عصر قم

آخرين مطالب

احمدیان: ایران نقشی جدی در نظم جدید جهان خواهد داشت اقتصادی

احمدیان: ایران نقشی جدی در نظم جدید جهان خواهد داشت
  بزرگنمايي:

عصر قم - صدا و سیما / دبیر شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه ایران نقشی جدی در نظم جدید جهان خواهد داشت، گفت: هزینه‌های این ایفای نقش هم پرداخت شده است.
 علی‌اکبر احمدیان در گفت‌وگویی در حاشیه سیزدهمین اجلاس بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی در مسکو تأکید کرد: رژیم غاصب صهیونیستی، برای همه کشورهای منطقه، آسیای جنوب غربی و حتی برای جهان، عامل تهدید و ناامنی محسوب می‌شود. 
علی‌اکبر احمدیان این سخنان را در پایان سفر دو روزه به مسکو و در مصاحبه با شبکه راشاتودی مطرح کرد. 
بازار
خبرنگار این شبکه از دبیر شورایعالی امنیت ملی پرسید: چالش اصلی امنیتی امروز کشور ایران چیست و با توجه به سطح بالای تعاملات دوجانبه مسکو – تهران، روسیه چه کمکی می‌تواند در این زمینه داشته باشد؟
احمدیان در پاسخ گفت: حقیقتاً ما چالش امنیتی بزرگی برای خود قائل نیستیم. امنیت ایران، امنیت خوبی است و ما به توان خود متکی هستیم. به خدا توکل داریم و نگران تهدیدی نیستیم.
دبیر شورایعالی امنیت ملی در عین حال تصریح کرد:‌ به صورت طبیعی، رژیم غاصب اسرائیل برای همه منطقه آسیای جنوب غربی و همه کشورهای منطقه و حتی برای جهان، یک تهدید و ناامنی به حساب می‌آید و هرجایی که این رژیم حضور پیدا کند و اعمال قدرتی داشته باشد، آنجا محل شرارت و ناامنی است؛ بنابراین خطر ناامنی از ناحیه این رژیم برای همه وجود دارد. 
در ادامه این مصاحبه، خبرنگار روس از احمدیان درباره نتایج دیدار عصر چهارشنبه با سرگئی شویگو دبیر شورای امنیت روسیه سؤال کرد. 
دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: در این دیدار همانند ملاقات‌های دیگر، توافقات بین دو کشور را مرور کردیم و قرارهای جدیدی را برای پیگیری طرح‌های دوجانبه گذاشتیم؛ این همان کاری است که در حاشیه اجلاس‌ها و هر فرصت دیگری، برای تقویت همکاری‌ها انجام می‌دهیم. 
خبرنگار این شبکه تلویزیونی روسیه در ادامه پرسید: با توجه به اینکه علاوه بر ایران، شمار زیادی از کشورهای جنوب جهانی هم در اجلاس امنیتی مسکو شرکت حضور یافته‌اند، ‌نقش کشورهای جنوب جهانی را در معماری امنیت دنیای مدرن امروز چگونه می‌بینید؟
احمدیان در پاسخ گفت: ناکارآمدی نظم گذشته امروز هویدا شده است و اینکه سازوکارهای موجود قادر نیست که هیچ یک از مسائل جهانی را حل کند. 
وی ادامه داد: بارزترین نمونه ناکارآمدی نظم کنونی جهان در موضوع کشتار مردم غزه دیده می‌شود، جایی که سازوکارهای موجود در برابر آن ساکت مانده و اقدام عملی انجام نداده‌اند.
دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: بنابراین، جهان به نظم جدیدی نیاز دارد که در این سازوکار جدید، کشورهای جنوب و شرق، نقش تعیین‌کننده‌ای را خواهند داشت. 
احمدیان افزود: در این نظم جدید، همه کشورها باید سهم و نقش خود را داشته باشند، نه اینکه اداره امور بین‌الملل تنها در اختیار برخی کشورهای محدود باشد. 
وی تأکید کرد: در این میان، روسیه، ایران و چین در ایجاد این نظم جدید نقش جدی ایفا می‌کنند؛ به خصوص ایران که طی دهه‌های گذشته هزینه‌های پیگیری این نظم جدید را پرداخته‌ است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/738484/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لایحه‌ای برای ضابطه‌مند کردن اهدای تخمک

موش‌کشی به روش چینی‌ها!

پیروزی یزدانی و یونس امامی در مسابقات رنکینگ‌ اتحادیه جهانی کشتی

ژاوی هرناندز: همیشه تنها چیزی که می‌خواستم، توپ برنز بود!

تیم ملی کشتی ساحلی ایران به کرواسی اعزام شد

تمجید رونالدو از طارمی قبل از فینال اروپا

مهاجم ایران، مرد شماره یک لیگ امارات شد

هشدار دریایی و جوی برای هرمزگان؛ افزایش باد، گردوغبار و تلاطم دریا

این خوراکی ترش‌، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد

جزئیات مراسم ارتحال امام در شب و روز 14 خرداد

مناسبت روز/ شنبه، 10 خرداد ماه

خدمت‌رسانی بی‌منت و موثر راهبرد تشکل‌ها و نخبگان ایثارگر کشور است

احساساتی شدن مرتضی مهرزاد، ملی‌پوش والیبال نشسته ایران در برنامه هزار و یک

حدادیان: یکی از عوامل اصلی سقوط نساجی به دسته پایین‌تر، داوری بود

وقتی مرتضی مهرزاد با شنیدن نام مادرش احساساتی شد

حمل جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا توسط آندرس اینیستا

مرتضی مهرزاد: اصلا فکر نمی‌کردم به تیم ملی والیبال دعوت شوم

پیام جدید رئیس هیئت مدیره استقلال در مورد اتفاقات باشگاه

کادوی جالب و پولی جناب‌خان برای مرتضی مهرزاد

عراقچی: کسی در ایران زیر بار حرف نداشتن حق غنی‌سازی نمی‌رود

لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است

بازدید سرزده پدر و مادرها از محل خدمت بچه‌های سربازشان در سپاه

گزارش«اعتماد» از جزئیات انتقال تتلو از زندان به بیمارستان

هشدار نسبت به کمبود فضای دفن در بهشت زهرا

وزش باد پدیده غالب در اکثر مناطق کشور

افزایش شمار فوتی‌های ریزش معدن در اندونزی به 8 نفر؛ 10 نفر هم مفقود شدند

ورمزیار: برخی به دنبال کم‌ ارزش کردن قهرمانی استقلال هستند

تارتار: عالیشاه را می‌خواستم، خوشحالم نیامد

اعلام زمان قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا 2024

لحظه تقابل مرتضی مهرزاد قدبلندترین والیبالیست ایران و جناب خان!

تراکتور نیازی به جذب بازیکن خاص ندارد

واکنش یک امام جمعه به انتقاد ثابتی علیه تریبون نماز جمعه؛ نماز جمعه بی‌صاحب نیست...

تجدید میثاق عراقچی و معاونان وزارت خارجه با آرمان‌های امام(ره)

مسمومیت 17 نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام به دلیل نشت گاز

آخرین وضعیت اهدای خون در تهران

مرد زندانی 8 ساعت بعد از آزادی جان باخت

معمای عیسی آل‌کثیر و لیگ برتر

بازگشت 1.5 میلیارد یورویی غول‌ اروپایی

چند توصیه درباره تغییرات رژیم غذایی بیماران کلیوی در فصل گرما

سلیمی نمین: وزیر بد داشتن بهتر از نداشتن وزیر است

قاضی‌پور: برای تبدیل شدن به کشور اول منطقه به مدیران جهادی نیاز داریم

بازدید مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی از پروژه 224 واحدی مسکن فرزندان شهدای زنجان

جشن قهرمانی الاتحاد در جام حذفی عربستان

رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی: در لیگ آزادگان به مهمانی رفته ایم و عادت نداریم

توضیحات رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی درباره اختلاف محمد عباس‌زاده با ساکت الهامی

رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی: اتفاق های اهواز، کمر تیم را شکست و یکی از دلایل سقوط تیم بود

ساکت الهامی: باید مجسمه قلعه نویی و کادرفنی تیم ملی را بسازند

توضیحات ساکت الهامی درباره اتفاقهای فصل گذشته نساجی

دخیا تا 2028 در فیورنتینا ماندنی شد

رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی: هنوز منتظر هستیم، تا نتیجه پرونده مس رفسنجان اعلام شود__!