حوادث ترافیکی در قم 12 مصدوم بر جای گذاشت
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - مهر / عبدالله باقری رئیس اورژانس 115 قم گفت: شب گذشته بر اثر برخورد یک دستگاه پراید با مانع در بلوار الغدیر قم متأسفانه 3 مصدوم بر جای گذاشت که هر سه آنها با وضعیت حال وخیم توسط 3 دستگاه آمبولانس راهی بیمارستان شدند.
باقری افزود: هر سه این مصدومان پس از دریافت خدمات اولیه درمانی توسط کارشناسان اورژانس به سرعت به مراکز درمانی قم منتقل شدند.
وی در تشریح دیگر تصادف صورت گرفته در قم گفت: این تصادف در اتوبان قم تهران رخ داد که 9 نفر مصدوم شدند.
بازار ![]()
وی بیان کرد: در این حادثه واژگونی خودرو چهار کودک و 5 نفر بزرگسال چار مصدومیتهای متعدد شدند.
رئیس اورژانس 115 قم گفت: پس از اطلاع به اورژانس ارشناسان فوریتهای پزشکی به محل حادثه اعزام و اقدام به خدمات رسانی درمانی به مصدومان کرده و آنها را به بیمارستان منتقل کردند.
باقری با اشاره به اهمیت خدمات رسانی به مصدومان در کمترین زمان ممکن گفت: از رانندگان میخواهیم، به محض رؤیت آمبولانس و یا شنیدن صدای آژیر به سمت راست جاده تغییر مسیر داده و راه را برای عبور سریع و ایمن آمبولانس باز کنند.
-
جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴:۴۳
-
۴ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/741463/