عصر قم

آخرين مطالب

کاپلو: طارمی کلید قهرمانی اینتر می‌شود! ورزشی

کاپلو: طارمی کلید قهرمانی اینتر می‌شود!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /فابیو کاپلو، مربی افسانه‌ای فوتبال ایتالیا، از طارمی به عنوان سلاح پنهان اینزاگی در کورس قهرمانی نفسگیر سری آ نام برد.
 کاپلو در تحلیل خود از کورس قهرمانی فوتبال ایتالیا به گاتزتا دلو اسپورت گفت: «اینتر تیمی مصمم دارد و می‌داند چگونه فشار را مدیریت کند. باید اشتیاق مبارزه را بالا نگه دارد، به‌ویژه با در نظر گرفتن لیگ قهرمانان. کونته یک گام اشتباه برداشت، اما هنوز صدرنشین هستند. این یک لیگ نیست، یک رمان جنایی جذاب است. حالا که دو صفحه تا پایان باقی‌مانده، بیایید صحنه‌های پایانی را پیش‌بینی کنیم.»
اگر جای کونته بودید، به تیم چه می‌گفتید؟ «می‌گفتم ناپولی هنوز صدرنشین است و هیچ دلیلی برای کمبود اعتمادبه‌نفس وجود ندارد. به تیم تأکید می‌کردم که شما قوی هستید، همه‌چیز در دست ماست، فقط باید بسیار متمرکز باشیم.»
و اگر جای سیمونه اینزاگی بودید؟ «می‌گفتم حالا سه فینال پیش‌رو داریم، لاتزیو، کومو و البته پاری‌ سن‌ ژرمن. اضافه می‌کردم که برای دو هفته آخر لیگ، تیم چیزی برای از دست دادن ندارد و باید با تمرکز و عزم راسخ به زمین برویم و بعد، چه کسی می‌داند. اگر ناپولی دوباره لغزش کند ما اینجا هستیم.»
این هفته را چگونه مدیریت می‌کردید؟ «سعی می‌کردم انرژی‌ تیم را ریکاوری کنم؛ انرژی جسمانی برای هر دو تیم و انرژی ذهنی برای ناپولی. کونته باید تساوی 2-2 مقابل جنوا را از ذهن بازیکنانش پاک کند.»
دو مربی روی چه نقاط قوتی می‌توانند تمرکز کنند؟ «اینزاگی با سیستم چرخش بازیکنان امتیازات از دست داده را جبران کرده، که نتیجه بزرگی است، چون هم وضعیت بازیکنانی که 120 دقیقه مقابل بارسلونا بازی کردند را حفظ کرده و هم به بازیکنان ذخیره فرصت درخشش داده. این قدرت اینتر است، عمق ترکیب. اگر اینزاگی، همان‌طور که به نظر می‌رسد، در بازی‌های مقابل لاتزیو و کومو از بازیکنان اصلی بیشتر استفاده کند، این یک مزیت خواهد بود. کونته با قدرت گروهی به صدر رسیده و این همچنان سلاح او برای پیشتازی است.»
بازار
چه مسائلی باید آنها را نگران کند؟ «کونته باید نسبت به برخی سهل‌انگاری‌ها در خط دفاعی هوشیارتر باشد. جنوا با استفاده از بازی هوایی و سانترها دو بار به ناپولی ضربه زد، در حالی که دفاع روی توپ‌های هوایی نقطه قوت ناپولی بود. باید مقابل پارما و کالیاری بی‌نقص شوند. برای اینتر مشکل خاصی نمی‌بینم. اینزاگی باید انگیزه بازیکنان ذخیره‌ را حفظ کند و اطمینان دهد که اشتیاق بازیکنان برای جنگیدن روی هر توپ مثل قبل باشد. با فینال لیگ قهرمانان پیش رو، طبیعی است که برخی بازیکنان برای اجتناب از مصدومیت محتاط شوند.»
بازیکنان کلیدی برای این کورس نهایی چه کسانی هستند؟ «راسپادوری پرجنب‌وجوش است و تحرک خوبی دارد؛ حالا که ریتم بازی‌ها کندتر شده، می‌تواند تأثیرگذار باشد. در اینتر، طارمی این هفته‌ها نشانه‌های بسیار خوبی نشان داده و می‌تواند نقش مهمی ایفا کند، هرچند در مجموع هنوز کاملاً متقاعدم نکرده است. اعتماد به همه تیم کلید موفقیت است.»
لیگ قهرمانان چقدر تأثیرگذار خواهد بود؟ «بسیار زیاد. اما اینتر، حداقل مقابل لاتزیو، با ذهن آزادتری نسبت به ناپولی بازی خواهد کرد و می‌داند چگونه خودش را مدیریت کند.»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/731934/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران

دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با پدر شهید آل‌هاشم

بابک زنجانی، از حبس و حکم اعدام تا بازگشت به قراردادهای میلیاردی

فرمانده کل سپاه: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است

زیدآبادی: عربستان، احترام خرید!

ریابکوف: گردهم آوردن 1+5 برای مذاکرات هسته‌ای ایران ناممکن است

سخنگوی وزارت خارجه: پیش‌بینی اینکه گفت‌و‌گو‌ها با آمریکا به کجا ختم خواهد شد، فعلا امکان ندارد

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود

رحماندوست و شعبان‌نژاد در نمایشگاه کتاب

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

میزبانی هفته آخر اسلامشهر در هاله‌‎ای از ابهام!

یک بازیکن شمالی نسخه تیم محبوب جنوبی را پیچید!

اقدام پسنده مدیرعامل سابق استقلال

واکنش فرزند مرحوم پورحیدری به حضور سیدروف در استقلال

دادرس: رای پرونده بیرانوند قبل از 15 اردیبهشت صادر شده است

گل اول بانوان ایران به چین تایپه

گل دوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

گل سوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

یک زمانی گرفتن توپ از بازیکنان بارسلونا آرزوی بقیه تیم‌ها بود!

خاطره تلخ حسن تفتیان از امکانات لوکس دیگر دونده‌ها

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

مراقبت از مغز را به این دو ماده غذایی واگذار کنید

خبرهای تازه سخنگوی دولت از فیلترینگ؛ ان‌شاالله شاهد رفع برخی محدودیت‌ها خواهیم بود

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کنیم

دیدار وزیر خارجه ژاپن با عراقچی

دیپلمات سابق ایران در نیویورک: با ویتکاف خیلی چیزها را می توانیم حل کنیم

گزارشی از جلسه کمیسیون امنیت ملی درباره دور چهارم مذاکرات؛ مباحث منطقه‌ای، دفاعی و موشکی مطرح نشد

سفر هیأت رسانه‌ای ایران به روسیه

مردم‌دار؛ روایت شنیده‌نشده از شهدای خدمت

کسب 4 کرسی در اتحادیه پارلمانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی توسط ایران

عارف: استاندار می‌تواند رئیس‌جمهور استان باشد

تصویری از دیدار آیت الله جوادی آملی و رهبر جریان صدر در عراق

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

افت فشار یا قطعی آب فردا در برخی از خیابان‌های قم

به شهادت رسیدن تکاور پلیس قم

کشف بیش از 9 تُن انواع مواد مخدر در کشور

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

توقیف کامیونت با 24 میلیون تومان خلافی

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت در قم برگزار می‌شود