی کرده و از رسیدن آن‌ها به اهدافشان جلوگیری می‌کنیم.
قدردانی از پشتیبانی ایران و یمن
وی عملیات وعده‌های صادق ایران را اقدامی شجاعانه خواند که محاسبات دشمن را به هم ریخت و ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی، گفت: ما نیز معتقدیم که رأس این دشمنی‌ها آمریکاست و اقدامات شهید حاج قاسم سلیمانی بود که باعث شد محور مقاومت زنده بماند.
جمیل مزهر با اشاره به توانمندی‌های ایران، افزود: ما می‌دانیم که جمهوری اسلامی همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، بر اساس تفکر "ما می‌توانیم" به دستاوردهای بزرگی رسیده است. ما از حق مسلم هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم و آن را حق مطلق مردم ایران می‌دانیم. معتقدیم اگر این فشارها و تحریم‌ها نبود، جمهوری اسلامی ایران امروز کشور اول منطقه بود.
بازار
معاون دبیرکل جبهه مردمی فلسطین همچنین با درود فرستادن به ملت یمن، پشتیبانی آن‌ها را که منجر به تعطیلی فرودگاه‌های رژیم و هراس شهرک‌نشینان شده است، مایه افتخار دانست و دستیابی ایران به اطلاعات عظیم امنیتی را دستاوردی بزرگ برای فشار بر رژیم صهیونیستی برشمرد و گفت: ما به شما به عنوان حامی اصلی مقاومت اطمینان کامل داریم و معتقدیم ان‌شاءالله بر این دشمن پیروز خواهیم شد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/742711/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کوبا حریف آمریکا نشد/شکست فرانسه مقابل آلمان

برای جام باشگاه‌های جهان مرخصی بدون حقوق گرفتم!

پی‌اس‌جی 4-0 اتلتیکو؛ شروع توفانی قهرمان اروپا!

واکنش ستاره اوکراین به شکست مقابل ایران

پیام احساسی باشگاه استقلال برای هواداری زیر آوار

پیام خرید جدید پرسپولیس: تا پای جان می‌جنگیم

پیاتزا: چه خوب که هفته اول این‌طوری تمام شد

بقائی: فقط در سه حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 70 زن و کودک کشته شدند

نقاره‌زنی‌ در ‌حرم ‌مطهر رضوی همزمان با مقابله پدافندی در آسمان مشهد

امکان انجام آزمایشات پزشکی در منزل برای هموطنان فراهم شد!

رفع مشکل آبرسانی در پی شکستگی خط لوله در تهران

جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در محله صابونچی تهران

کودکی زیر آوار، مادری چشم انتظار

نجات 6 کارگر از زیر آوار با تلاش 25 آتش‌نشان

سازمان غذا و دارو: در تامین فراورده های سلامت نگرانی نداریم

امتحانات دانشگاه آزاد استان تهران به صورت مجازی برگزار می‌شود

تصمیم جدید آموزش و پرورش برای فعالیت مدارس

کشف محموله پهپاد در تونل توحید

گل چهارم پاری سن ژرمن توسط لی کانگ این

صحبت‌های روبرتو پیاتزا پس از مسابقه

رژیم صهیونیستی هشدار اولیه شلیک موشک از ایران را صادر کرد

رسانه‌های صهیونیستی: تقریباً 70 موشک از ایران شلیک شده است

ادعای رسانه‌های صهیونیستی: احتمال مشارکت یمن در حمله قریب الوقوع ایران

دلایل عدم حضور تیم‌های باشگاهی ایران در جام‌جهانی باشگاه‌ها از زبان علیرضا منصوریان

سلام نظامی جواد خیابانی و نیما دلاوری در برنامه جام‌جهانی باشگاه‌ها

انتقاد از فیفا؛ چرا بارسا و لیورپول در جام جهانی نیستند

واکنش تند قایدی به جنایات رژیم صهیونیستی

شاهکاری به نام آرمان صالحی؛ چقدر تو خوبی پسر!

گل اول پاری سن ژرمن توسط فابین رویز به اتلتیکو مادرید

گل دوم پاری سن ژرمن توسط ویتینیا به اتلتیکو مادرید

خلاصه بازی بایرن مونیخ 10 - اوکلند‌سیتی 0

گل اول اتلتیکومادرید توسط VAR رد شد

گل سوم پاری سن ژرمن توسط سنی مایولو

پایان خوش هفته نخست لیگ ملت‌ها برای ایران با برد برابر اوکراین

هوشیاری پدافند بندرانزلی در برابر اهداف متخاصم

کشف یک خانه تیمی فعال در ساخت پهپادهای انتحاری در شهر ری/ تمام مراحل تولید در یک آپارتمان

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدای سادات به مناسبت عید سعید غدیر خم

بازدید میدانی مدیرعامل منطقه آزاد کیش از مراکز خدماتی و اقامتی کیش

آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟

غذا‌هایی که موجب بروز رفلاکس معده می‌شوند

چرا سرطان ریه درمیان افراد غیرسیگاری رو به افزایش است؟

اصابت موشک‌های ایران در کریات

درخواستی بی‌سابقه از سوی تل‌آویو؛ جلوگیری از خروج شهرک‌نشینان از کشور

غرش پدافند تبریز علیه اهداف متخاصم

اثرات اصابت موشک ایران به شمال سرزمین اشغالی

عملیات پدافند علیه اهداف متخاصم در سنندج

انتشار تصویر سه بعدی از مراکز حساس نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی

لحظه اصابت موشک ایرانی به اراضی اشغالی

دستگیری عوامل داخلی موساد در فشافویه

لاریجانی: اگر به تاسیسات نفتی ما آسیب جدی بزنند، نمی‌گذاریم هیچ کشوری در منطقه از نفت خودش استفاده کند