عصر قم

آخرين مطالب

شهید «آیت الله رئیسی» نمونه ممتاز یک حکمران مردم دار و عدالت طلب گفتگو

شهید «آیت الله رئیسی» نمونه ممتاز یک حکمران مردم دار و عدالت طلب
  بزرگنمايي:

عصر قم - خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها- مختار رحیمی: شهید سید ابراهیم رئیسی، نمونه‌ای واقعی از حکمرانی بر پایه ارزش‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت؛ ویژگی‌های متمایز شخصیتی و مدیریتی او، از وی چهره‌ای ساخت که خدمت به مردم و پیگیری عدالت را نه در شعار، بلکه در عمل معنا کرد.

عصر قم

یکی از ویژگی‌های بارز شهید رئیسی، نگاه مردمی و بی‌تکلف او به مسئولیت بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
طی دوران کوتاه اما پربار ریاست‌جمهوری‌اش، با بیش از ده‌ها سفر استانی، اثبات کرد که مسئول انقلابی، خود را در قلب جامعه و در میان مردم می‌بیند، نه در چارچوب‌های اداری بسته. از بازدید از مناطق کم‌برخوردار در جنوب و شرق کشور تا نشست‌های مستقیم با اقشار مختلف مانند کارگران، کشاورزان و خانواده‌های شهدا، او تلاش کرد تا فاصله میان مردم و حاکمیت را به کمترین میزان ممکن برساند. این ارتباط بی‌واسطه، موجب بازسازی اعتماد اجتماعی و تقویت سرمایه اجتماعی نظام شد. بسیاری از تصمیمات مهم او در این سفرها، با هدف محرومیت‌زدایی اتخاذ و بخش قابل توجهی از آن‌ها اجرایی شد.
عدالت‌ورزی؛ محور بنیادین در مسیر اصلاح

عصر قم

روحیه عدالت‌طلبی، از آغاز تا پایان همراه رئیسی بود؛ چه در مسئولیت قوه قضائیه و چه در رأس دولت. او نه‌تنها با مفاسد اقتصادی و تبعیض‌های ساختاری به‌طور جدی برخورد کرد، بلکه در مسیر احیای تولید و اصلاح بسترهای اقتصادی ناکارآمد گام‌های مؤثری برداشت. احیای هزاران واحد راکد تولیدی، شفاف‌سازی نظام‌های مالی، و پیگیری جدی پرونده‌های فساد، بخشی از این تلاش‌ها بود.
شهید رئیسی نسبت به مردم تعصب داشت

عصر قم

آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ویژگی‌های مردمی شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، تاکید کرد: ایشان محبت و تعصب خاصی نسبت به مردم داشتند که در رفتارها و تصمیماتشان کاملاً مشهود بود.
ناراحتی شهید رئیسی از نبود وسیله حمل‌ونقل برای مردم
آیت‌الله عبادی‌زاده در بخشی از خاطرات خود با اشاره به یکی از دیدارهای مردمی شهید رئیسی، گفت: زمانی که به محل مورد نظر رسیدیم، متوجه شدیم که جمعیت زیادی از مردم، زنان و مردان، پیاده در حال حرکت به سمت محل دیدار هستند. ایشان با دیدن این صحنه ناراحت و منقلب شدند و با تعصب خاصی پرسیدند چرا وسیله‌ای برای انتقال مردم در نظر گرفته نشده است. بلافاصله دستور دادند که وسایل حمل‌ونقل فراهم شود و با جدیت پیگیر اجرای این دستور بودند.
وی افزود: این مسئله برای ایشان فقط یک تذکر نبود، بلکه تا زمانی که مطمئن نمی‌شدند همه مردم به راحتی منتقل شده‌اند، موضوع را رها نمی‌کردند و چندین بار شخصاً پیگیر آن شدند.
اصرار برای سفر به بشاگرد با وجود شرایط جوی نامناسب
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان همچنین به خاطره‌ای از سفر شهید رئیسی به بشاگرد اشاره کرد و گفت: در حالی که شرایط جوی منطقه مناسب نبود و مسئولان توصیه می‌کردند سفر انجام نشود، اما شهید رئیسی بارها برای رفتن به منطقه تلاش کردند. حتی چندین بار سوار بالگرد شدند و باز به دلیل شرایط مجبور به بازگشت شدند، اما باز هم پیگیر بودند و می‌گفتند: مردم منتظر من هستند، نمی‌توانم نروم.
به گفته وی، این پیگیری‌های مداوم نشان از آن داشت که دل ایشان با مردم مناطق محروم بود و هیچ مانعی نمی‌توانست اراده ایشان برای خدمت را سست کند.
حال و هوای معنوی در کنار خدمت بی‌وقفه
آیت‌الله عبادی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جنبه‌های معنوی شخصیت شهید رئیسی گفت: حتی در سفرها و در میانه راه نیز ایشان از تعقیبات نماز غافل نمی‌شدند. گاهی در سکوت، در حالی که چهره‌شان خیس از اشک بود، مشغول ذکر و دعا بودند و این حالات روحی ویژه نشان می‌داد که ارتباط عمیق معنوی با خداوند در همه لحظات زندگی‌شان جاری بود.
وی در پایان تصریح کرد: خاطراتی که از این سفرها دارم، حاکی از روح بزرگ، محبت خالصانه و اخلاص ویژه‌ای است که فقط مختص خود ایشان بود. ان‌شاءالله که خداوند روح بلندشان را در دریای رحمت بی‌کرانش جای دهد.

عصر قم

حجت‌الاسلام محسن سالاری، امام جمعه سیریک، در گفتگو با خبرنگار مهر، با تسلیت شهادت رئیس‌جمهور شهید سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان، بر اهمیت و جایگاه اخلاص در اعمال و رفتار انسان تأکید کرد و گفت: همه اعمال انسان بر باد فنا می‌رود، مگر آن عمل خالصی که برای خدا انجام شده باشد. اخلاص، چراغ راه مؤمنین است و موجب برتری و رفعت درجات آنان می‌شود.
شهید رئیسی، نماد اخلاص و معنویت
امام جمعه سیریک تصریح کرد: شهید رئیسی نمونه‌ای بارز از مردان خدا بود که هنر بزرگ او، اخلاص و کار برای خدا بود.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در توصیف شهید رئیسی، او را فردی معرفی کردند که با اخلاص و معنویت، انسانی محکم، سخت‌کوش و پرتلاش بود. شهید رئیسی در مسیر خدمت به ملت، هیچ‌گاه دنبال منافع شخصی نبود و همواره در خط مقدم خدمت به مردم قرار داشت.
روایات نورانی و جایگاه اخلاص در سیر معنوی
سالاری با اشاره به روایات نورانی درباره عظمت اخلاص، گفت: این روایات می‌گویند تنها عملی که برای خدا خالص شده باشد، پایدار است و باقی می‌ماند. با اخلاص است که درجات مؤمنین بالا می‌رود و انسان به مراتب عالی معنوی دست می‌یابد.
وی تاکید کرد: شهید رئیسی نمونه‌ای زنده از این حقیقت است و عملکرد و زندگی‌اش گواهی بر این مدعا است.
توصیه‌های امام جمعه سیریک به مسئولان و جوانان
امام جمعه سیریک خطاب به مسئولان و جوانان گفت: برای خدمت به مردم و رسیدن به درجات عالی انسانی، باید از اخلاص و معنویت غافل نباشیم. شهید رئیسی نشان داد که کار برای خدا و خلوص نیت، رمز موفقیت و ماندگاری است.
وی افزود: اگر مسئولان و افراد جامعه بتوانند این ارزش‌ها را سرلوحه کار خود قرار دهند، شاهد توسعه و پیشرفت کشور خواهیم بود.
پیام شهید رئیسی برای نسل‌های آینده
سالاری در پایان خاطرنشان کرد که شهید رئیسی، نماد خادم بی‌منت ملت بود، کسی که در مسیر خدمت به مردم، تنها رضایت خداوند را مدنظر داشت.
وی گفت: ما باید از راه و روش او درس بگیریم و سعی کنیم همانند ایشان، اخلاص و معنویت را در زندگی خود سرلوحه قرار دهیم؛ چرا که هنر بزرگ مردان خدا، خدمت بی‌منت و خالصانه است.
کد خبر 6472066

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/734294/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعلام برنامه قطعی برق مناطق مختلف قم در روز سه شنبه

شجاع خلیل‌زاده: علی بیرانوند کپشن‌های خودش را از گوگل برمی‌دارد

گل دوم برایتون به لیورپول توسط میتوما

حواشی دیده نشده از جشن قهرمانی تراکتور در تبریز

مهدی ترابی: مهدی شیری هووی نیمکت تیم ماست!

کنایه غیر مستقیم شجاع خلیل زاده به رضا درویش: لیگ را خراب می‌کنید

فیلم| سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان در آستان مقدس شاهچراغ

شهید آیت‌الله رئیسی، الگوی مجاهدت و خدمت بی‌منت به مردم بود

موتور سیکلت با راننده 9 ساله توقیف شد

تمدید قرارداد الدوساری با الهلال تا 2027!

شجاع خلیل ‌زاده: قهرمانی برای ما از رختکن شروع شد

صحبت‌های الهام عنافچه بعد از بازگشت کاروان تیم ملی فوتسال زنان به ایران

آیتم معرفی مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر ستاره‌های تراکتور

صحبت‌های فرزانه توسلی بعد از بازگشت کاروان تیم ملی فوتسال زنان به ایران

مهدی ترابی: می‌توانستیم قهرمان سطح دو آسیا شویم که بدشانس بودیم

مهدی ترابی: امسال از پرسپولیس به تراکتور رفته بودیم و فشار زیادی روی ما بود

دانیال اسماعیلی‌فر: اسکوچیچ سخت‌گیر و تاکتیکی‌ترین مربی بود که داشتم

مهدی ترابی: یک سال دیگر با تراکتور قرارداد دارم ولی شایعات وجود دارد

گلایه‌های تند دانیال اسماعیلی فر از امیر قلعه نویی درباره عدم دعوت به تیم ملی به سبک او

نظر پوتین درباره گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

خدمات شهید آیت الله رئیسی تجسم عینی مردم سالاری دینی بود

ماراتن انتخاب شهردار قم به پایان رسید

لغو 2 پرواز در اردبیل به دلیل مه‌گرفتگی شدید

برخورد قانونی با مدیران اهمال کننده در قانون جوانی جمعیت

دورهمی پایتختی‌ها با کلی «مرسی»!

تعداد فوتی‌های واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج - تهران به 2 نفر رسید

خوابگاه دختران دانشگاه آزاد طعمه حریق شد

مراجعه به مراکز درمانی مکه و مدینه 70 درصد کاهش یافت

ساماندهی 178 معتاد متجاهر طی 24 ساعت گذشته

ابعاد تازه‌ای از پرونده قتل برادرزاده با سم مار افشا شد

هنر شهدای خدمت، ایستادن مخلصانه پای انقلاب بود

استقبال از مدال آور المپیادقمی فیزیک آسیا

درویش بالاخره گردن گرفت!

اولین گل قربانی را نوراللهی ساخت!

ماجرای رفاقت علیرضا بیرانوند و گوهری

تراکتور مسئول جدایی بیرانوند است

دعوت دوباره مودریچ به تیم ملی کرواسی

گل اول لیورپول به برایتون توسط هاروی الیوت

محمدحسین میثاقی: چگونه قرارداد امضا می‌کنید که از شش ماه قبل مشخص است کجا می‌روید؟!

پاسخ مدافع پرسپولیس به شایعات نقل و انتقالاتی

آیتم معرفی شجاع خلیل زاده و امیرحسین حسین‌زاده ستاره‌های تراکتور

شجاع خلیل‌زاده کاپیتان تراکتور: این قهرمانی پاک و شیک را به تراکتوری‌ها تبریک می‌گویم

مدافع ملی‌پوش پرسپولیس خداحافظی کرد!

سالمند نباید ورزش کند؟

وزیر امور خارجه: روند برقراری رابطه با بحرین و مصر آغاز شده است

اظهارات خصمانه وزیر کشور انگلیس علیه ایران

رئیس‌جمهور: ایران آماده هر نوع همکاری با کشورهای اسلامی است

کرملین: پوتین و ترامپ در مورد ایران گفتگو کردند

پیام امام جمعه اهل سنت بخش سیراف به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله رئیسی

کاهش 40 درصدی درگیری‌های خیابانی؛ سفره اراذل و اوباش برچیده می‌شود