عصر قم

آخرين مطالب

اعرافی: پیام رهبر انقلاب روح برنامه های حوزه علمیه است اقتصادی

اعرافی: پیام رهبر انقلاب روح برنامه های حوزه علمیه است
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه مدیران استانی باید تحلیل‌های خود را از پیام رهبر معظم انقلاب داشته باشند گفت: نکته‌های این پیام، روح برنامه‌های حوزه است که مدیران با تحلیل آن باید آتش به اختیار عمل کنند.
آیت الله علیرضا اعرافی در اجلاسیه مدیران حوزه‌ های علمیه استان‌ها و معاونان و مدیران ستادی حوزه در سالن جلسه های جامعه المصطفی در قم اظهار کرد: همایش یکصدمین سالگشت بازتاسیس حوزه علمیه قم یک رویداد بزرگ بود و در این منظومه حضور با پیام تاریخی رهبر انقلاب به یک منشور جدید دست یافتیم که راهنمای دهه‌های حوزه خواهد بود.
بازار
وی با اشاره به اینکه همزمان با همایش یکصدمین سالگشت بازتاسیس حوزه علمیه قم یک اجتماع زنجیره‌وار حوزویان را در سایر استان‌ها و خارج از کشور شاهد بودیم، مطرح کرد: این زنجیره نورانی و هویت‌بخش به روحانیت بوده است.
اعرافی حضور میهمان‌ های غیر ایرانی از حدود 18 کشور در این همایش را اتفاق مناسبی دانست و افزود: این همایش بازتاب مناسبی داشت در کنار اینکه مراقب بودیم حساسیت به وجود نیاید و تخریبی صورت نگیرد.
وی با اشاره به اینکه حدود 300 تَن از محققان و نویسندگان، دبیرخانه همایش یکصدمین سالگشت بازتاسیس حوزه علمیه قم را همراهی کردند، خاطرنشان کرد: خروجی همایش غیر از اصل برگزاری آن، جمع‌آوری آثار مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری(ره) در 22 جلد است.
وی اضافه کرد: تدوین دستاورد های حوزه در این 100 سال به‌ویژه پس از انقلاب اسلامی در 2 بخش و 35 جلد، انتشار 30 ویژه‌نامه نشریه های مرتبط با یکصدمین سالگشت و برگزاری حدود 45 نشست علمی در داخل و خارج کشور نیز از دستاوردهای همایش محسوب می‌شود.
مدیر حوزه‌ های علمیه همچنین با بیان اینکه دبیرخانه همایش سال آینده به کار خود ادامه دهد تصریح کرد: ادامه نشست‌های علمی برای تبیین، روشنگری و ارائه این محصول‌ها به جامعه درون حوزوی و در مواردی به برون حوزوی‌ ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی با ذکر اینکه گفتمان‌ سازی توفیق های حوزه مورد تاکید و تایید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است گفت: این 35 جلد دستاوردهای حوزه باید به یک موسوعه 50 جلدی برسد که این کار توسط دبیرخانه در سال جاری ادامه پیدا خواهد کرد.
اعرافی با بیان اینکه از دل این موسوعه باید یک کتاب فشرده حداکثر در 2 جلد به صورت متنی آماده‌ کنیم که مورد استفاده طلبه ها قرار گیرد یادآور شد: ده‌ها محور دیگر نیز وجود دارد که باید از سوی دبیرخانه همایش دنبال شود.
وی با بیان اینکه مدیران استانی باید تحلیل‌ های خود از پیام تاریخی و راهبردی رهبری را داشته باشند گفت: نکته های این پیام، روح برنامه‌های حوزه است که مدیران با تحلیل آن باید آتش به اختیار عمل کنند.
امام جمعه موقت قم در بخش دیگری سخنان با اشاره به این نکته که با تبلیغ مورد تاکید رهبری فاصله بسیاری داریم خاطرنشان کرد: در سال‌ های اخیر بودجه تبلیغ بیش از 20 برابر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/738522/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جشن قهرمانی الاتحاد در جام حذفی عربستان

رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی: در لیگ آزادگان به مهمانی رفته ایم و عادت نداریم

توضیحات رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی درباره اختلاف محمد عباس‌زاده با ساکت الهامی

رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی: اتفاق های اهواز، کمر تیم را شکست و یکی از دلایل سقوط تیم بود

ساکت الهامی: باید مجسمه قلعه نویی و کادرفنی تیم ملی را بسازند

توضیحات ساکت الهامی درباره اتفاقهای فصل گذشته نساجی

دخیا تا 2028 در فیورنتینا ماندنی شد

رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی: هنوز منتظر هستیم، تا نتیجه پرونده مس رفسنجان اعلام شود__!

گزینه های سرمربیگری آینده نساجی از زبان رضا حدادیان مالک باشگاه

کارشناسی داوری دیدار استقلال - ملوان در فینال جام حذفی با مهدی سیدعلی

رضا حدادیان: من نمی‌توانم به مربی تیم تحمیل کنم که از بازیکنان بومی استفاده کند

خلاصه بازی الاتحاد 3 - القادسیه 1

رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی: وظیفه من بود در این شرایط تیم را رها نکنم

رضا حدادیان: آرزوی من بود که نساجی در فصل یک مربی داشته باشد اما هر سال حداقل دو مربی عوض‌ می‌کند

رضا حدادیان : باید افتخار کنید که من به عشق تیم ملی، به فدراسیون فوتبال خدمات می‌دهم

جراحی مدافع بارسا به‌دلیل مشکل تنفسی

مبلغ درخواستی ناباورانه تیام از استقلال

مرزبان هرمزگانی به شهادت رسید

برخورد مرگبار موتورسیکلت با خودروی سواری تارا؛ 5 کشته و مصدوم

مرگ دردناک یک نفر بر اثر سقوط پاراگلایدر

مارسلو در چالش 2 گزینه‌ای یوفا بین بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن و اینتر

مجتبی جباری سرمربی استقلال: جذب دانشگر؟ با نظر من نبود

مجتبی جباری: لحظه ای که روزبه چشمی آن گل را زد، احساسی داشتم که نمی‌توانم توصیف کنم

آتش‌بازی بی‌نظیر هواداران ریورپلاته در دیدار هفته ششم جام لیبرتادورس مقابل یونیورسیتاریو

واکنش مجتبی جباری به صحنه جنجالی فینال جام حذفی

صحبت‌های ایمان عالمی سرپرست استقلال درباره سرمربی آینده تیم و نقل و انتقالات باشگاه

وقتی مجتبی جباری از تصویر هوش مصنوعی خوشش نیامد

مجتبی جباری سرمربی استقلال: قرارداد هادی شکوری و جلال چراغپور با استقلال تقریبا مجانی بود

یک بازیکن دیگر از رئال خداحافظی کرد

دبل کریم بنزما در بازی امشب الاتحاد مقابل القادسیه

پزشکیان به ریحانه مبینی پیام داد

تصاویری از فرزندان هاشمی رفسنجانی در مراسم تشییع عمویشان

بیانیه نایب رئیس مجلس در پی تخلف حاشیه‌ساز پسرش: متواضعانه از مردم عذرخواهی می‌کنم

ویدئویی از سرقت مسلحانه در اهواز

دو نیروی مرزبانی در مریوان به شهادت رسیدند

مجتبی جباری سرمربی استقلال: خیلی از افراد نمی‌خواستند من در استقلال باشم

تشابه جالب خوشحالی بعد از گل روزبه چشمی با اریک کانتونا، اسطوره منچستریونایتد

گل اول الاتحاد مقابل القادسیه توسط بنزما

گفت‌وگو با طارمی پیش از دیدار فینال ucl

مروری بر سرمربیان خارجی فوتبال ایران

گلزنی اوبامیانگ برای القادسیه مقابل الاتحاد

مجتبی جباری: من نگفتم که برای استقلال سرمربی خارجی جذب کنید

مشکلات عجیب استقلال از زبان مجتبی جباری

مجتبی جباری : بله قطعا می‌خواهم سرمربی استقلال باشم

مجتبی جباری: عملکرد آرش رضاوند در فینال و نیمه نهایی درخشان بود

عواملی که ابتلا به کبد چرب را افزایش می‌دهد

رویترز مدعی شد: تروئیکای اروپایی به‌ دنبال اقدام علیه ایران در شورای حکام

توافق با آمریکا؛ خیلی دور، خیلی نزدیک

ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم

چند کودک در کشور فرزندخوانده شدند؟