عصر قم

آخرين مطالب

جانشین فلیک مشخص است؛ انریکه باید برگردد! ورزشی

جانشین فلیک مشخص است؛ انریکه باید برگردد!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /فینال مونیخ، بیش از هر چیز، جایگاه لوئیس انریکه را بالا برد؛ کسی که شخصی‌ترین اثر دوران مربی‌گری‌اش را خلق کرده است. تیمی کاملاً منسوب به خود او، تیمی کامل که استراتژی کهکشانی و فردمحور دوران امباپه در پی‌اس‌جی را به خاک سپرد. این دیدار همچنین برای هواداران بارسلونا، یک گره احساسی پیچیده به همراه داشت، چراکه به همان اندازه که دلایل کافی برای نخواستن پیروزی پی‌اس‌جی داشتند، نسبت به اینتر هم چنین حسی داشتند. با این حال، حضور لوئیس انریکه احتمالاً کفه ترازو را به نفع تیم پاریسی سنگین‌تر کرد و باعث شد افکار مزاحم زیادی ذهن آن‌ها را پر کند: چرا گواردیولا و لوئیس انریکه آن‌قدر زود بارسا را ترک کردند؟
هر دو مربی تصمیم خود را با دلایلی مشابه توجیه کردند: خستگی. پپ گفته بود: «من تمام وجودم را گذاشتم و حالا نیاز دارم دوباره خودم را پر کنم.» لوئیس انریکه نیز در سال 2017 اعلام کرد: «دلیلش به نوع زندگی من در این حرفه مربوط می‌شود، من همه توانم را می‌دهم. این یعنی زمان بسیار کمی برای استراحت دارم. تمام انرژی‌ات را وقف تیم می‌کنی و وقتی متوجه می‌شوی که به پایان نزدیک شده‌ای، باید آن را بپذیری، درک کنی و اعلامش کنی.»
دوران لوئیس انریکه در بارسا چندین لحظه کلیدی داشت که برای درک موفقیت‌هایش و همچنین فهمیدن دلایل رفتنش ضروری‌اند. پس از شروعی دشوار، فهمید که باید در مورد مسی انعطاف به خرج دهد، آن هم بدون اینکه روحیه تیمی را از دست بدهد. اما رفته‌رفته، بارسای لوئیس انریکه تبدیل به بارسای «تری‌دنت» (مثلث هجومی MSN) شد، تیمی با ستارگانی که شکمشان سیر بود. این روند، لوئیس انریکه را به سمت بدبینی پیش‌گیرانه سوق داد. او از پیش، مشکلات را حدس زد و کنار کشید.
یکی دیگر از نقاط مشترک گواردیولا و لوئیس انریکه این بود که پس از دورانشان در بارسا، دیگر تمایلی به جذب ستاره‌های دردسرساز و پرزرق و برق نداشتند. هانسی فلیک، اما با شرایطی متفاوت وارد بارسا شد: تیمی بسیار جوان، تشنه اثبات خود، با ستاره‌ای نوظهور به نام لامین یامال. اما فراتر از این زمینه، فلیک شخصیتی کمتر احساسی و دارای توانایی سالمی برای القای آرامش از خود نشان داده است. پس از سال‌هایی که مربی‌گری بارسا همواره با «خستگی» همراه بوده، فلیک اعلام کرده که از این فرایند لذت می‌برد.
این موضوع تغییری تقریباً انقلابی‌ است، هرچند فلیک نیز در اظهاراتش اشاره کرده که با 60 سال سن، دوران بازنشستگی را خیلی دور نمی‌بیند. او گفته: «نمی‌دانم چند سال در بارسلونا خواهم بود. واقعاً نمی‌دانم، اما همان‌طور که می‌دانید، نوه دارم و دوست دارم زمان بیشتری را با آن‌ها بگذرانم. نمی‌دانم 10 سال دیگر چنین فرصتی خواهم داشت یا نه. ده سال زمان زیادی‌ست.» این که او ترجیح داده قراردادش را سال به سال تمدید کند نیز در همین راستاست.
این احتمال که دوران فلیک در سال 2027، یعنی پایان قراردادش، به پایان برسد، چندان دور از ذهن نیست. و اگر باشگاه به‌ دنبال تداوم فلسفه کنونی باشد، بازگشت لوئیس انریکه منطقی‌ترین گزینه به‌ حساب می‌آید. نمایشی که پی‌اس‌جی در فینال ارائه داد، می‌تواند یک الگوی آرمانی برای بارسای فلیک در فصل آینده باشد.
بازار



لوئیس انریکه هم مثل فلیک، بر تیمی با پرس شدید و حملاتی برق‌آسا تأکید دارد. تیمی جوان، مبتنی بر ایده گروه‌محور که حتی وقتی جلو می‌افتد باز هم به دنبال گل‌های بیشتر است. فراتر از تفاوت‌های آشکار در خلق‌وخو، فلیک و لوئیس انریکه ایده فوتبالی مشترکی دارند و یک شعار که تونی کروس آن را بعد از فینال مونیخ بهتر از هرکسی خلاصه کرد: «خوشحالم که هنوز هم در فوتبال، مهم‌ترین چیز، تیم بودن است.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/739468/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود 15 پله‌ای محمد بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی

وعده خرید 4 بازیکن جدید برای بارسلونا

سرقت از ستاره پی‌اس‌جی نافرجام ماند

استراحت دو ستاره سامورایی در لیگ ملت‌ها

حمله نماینده مجلس به لیست قلعه‌نویی

شرط اسکوچیچ برای پرسپولیسی‌ نشدن ترابی

پایان بلاتکلیفی ورزشگاه شیرودی تا 2 ماه آینده

سفر اشلوت به فرانسه برای جذب ستاره لیون!

گزینه‌های هدایت تیم فوتبال امید کمتر شدند

تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی‌کاران مقابل وزارت ورزش

آیا مصرف ملون برای سلامتی مضر است؟

استفاده از فناوری های نوین برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی/ همکاری حداکثری دستگاه ها عضو ستاد ائتلاف نماد

انتقاد زیدآبادی از نحوه اطلاع رسانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

توضیحات طباطبایی درباره انتخاب مدنی زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد

روایتی از پیام آیت‌الله بهجت در آخرین روزهای عمرشان به رهبر انقلاب

گزارش ویدیویی تجمیعی از حضور شرکت بیمه دی در اولین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در مشهد مقدس

باشگاه بیمه گران گزارش می دهد/ حق بیمه تولیدی بیمه دی از 33 همت گذشت

تجارت گردان گزارش می دهد/ درخشش بیمه دی در پرداخت به‌روز مطالبات درمانی ایثارگران و مشتریان

نجات بره مرال از دل آتش در پارک ملی گلستان

افزایش تلفات فوک خزری در سواحل جنوبی دریای خزر

لوکا مودریچ در رادار میلان

مذاکره الهلال با مسی

تشریح برنامه تیم ملی برای تقابل با قطر توسط علوی

توضیحات علوی درباره روند بازسازی ورزشگاه آزادی

مجری زن مشهور علیه رفتار تحقیرآمیز لوییس انریکه

بلینگام راهی دورتموند می‌شود

صحبت‌های امیرمهدی علوی درباره برخورد با جادوگری در فوتبال ایران

نماد استقلال در فرابورس تعلیق شد

آنچلوتی در اولین تمرین برزیل شوکه شد!

لحظاتی از تمرین آینده‌های کشتی ایران

دی‌زربی: اینتر پیشنهادی به من نداده است

دیدار عراقچی با همتای لبنانی در بیروت

رئیس کل اسبق بانک مرکزی: راهنمای ترامپ در مذاکرات با ایران، اعراب هستند

تمجید سیدحسن خمینی از وزیر راه؛ حضور خانم صادق در وزارت راه و شهرسازی مغتنم است

روایت غلامرضا انصاری از تأسیس طرح ارمغان بهزیستی در دولت اصلاحات

ساماندهی 5 پایگاه موشکی در نیروی زمینی ارتش

رئیس قوه قضاییه از عزت‌الله مطهری عیادت کرد

استوارنامه سفیر جدید ایران در ونزوئلا به مادورو تقدیم شد

عراقچی با رئیس‌جمهور لبنان دیدار کرد

استاندار خراسان شمالی: آتش‌سوزی در جنگل‌های گلستان تا مقیاس زیادی مهار شده است

مردم این روستا مدرسه فرزندانشان را می‌سازند

خاموش کردن آتش جنگل گلستان با هواپیما

دولت آلمان حکم دادگاه داخلی را رد کرد؛ ازسرگیری اخراج مهاجران

حال خوش برترین قدرتی‌ زن جهان در تیم ملی ب

مقصد بعدی کاپیتان رئال مشخص شد

گاوی: به بازیکنان زیادی نیاز نداریم

یک توصیه به بیرانوند: به‌ جای دکتری همیشه از رو بخوان!

خلاقیت حداقلی آدیداس در طراحی پیراهن جدید من‌یونایتد!

واکنش دیاز به پیشنهاد النصر

اجرای دوباره یک قانون بحث‌ برانگیز در داوری ایران!