عصر قم

آخرين مطالب

نامه سرگشاده جعفرزاده به پزشکیان: مردم را ناامید و دلزده نکنید اقتصادی

نامه سرگشاده جعفرزاده به پزشکیان: مردم را ناامید و دلزده نکنید
  بزرگنمايي:

عصر قم - فرارو / نماینده ادوار مجلس در نامه‌ای سرگشاده نوشت: «مدتی‌ست لحن سخنان شما تغییر کرده؛ گویی آن دکتر پزشکیانی که بی‌تعارف با مردم سخن می‌گفت، دیگر مجال سخن ندارد. این تغییر نگران‌کننده است.»
غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده ادوار مجلس در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور، از اظهارات اخیر او و برخی اقدامات دولت گلایه کرد.
در متن این نامه سرگشاده که 28 اردیبهشت خطاب به مسعود پزشکیان نوشته شده، آمده است: 
بازار
«این نامه را نه از سر گلایه شخصی، که با دلی پر از دغدغه و مسئولیتی که نسبت به آینده‌ فرزندان این سرزمین احساس می‌کنم، می‌نویسم.
جنابعالی را نه از رسانه‌ها، بلکه از سال‌ها پیش و از نزدیک می‌شناسم؛ به پاک‌دستی‌تان، به مردم‌داری‌تان، به صداقت‌تان ایمان داشته و دارم. رأی من به شما نه از سر اجبار، بلکه از سر شناخت و باور بود. و هنوز هم اگر زمان به عقب بازگردد، با همان افتخار به شما رأی خواهم داد.
اما اکنون...
مدتی‌ست لحن سخنان شما تغییر کرده؛ گویی آن دکتر پزشکیانی که بی‌تعارف با مردم سخن می‌گفت، دیگر مجال سخن ندارد. این تغییر نگران‌کننده است.
آقای رئیس‌جمهور،
این مردم نجیب، سال‌هاست بار سنگین مشکلات را بر دوش کشیده‌اند. از انقلاب تا جنگ، از تحریم تا تورم، از ناامنی اقتصادی تا بحران معیشت. اکنون که ریاست‌جمهوری را در اختیار دارید، توقع مردم این است که صدایشان را بشنوید و بارشان را سبک‌تر کنید، نه آنکه از آنان بخواهید کولرها را خاموش کنند و گرما را تحمل نمایند. در کشورهای همسایه که نه ادعای انقلابی‌گری دارند و نه نفت‌ و گازشان از ما بیشتر است، خیابان‌ها را خنک می‌کنند تا مردم‌شان آسایش داشته باشند. در ایران اما، مردم را به صرفه‌جویی افراطی و گاه غیرمنطقی دعوت می‌کنیم. این فاصله، مردم را ناامید و دل‌زده می‌کند.
نکته‌ی مهم‌تر اینکه، برخی چهره‌ها در کابینه‌ی شما، نه تنها همسو با وعده‌های انتخاباتی‌تان نیستند، بلکه کارآمدی لازم را نیز ندارند. وزیری که در برابر بحران آب، به نماز باران متوسل می‌شود، نه‌تنها از مسئولیت فنی خود فاصله گرفته، بلکه شأن وزارتخانه را نیز زیر سؤال می‌برد. این در حالی‌ست که منابع کشور صرف برگزاری هزاران مراسم پرهزینه می‌شود.
مردم در تأمین ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی، درمانده‌اند، اما دولت از کمبود منابع سخن می‌گوید؛ درحالی‌که در جاهایی دیگر، هزینه‌هایی هنگفت صرف می‌شود که نه فوریت دارند و نه اولویت.
برادر گرامی، می‌دانم که قلبی پاک و نیتی خیر دارید، اما امروز، فقط نیت کافی نیست. کشور در بحران است. ما نیاز به یک دولت کارآمد، شفاف، پاسخگو و ملت‌مدار داشته و داریم. بیایید با مردم صادق باشیم. اگر قرار است ریاضت باشد، ابتدا مسئولان آن را تجربه کنند. اگر قراری بر صرفه‌جویی است، از ساختار دولت آغاز شود. منکر تلاش‌های شما نیستم. اتفاقات مثبتی نیز رخ داده، از جمله در حوزه‌ی ارتباطات و برخی تصمیمات فرهنگی. اما این کافی نیست، چون در برابر رنج بزرگ مردم، همچنان جای خالی اقدامات جدی و تحول‌آفرین احساس می‌شود.
در پایان، با تمام احترام و علاقه‌ای که به شما دارم، یک خواهش دارم: لطفاً همان پزشکیان باقی بمانید که مردم به او دل بسته‌اند. نه در حرف، که در عمل.»
در روزهای اخیر، اظهارات پزشکیان در کرمانشاه مبنی بر این که در دوران قدیم در خانه‌هایمان کولر و پنکه نداشتیم و اتفاقی هم نمی‌افتاد، در فضای مجازی و رسانه واکنش‌برانگیز شده بود. همچنین برخی فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و میانه‌رو، مطالبه ترمیم کابینه و اعمال برخی تغییرات در ترکیب وزرا به خصوص درباره عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را مطرح کردند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/734138/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرامرز عظیمی شهردار قم شد

تعامل حوزه قم و نجف؛ سدی محکم در برابر جریان‌های افراطی و انحرافی

افزایش بودجه بهره‌برداری ناوگان اتوبوسرانی قم به 274 میلیارد تومان

ساماندهی 20 هزار دستفروش تهرانی در دستور کار شهرداری

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران: جوانی جمعیت، ضرورتی تمدنی برای آینده ایران است

درگیری دسته‌جمعی منجر به قتل شد؛ بازداشت قاتل فراری در کمتر از 24 ساعت

تغییر سرنوشت لالیگا؛ قهرمانی مقتدرانه رئال!

گریه کن آژاکس آمستردام، گریه کن!

قول هری‌کین: برای مدتی طولانی در بایرن می‌مانم

توضیح هدایتی درباره دلیل ارسال لایحه جدید در پرونده بیرانوند

جدایی عضو جنجالی هیئت مدیره استقلال

لقب جدید بارسلونا برای معجزه‌گر آلمانی

اگر حس خواب‌آلودگی دارید این مطلب را بخوانید

دیدار اعضای هیات حماس با عراقچی

فواد حسین: بغداد نقش پیشرویی در نزدیک کردن دیدگاه‌های ایران و عربستان داشته است

وزرای خارجه ایران و ترکمنستان دیدار کردند

سنایی: توازن در سیاست خارجی در دستور کار دولت چهاردهم است

مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله رئیسی برگزار شد

شهردار قم بر اساس معیارهای مشخص باید انتخاب شود

انصراف دهناد و سبحانی از کاندیداتوری شهردار قم

گرامیداشت اولین سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی در دانشگاه قم برگزار شد

انصراف دهناد از نامزدی تصدی مسئولیت شهرداری قم

جریان آب برخی مناطق قم دچار اختلال می شود

شهردار آینده قم باید زمینه‌ساز انسجام و وحدت در شورا باشد

فرامرز عظیمی شهردار کلانشهر قم شد

عظیمی شهردار قم شد

جریمه 6 میلیاردی شرکت متخلف بابت ایفا نکردن تعهد ارزی در قم

فرهیختگان: تقریباً یک‌چهارم از حاضران در نمایشگاه کتاب هیچ کتابی نخریدند!

زن معتاد منکر فروش 100 میلیونی نوزادش شد

رد پای مرد مستأجر در ناپدید شدن زن صاحبخانه

اژه‌ای: موتور و خودرو را توقیف کرده‌اند می‌پرسیم مال کیست؟ می‌گویند نمی‌دانیم!

اژه‌ای: اتفاقات بندر شهید رجایی به‌خاطر بی‌انضباطی بود

قم جز استان‌های اول کشور در آلودگی ناشی از گردوخاک است

«فرامرز عظیمی» شهردار قم شد

مهدی تارتار مخالف فروش زارع

تکلیف قهرمان ایتالیا جمعه شب معلوم می‌شود

سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال در حرم امام رضا(ع)

یک برخورد سفت و سخت در فوتبال که موجب بیهوشی هر دو بازیکن شد

پایان سربازی و آغاز تصمیم سخت برای فرعباسی

اولین فهرست آنچلوتی؛ بازگشت دو ستاره به سلسائو

گلزنی برادر یامال و خوشحالی فرزند رافینیا به سبک پدرش

توضیحات درستکار در خصوص انتخاب جانشین یزدانی

اسدی از هیئت مدیره استقلال رفت

کریمی: چرا باید تیم ملی برای میزبانی در کشور خودمان پول بدهد؟

توافق نهایی استقلال با پنج بازیکن تاثیرگذار

کمبود پرستار؛ تعطیلی بخش‌های بیمارستانی جدی است

کاهش قدرت حافظه در همه سالمندان وجود دارد و طبیعی است؟

چانه زنی برای تعیین قیمت جدید نان در قم

پزشکیان به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رفت

وزیر خارجه عراق با عراقچی دیدار کرد