تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر قم - ایرنا / سوول آتش نشانی شهر رضویه گفت: تصادف شدید دو دستگاه خودروی سواری امروز (23 اردیبهشت) در جاده روستایی «اره و آبمال» در بخش «رضویه» مشهد 2 کشته و یک مصدوم برجا گذاشت.
محمدرضا ضیایی افزود: حدود ساعت 12 ظهر امروز با اعلام شهروندان مبنی بر تصادف دو دستگاه خودروی سواری پراید و پژو 405 و محبوسی افراد داخل خودروها، در فاصله 40 کیلومتری جاده مشهد-سرخس نجات گران آتش نشانی رضویه به محل اعزام شدند.
بازار ![]()
وی افزود : آتش نشانان با کمک نیروهای هلال احمر حاضر در محل اقدام به رهاسازی افراد از داخل خودروها کردند که متاسفانه به علت شدت برخورد 2 نفر در دم فوت شده بودند،همچنین یک مصدوم نیز تحویل عوامل اورژانس شد.
مسوول آتش نشانی شهر رضویه ادامه داد: آتش نشانان پس از ایمن سازی خودروها و پیشگیری از حریق، محل حادثه را تحویل عوامل انتظامی دادند.
بخش رضویه مشهد شامل شهر رضویه و 54 روستا، 120 هزار نفر جمعیت دارد.
چهار میلیون نفر جمعیت شهرستان مشهد در شهرهای «مشهد، رضویه، ملک آباد و بینالود» و 400 روستای کوچک و بزرگ در آن سکونت دارند.
-
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹:۱۴
-
۷ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/732078/