عصر قم

آخرين مطالب

رسایی: آقای عارف هم دقیقا مشکل (تابعیت فرزند) آقای ظریف را دارند و حتی بدتر گفتگو

رسایی: آقای عارف هم دقیقا مشکل (تابعیت فرزند) آقای ظریف را دارند و حتی بدتر
  بزرگنمايي:

عصر قم - باشگاه خبرنگاران / نماینده مجلس در تذکری اعلام کرد وزیر معرفی شده اقتصاد مشکل مشابه ظریف را دارد و طبق قانون مشاغل حساس، وزیر استثنا نشده است.
حجت‌الاسلام حمید رسایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، 20 خرداد) در تذکری گفت: ماده 234 صراحتا می‌گوید که گزارش کمیسیون باید طی 10 روز آماده شود و سرعت در آن بسیار مهم است، اما متأسفانه در برخی موارد این موضوع رعایت نمی‌شود دلیل آن هم این نیست که صرفا به کمیسیون‌های مربوطه باز نمی‌گردد چرا که گاهی دستگاه‌های ذیربط پاسخ نمی‌دهند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس اظهار کرد: مجلس ماده 234 را درخواست کرده است و از هیأت رئیسه به کمیسیون امنیت ملی ارجاع شده و کمیسیون نیز درخواست کرده که جوابی نگرفته و در آنجا مانده است، نباید متناقض، متفاوت و دوگانه عمل کرد.
بازار
حجت‌الاسلام رسایی بیان کرد: در مورد آقای ظریف ماده 234 درخواست کردیم با توجه به اینکه فرزند ایشان تابعیت داشت، مسیر ادامه یافت و شخص رئیس مجلس پشت کار آمد و بعد از آن هم قوه قضائیه ورود کرد و اقدام شد، اما الان آقای عارف نیز مشکل آقای ظریف را دارند و بلکه بدتر چرا که آقای ظریف اظهار داشت فرزندش تابعیت قهری دارد که در مسیر رسیدگی قرار گرفت کمااینکه بحث قهری مسئله فردی است چرا که قانون تفاوتی قائل نشده است. فرزند آقای عارف تابعیت دارد، بنده نیز با ایشان صحبت کردم و گفتم اگر تدبیری دارید، پیگیری شود، اما ایشان از این قانون نیز ناراحت بودند.
این نماینده مجلس می‌گوید به این گونه نیست که یکباره سوال یا استیضاح کنیم و یا اینکه ماده 234 را اعمال کنیم، بنده این موضوع را چندین بار بدون اینکه تذکری بدهم پیگیری کردم که اگر می‌توانید به قانون عمل کنید که ما وارد نشویم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس اظهار کرد: وزیر معرفی شده اقتصاد نیز مشکل مشابه را دارد البته می‌گویند در تبصره 5 وزیر استثنا شده، اما چنین چیزی در قانون نیست و وزیر استثنا نشده است، در تبصره 5 گفته شده در مواردی که در قانون اساسی ترتیبات خاصی پیش بینی شده منوط به تصمیم مقام تصمیم گیرنده است که در اینجا موضوع مجلس است، مجلس در موضوع آقای ظریف چگونه عمل کرد؟ مگر مجلس می‌تواند دوگانه عمل کند، جواب ملت را چگونه می‌دهید.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس بیان کرد: آقای ظریف، عارف، اصلاح‌طلب و اصولگرا فرقی ندارد، شهردار قم اصولگرا بود، بنده از وزیر کشور سوال کردم که شهردار قم تابعیت دارد، چرا حکم ایشان لغو نمی‌شود و بعد از صحبت‌هایی با اینکه شهردار قم سال‌ها مقاومت می‌کرد، اما استعفا داد، تفاوتی نمی‌کند.
حجت‌الاسلام رسایی خطاب به رئیس مجلس گفت: پای این قانون امضا شما وجود دارد و جز قوانین خوب مجلس یازدهم است، این قانون را لغو نکنید، دوستان وزارت اطلاعات می‌گفتند سماجت مجلس باعث شده تا نسبت به این تابعیت حساس شوند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/742559/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برخورد ریزپرنده رژیم صهیونیستی به خوابگاه دانشجویی

وقوع 2 انفجار مشکوک در مشهد

تصاویرى از مناطق مورد حمله وحشیانه رژیم صهیونیستى در تهران

توصیه‌های وزارت بهداشت به مردم؛ در محل انفجار تجمع نکنید

خواب‌آلودگی راننده سمند، جان سرنشین را گرفت

اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در آستان قدس رضوی

پسر 14 ساله حساب بانکی شهروندان را هک کرد

رهگیری و انهدام پهپادهای متجاوز رژیم صهیونیستی در قم

مراسم تشییع پیکر شهدای پدافند ارتش در قم برگزار می‌شود

هشدار وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در قم؛ کاهش دما در راه است

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش ریو و ماراکانا برای برزیل

شاهرخ بیانی: ساپینتو بهترین گزینه استقلال است

علیرضا منصوریان : ما خون میدهیم اما خاک نمی‌دهیم

به بهانه تولد 56 سالگی «اولیور کان» اسطوره فوتبال آلمان و بایرن مونیخ

بچه‌های ما را نکشید، من را بکشید

پولادگر: اسرائیل غده سرطانی است.

صندلی که در آن قرار گرفتم بسیار ارزشمند است

اولین مصدوم جام باشگاه‌ها؛ ستاره اصلی الاهلی

استوری طارمی در محکومیت جنایت‌های صهیونیسم

همدردی ستاره خارجی استقلال با مردم ایران

تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر تسهیل کامل تردد خودروهای پلاک کیش

کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید

بابل فرزندان شهیدش را به آغوش می‌کشد

آزمون‌های آموزش و پرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد

هشدار دادستانی کل کشور به عناصری که با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کنند

مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش فردا به پایان می‌رسد

ترکیدگی لوله آب در میدان قدس تهران بر اثر انفجار

ادامه عملیات امدادرسانی در نارمک در پی حمله رژیم صهیونیستی

انبار کاغذ بر اثر بی‌احتیاطی در آتش سوخت

تصاویری از کودکان و جوانانی که در تجاوز رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

اواخر هفته 15 هزار نفر از حجاج از مرز شلمچه به کشور باز می‌گردند

پیکر مطهره 6 ساله از میان آوارهای شهرک شهید چمران پیدا شد

بندی که به رئال 18 میلیون یورو ضرر زد

عصبانیت پوچتینو از پولیشیچ؛ من مربی‌ام، نه مترسک!

ستاره‌هایی که جام جهانی باشگاه‌ها را از دست دادند

پاری‌سن‌ژرمن به جهان درس فوتبال داد!

بدون باخت و صدرنشین مطلق

نحوه بازگشت ملی‌پوشان تنیس روی میز به کشور مشخص شد

برترین گل‌های آرسنال در فصل 25-2024

بازیکن قرضی استقلال: ملوان شایسته قهرمانی بود

برترین گل‌های ستاره‌های سابق زیر 21 سال اروپا!

گتوزو سرمربی تیم ملی ایتالیا شد

ورزش‌های مخصوص افراد مبتلا به دیابت

درمان آلزایمر با جویدن آدامس در شبکه‌های اجتماعی بر سر زبان‌ها افتاده!

ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه

آغاز موج جدید عملیات وعده صادق3؛ منزل نتانیاهو مورد حمله قرار گرفت

شنیده شدن صدای آژیر و انفجار در آسمان تل‌آویو

شنیده شدن صدای چند انفجار در قدس اشغالی

وزیر اطلاعات: با معدود عوامل نفوذی رژیم صهیونیستی برخورد قاطعانه می کنیم

درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی