عصر قم

آخرين مطالب

دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان با عراقچی اقتصادی

دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان با عراقچی
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایلنا / دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که برای شرکت در همایش «مجمع گفتگوی تهران» به تهران سفر کرده است، صبح امروز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.
آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که برای شرکت در همایش «مجمع گفتگوی تهران» به تهران سفر کرده است، صبح امروز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.
در این دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان، روابط دو کشور را بسیار خوب و مثبت ارزیابی کرد و بر اراده جدی دولت ارمنستان برای توسعه هرچه بیشتر روابط همه‌جانبه با ایران به‌ویژه در زمینه‌های اقتصادی و تجاری با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فراوان موجود و استفاده از فرصت نهایی شدن توافق بین ایران و اتحادیه اقتصادی اورآسیا تاکید نمود.
گریگوریان همچنین با تقدیر از دعوت از وی برای حضور در نشست مجمع تهران، ابراز امیدواری کرد که نشست‌ها و مباحث مهم مطرح در این همایش موجب نزدیکی دیدگاه‌ها و مواضع کشورهای شرکت‌کننده در راستای تقویت صلح و ثبات در منطقه و جهان شود. 
وزیر امور خارجه کشورمان نیز با یادآوری سفر فروردین ماه سال جاری خود به ایروان و گفتگوهای بسیار خوب صورت گرفته با مقام‌های عالیرتبه ارمنستان، تاکید کرد روابط ایران و ارمنستان مسیر بسیار خوبی را طی می‌کند و جمهوری اسلامی علاقمند به گسترش مناسبات دوستانه مبتنی بر منافع متقابل با ارمنستان است.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین ضمن تشریح مواضع اصولی و شفاف ایران در صیانت از حقوق مردم ایران در بهره‌مندی از انرژی صلح آمیز هسته‌ای، دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان را در جریان آخرین روند مذاکرات ایران-آمریکا قرار داد و مقام ارشد ارمنستانی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات به نتایج مثبت و مطلوب منجر شود.
دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان ضمن ارائه گزارشی از آخرین روند مذاکرات توافق صلح بین کشورش با جمهوری آذربایجان، از موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ارمنستان و روند صلح میان جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان قدردانی کرد.
بازار
عراقچی نیز با اشاره به روابط خوب بین جمهوری اسلامی ایران با دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان، تاکید کرد: ایران خواستار تسریع در انعقاد موافقتنامه صلح بین دو کشور در راستای تثبیت ثبات و امنیت پایدار و کمک به روند توسعه و پیشرفت همه‌جانبه در منطقه است و از هیچ تلاش و مساعدتی برای کمک به تسریع فرایند مربوط به امضای این سند و اجرای آن فرو گذار نمی‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/733495/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احکام حدود 2 میلیون بازنشسته ظرف 3 روز صادر شد

راز قتل اجساد سوخته در خودرو فاش شد

سارق منزل، دختر مالباخته را با اموال دزدی ربود

سرقت وحشیانه موبایل از دختر جوان

سقوط مرگبار مرد 40 ساله در چاه

رمال‌های اینترنتی ثروتمندتر از مدیران پتروشیمی؛ درآمدهای نجومی در دنیای مجازی

نقشه شوم برای تجاوز به پسران نوجوان به بهانه گربه و فوتبال!

برخورد 2 بالگرد 5 قربانی گرفت

ستاره آلمان نیمه نهایی لیگ ملت‌ها را از دست داد

سقف قرارداد تئوری پایان قهرمانی‌های پرسپولیس بود!

پیغام ویژه شمس آذر برای خرید جدید پرسپولیس

سیمئونه: امسال خودمان از رئال و بارسا عقب ماندیم

خلاقیت ویژه در لندن برای اولین قهرمانی هری کین!

نشست یک قهرمان؛ کسی از کمپانی سوال نداشت!‏

یکشنبه طوفانی پایتخت با حضور غول‌های مدعی

ژسوس با هدیه لاکچری ستاره‌های الهلال را نمک‌گیر کرد

منچسترسیتی فینال جام حذفی را باخت؛ کریستال‌پالاس قهرمان شد

پیشنهاد زنوزی علیه قراردادهای 100 میلیاردی

زوج تورام و طارمی در دیدار برابر لاتزیو

بهترین روش خانگی برای مقابله با سرماخوردگی

این ماده غذایی سرشا از ویتامین E است

اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم

قالیباف: بسیاری از جوانان اندونزی دلباخته آرمان‌های اسلام هستند

پزشکیان: قدیم در دمای 35 درجه کولر و پنکه نبود و مشکلی هم نداشتیم

قدردانی نخست‌وزیر پاکستان از ابتکار صلح‌آفرین پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی

«نیچیروان بارزانی» وارد تهران شد

دیدار و گفتگوی وزرای امور خارجه ایران و تاجیکستان

اعلام حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا در بیانیه پایانی اجلاس بغداد

بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه «همه با هم برای ایران برای مدرسه»

قابی متفاوت از دیدار معلمان با رهبر انقلاب

انتشار برای اولین‌بار؛ پخش تصاویر هوایی لحظه پیدا شدن هلی‌کوپتر شهید رئیسی

آیت الله اعرافی به آذربایجان غربی سفر می‌کند + جزئیات

آیت‌الله رئیسی شجاعت در تصمیم‌گیری و اعتقاد عمیق به نیرو‌های داخلی داشت/ شهید جمهور مشکل ناترازی انرژی را مدیریت کرد

نشست خبری « اجلاسیه اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

آیت‌الله رئیسی شجاعت در تصمیم‌گیری و اعتقاد عمیق به نیرو‌های داخلی داشت/ شهید جمهور بحران ناترازی انرژی را مدیریت کرد

دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب با آیت الله شب زنده‌دار

سخنرانی آیت‌الله خامنه‌ای در نماز جمعه چین

سلسله نشست‌های «هندسه قدرت نظام اسلامی» در قم برگزار می‌شود

قطع برق 77 اداره و بانک پرمصرف در استان قم

تصادفات عامل 37 درصد از آسیب‌های نخاعی

کاهش نرخ باروری در ایران طی 30 سال اخیر

مرگ تلخ مادر و نوزاد 9ماهه‌‌ به علت کمبودهای درمانی

درگیری لفظی منجر به قتل جوان 24 ساله شد

کودک 15 ماهه دچار مسمومیت با بنزین از مرگ نجات یافت

قاتل محیط‌بان گلستان اعتراف کرد

گل سوم بایرن مونیخ به هوفنهایم توسط گنبری

گل چهارم بایرن مونیخ به هوفنهایم توسط هری کین

کاظمیان: با پیگیری های درویش به پرسپولیس آمدم

عذرخواهی درویش از هواداران پرسپولیس!

تور جهانی تنیس خلیج‌فارس؛ یزدانی به فینال هفته دوم نرسید