عصر قم

آخرين مطالب

کواکبیان: صرف مذاکره کافی نیست؛ باید به دنبال دستاورد واقعی باشیم گفتگو

کواکبیان: صرف مذاکره کافی نیست؛ باید به دنبال دستاورد واقعی باشیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / دبیر کل حزب مردم سالاری گفت: واقعاً انتظار ندارم که فقط مذاکره کنیم؛ بلکه هدف ما باید دستیابی به دستاوردهای واقعی و ملموس از این مذاکرات باشد. نتایج مثبتی که باید در زندگی مردم دیده شود.
مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم‌سالاری، در گفت‌وگو با فارس، ضمن حمایت از روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، اظهار کرد: به‌شدت طرف‌دار این مذاکرات هستم. مقام معظم رهبری از این مذاکرات حمایت و پشتیبانی می‌کنند و تیم مذاکره‌کننده حتماً با هماهنگی کامل با ایشان مباحث را پیش می‌برند. ضمن اینکه رئیس‌جمهور مباحث را هماهنگ می‌کنند.
وی با اشاره به‌ضرورت تحقق نتایج ملموس از گفت‌وگوها بیان کرد: واقعاً انتظار ندارم که فقط مذاکره کنیم؛ بلکه هدف ما باید دستیابی به دستاوردهای واقعی و ملموس از این مذاکرات باشد. نتایج مثبتی که باید در زندگی مردم دیده شود.
کواکبیان در ادامه با برشمردن گروه‌هایی که مخالف روند مذاکرات هستند، گفت: متأسفانه سه گروه از این مذاکرات خوششان نمی‌آید. اول، لابی صهیونیستی که همواره خواهان درگیری و تنش در منطقه است. آن‌ها تلاش زیادی کردند، از جمله دیدارهای متعدد با ترامپ و نتانیاهو، ولی موفق نشدند.
وی ادامه داد: گروه دوم اپوزیسیون خارج‌نشین هستند که با اصل نظام جمهوری اسلامی مخالف‌اند. آن‌ها می‌دانند این مذاکرات می‌تواند گشایش‌هایی ایجاد کند و حمایت مردم را از نظام افزایش دهد، بنابراین با آن مخالفت می‌کنند.
بازار
کواکبیان بیان کرد: گروه سوم، برخی جریان‌های تندرو داخلی‌اند که شاید ناخواسته در مسیر مذاکرات مانع‌تراشی می‌کنند. اگر واقعاً با این روند همراه بودند، باید از پیشرفت مذاکرات خوشحال می‌شدند.
دبیرکل حزب مردم‌سالاری گفت: درگذشته شرایط بسیار سختی بود؛ حتی صحبت‌کردن درباره مذاکره عجیب و غیرقابل‌قبول به نظر می‌رسید. بعضی‌ها می‌گفتند حتی از «میم مذاکره» هم نباید حرف زد. اما امروز خوشبختانه فضا متفاوت شده و مباحث به‌خوبی پیش می‌رود.
وی درباره تعویق یک‌هفته‌ای مذاکرات نیز اظهار داشت: این تأخیر دلایل متعددی داشت؛ از جمله نقش اروپایی‌ها، مواضع رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اختلافات در تیم مذاکره‌کننده آمریکایی و حملاتی که از سوی انصارالله به اسرائیل انجام شد. در نهایت، واسطه‌های عمانی تصمیم گرفتند با یک هفته تنفس، فضا را بهتر کنند.
کواکبیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری خارجی گفت: به برخی دوستان گفته‌ام که حتی اگر کسی مانند ایلان ماسک هم بخواهد در ایران سرمایه‌گذاری کند، نباید مشکلی ایجاد شود. اگر با حفظ عزت، مصلحت و حکمت فضای سرمایه‌گذاری را فراهم کنیم، این همکاری‌ها می‌تواند شکل بگیرد. هر جا هم بخواهند خللی وارد کنند، ما توان مقابله را داریم.
وی به سنت پیامبر اسلام (ص) در مذاکره اشاره کرد و گفت: پیامبر اعظم (ص) در ماجرای صلح حدیبیه 8 بار مذاکره کردند. حتی زیارت مکه را یک سال به تأخیر انداختند، ولی در نهایت این صلح به پیروزی بزرگ ختم شد. خداوند هم در سوره فتح از این رویداد با عنوان فتح مبین یاد می‌کند؛ یعنی پیروزی، از مسیر صلح حاصل شد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/732403/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری تور دانایی مادر و کودک در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

حوزه علمیه قم مصداق بارز باقیات الصالحات است

نوزاد عجول در کلاس درس به دنیا آمد!

کلاهبرداری 15 میلیاردی از 300 شهروند با لینک آلوده

مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت

دستگیری گردنبندقاپ معروف پایتخت

قتل در روز تولد؛ قاتل برای دومین بار محاکمه شد

مرگ مشکوک دانشجوی دکتری در ملاقات با دوستش

گروگانگیری مسلحانه در خیابان به خاطر اختلافات شخصی

دکتر پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان «دیانتی» را تسلیت گفت

وضعیت رضاییان برای بازی با سپاهان مشخص شد

اسطوره‌های یونایتد؛ شرم داریم سرمان را بلند کنیم!‏

تراکتور یک جام به لوگو چسباند!

درخواست رئال از لیورپول؛ آرنولد را زودتر آزاد کنید!

خلیفه‌اصل: جدال با تراکتور به بازیکنانمان انگیزه می‌دهد

مولر نمی‌گذارد جشن قهرمانی بایرنی‌ها تمام شود!

طرح استادیوم 120 هزار نفری برای تبریز

سورپرایز بارسا؛ گلر کاتالان رقیب جدید شزنی و تراشتگن

خانه‌تکانی بزرگ؛ هشت بازیکن از بارسا می‌روند!‏

تأیید شد؛ بیفوما با قرارداد دو ساله در پرسپولیس

چراغ سبز علی کریمی به استقلال

ساعت کاری طولانی بر سلامت احساسی افراد اثر می‌گذارد

مغز خود را با «یادگیری» مستمر شارژ کنید

فرمانده کل سپاه: رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد ملت ایران را ناامید کند

ترامپ: با امیر قطر درباره موضوع ایران گفت‌وگو کردیم، احساس می‌کنم موضوع حل شود

مجمع تشخیص به‌ صورت مشروط با پالرمو موافقت کرد

نیویورک تایمز از پیشنهاد ایران برای غنی‌سازی مشترک با آمریکا، عربستان سعودی و امارات خبر داد

رهبر انقلاب: اگر نشستید و روی خوش نشان دادید و لبخند زدید یا فرار کردید، باطل از بین نخواهد رفت

دیدار مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد

سفر حضرت آیت الله جوادی آملی به عراق + فیلم

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای مراسم سالگرد شهادت آیت‌الله «رئیسی»

آیت الله محمدی لائینی: جامعه فرهنگیان با آثار شهید مطهری بیشتر آشنا شود

سه کتاب حسین انتظامی در نمایشگاه کتاب تهران

پیکر تکاور شهید «نایینی» جهت خاکسپاری از قم به کاشان منتقل شد

انهدام سرشبکه‌های خارج‌نشین قاچاق سوخت در هرمزگان

قتل به خاطر دختر عمو

تمهیدات ترافیکی پلیس برای برگزاری مراسم سالگرد شهید رئیسی

کشف یک کیلوگرم هرویین از معده مسافر اتوبوس

حمله فرد قمه به دست به بیمارستان؛ فرد ضارب دستگیر شد

گوش‌بری در درگیری اراذل؛ فرد شرور در خیابان چرخانده شد

آغاز به‌کار همایش سیره امام رضا(ع) در قم

اصفهان در بزرگداشت باشکوه هفته شهدای خدمت آماده می‌شود

شهدای خدمت منادیان ایثار و شهادت و مردان حماسه ساز همیشه در صحنه بودند

گل زیبای ادن هازارد در زمان حضورش در لیل فرانسه

خطر واقعی سه-هیچ شدن بازی امشب رئال!

تکلیف سپاهان در 2 جلسه مشخص می‌شود!

پلی به گذشته؛ برتری 4-0 منچستریونایتد مقابل چلسی و قهرمانی در جام حذفی انگلیس در سال 1994

گل‌ها و مهارت‌های شگفت‌انگیز عثمان دمبله در فصل 25-2024

تصمیم برزیل ژسوس را ویران کرد

واکنش شفاف به شایعه‌سازی درباره تیم ملی