عصر قم

آخرين مطالب

چند قدم پیاده‌روی روزانه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید است؟ اقتصادی

چند قدم پیاده‌روی روزانه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید است؟
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / متخصصان مدت‌ها است می‌گویند هرچه افراد بیشتر پیاده‌روی کنند، سلامت آن‌ها از چند جنبه‌ بهبود پیدا می‌کند. سبک زندگی کم‌تحرک با پیامدهای منفی برای سلامت از جمله افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، مرتبط است.
تحقیق اخیر دانشگاه آکسفورد که بیش از 85 هزار نفر در انگلیس را در بر می‌گرفت، به روشن‌تر شدن این موضوع کمک کرده است. یافته‌های این پژوهش در نشریه انگلیسی پزشکی ورزش (British Journal of Sports Medicine) منتشر شده‌ است.
بازار
نویسندگان این پژوهش وضعیت سلامت شرکت‌کنندگان را با استفاده از دستگاه‌های پوشیدنی ردیاب فعالیت بدنی بررسی و میزان و شدت تحرک روزانه آن‌ها را اندازه‌گیری کردند.
به‌طور میانگین پس از شش سال، وضعیت شرکت‌کنندگان پیگیری و مشخص شد که هرچه تعداد قدم‌ها بیشتر باشد، خطر ابتلا به سرطان کمتر است. علاوه بر این، سرعت پیاده‌روی‌ تاثیری در نتیجه نداشت.
فواید این فعالیت از حدود 5000 قدم در روز نمایان می‌شود و خطر ابتلا به سرطان در این سطح 11 درصد کاهش پیدا می‌کند. با 7000 قدم، میزان کاهش خطر به 16 درصد می‌رسد. بیش از 9000 قدم، روند کاهش خطر ثابت می‌ماند.
یافته‌ها توصیه‌ پیاده‌روی 10 هزار قدم در روز را تایید می‌کنند. گفته می‌شود خطر مرگ زودهنگام در افرادی که روزانه بیش از 8000 قدم راه می‌روند در مقایسه با کسانی که کمتر از 5000 قدم در روز راه می‌روند تا نصف کاهش پیدا می‌کند، هرچند پزشکان در مورد این رقم اختلاف نظر دارند.
به‌طور کلی، مقام‌های بهداشتی فدرال به بزرگسالان توصیه می‌کنند که در هفته 150 دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط داشته باشند.
به گزارش ایندیپندنت، انجمن سرطان آمریکا می‌گوید فعالیت بدنی می‌تواند به تنظیم برخی هورمون‌ها که در ایجاد سرطان نقش دارند کمک کند و همچنین، سیستم ایمنی بدن را سالم نگه دارد. ورزش منظم با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان، پروستات، روده بزرگ، آندومتر و احتمالا لوزالمعده مرتبط است.
در تحقیق دانشگاه آکسفورد سرطان‌های مری، کبد، ریه، کلیه، معده، آندومتر، لوسمی میلوییدی، میلوما، روده بزرگ، سر و گردن، راست‌روده، مثانه و پستان بررسی شد. پس از شش سال، حدود 3 درصد شرکت‌کنندگان به یکی از این سرطان‌ها مبتلا شدند.
اگرچه پژوهش‌های بیشتری برای شناخت دقیق این ارتباط‌ها مورد نیاز است، حفظ وزن سالم بسیار مهم است، زیرا اضافه‌وزن یا چاقی در حدود 14 تا 20 درصد از مرگ‌های ناشی از سرطان در آمریکا نقش دارد.
انجمن سرطان آمریکا می‌گوید: یکی دیگر از مزایای ورزش این است که وقتی ورزش می‌کنید، دیگر در وضعیت نشسته نیستید. شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد مدت نشستن و بی‌تحرکی، فارغ از اینکه در زمان‌های دیگر چقدر ورزش می‌کنید، احتمال بروز چندین نوع سرطان و همچنین چاقی، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/734176/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرامرز عظیمی شهردار قم شد

تعامل حوزه قم و نجف؛ سدی محکم در برابر جریان‌های افراطی و انحرافی

افزایش بودجه بهره‌برداری ناوگان اتوبوسرانی قم به 274 میلیارد تومان

ساماندهی 20 هزار دستفروش تهرانی در دستور کار شهرداری

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران: جوانی جمعیت، ضرورتی تمدنی برای آینده ایران است

درگیری دسته‌جمعی منجر به قتل شد؛ بازداشت قاتل فراری در کمتر از 24 ساعت

تغییر سرنوشت لالیگا؛ قهرمانی مقتدرانه رئال!

گریه کن آژاکس آمستردام، گریه کن!

قول هری‌کین: برای مدتی طولانی در بایرن می‌مانم

توضیح هدایتی درباره دلیل ارسال لایحه جدید در پرونده بیرانوند

جدایی عضو جنجالی هیئت مدیره استقلال

لقب جدید بارسلونا برای معجزه‌گر آلمانی

اگر حس خواب‌آلودگی دارید این مطلب را بخوانید

دیدار اعضای هیات حماس با عراقچی

فواد حسین: بغداد نقش پیشرویی در نزدیک کردن دیدگاه‌های ایران و عربستان داشته است

وزرای خارجه ایران و ترکمنستان دیدار کردند

سنایی: توازن در سیاست خارجی در دستور کار دولت چهاردهم است

مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله رئیسی برگزار شد

شهردار قم بر اساس معیارهای مشخص باید انتخاب شود

انصراف دهناد و سبحانی از کاندیداتوری شهردار قم

گرامیداشت اولین سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی در دانشگاه قم برگزار شد

انصراف دهناد از نامزدی تصدی مسئولیت شهرداری قم

جریان آب برخی مناطق قم دچار اختلال می شود

شهردار آینده قم باید زمینه‌ساز انسجام و وحدت در شورا باشد

فرامرز عظیمی شهردار کلانشهر قم شد

عظیمی شهردار قم شد

جریمه 6 میلیاردی شرکت متخلف بابت ایفا نکردن تعهد ارزی در قم

فرهیختگان: تقریباً یک‌چهارم از حاضران در نمایشگاه کتاب هیچ کتابی نخریدند!

زن معتاد منکر فروش 100 میلیونی نوزادش شد

رد پای مرد مستأجر در ناپدید شدن زن صاحبخانه

اژه‌ای: موتور و خودرو را توقیف کرده‌اند می‌پرسیم مال کیست؟ می‌گویند نمی‌دانیم!

اژه‌ای: اتفاقات بندر شهید رجایی به‌خاطر بی‌انضباطی بود

قم جز استان‌های اول کشور در آلودگی ناشی از گردوخاک است

«فرامرز عظیمی» شهردار قم شد

مهدی تارتار مخالف فروش زارع

تکلیف قهرمان ایتالیا جمعه شب معلوم می‌شود

سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال در حرم امام رضا(ع)

یک برخورد سفت و سخت در فوتبال که موجب بیهوشی هر دو بازیکن شد

پایان سربازی و آغاز تصمیم سخت برای فرعباسی

اولین فهرست آنچلوتی؛ بازگشت دو ستاره به سلسائو

گلزنی برادر یامال و خوشحالی فرزند رافینیا به سبک پدرش

توضیحات درستکار در خصوص انتخاب جانشین یزدانی

اسدی از هیئت مدیره استقلال رفت

کریمی: چرا باید تیم ملی برای میزبانی در کشور خودمان پول بدهد؟

توافق نهایی استقلال با پنج بازیکن تاثیرگذار

کمبود پرستار؛ تعطیلی بخش‌های بیمارستانی جدی است

کاهش قدرت حافظه در همه سالمندان وجود دارد و طبیعی است؟

چانه زنی برای تعیین قیمت جدید نان در قم

پزشکیان به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رفت

وزیر خارجه عراق با عراقچی دیدار کرد