عصر قم

آخرين مطالب

نگرانی یونایتدی‌ها؛ فردیناند روی تخت بیمارستان! ورزشی

نگرانی یونایتدی‌ها؛ فردیناند روی تخت بیمارستان!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /ریو فردیناند بالاخره درباره بیماری نگران کننده‌ای که باعث بستری شدنش در بیمارستان شده است صحبت کرد.
فردیناند سکوتش را درباره‌ شرایط سلامتی و اوضاع جسمانی نه چندان خوبش شکست، موضوعی که باعث بستری شدن او برای چند روز شد و غیبتش در برنامه‌های کارشناسی مرحله‌ نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا را به همراه داشت.
دیلی میل خبر داده است که این مشکل که برخی اعضای خانواده‌ فردیناند را نیز درگیر کرده است به جایی رسید که این مدافع سابق منچستریونایتد مجبور به انجام اسکن مغزی شد و حتی پیشنهاد انتقال با آمبولانس را نیز دریافت کرد.
او در آستانه‌ بازی برگشت آرسنال مقابل پاری‌ سن‌ ژرمن، عکسی سلفی از تخت بیمارستان با انگشت شست بالا در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد و توضیح داد که گزارش این دیدار را از دست خواهد داد. فردیناند همچنین بازی منچستریونایتد مقابل اتلتیک بیلبائو در روز پنج‌شنبه را نیز پوشش نداد.
در سال‌های اخیر، او در بین چهره‌های ثابت کارشناسی شبکه‌ TNT برای رقابت‌های اروپایی بوده و معمولاً در بازی‌های یونایتد به عنوان کارشناس کنار زمین حضور داشته است. در غیاب او، رابی ساوج و مارتین کئون جایش را در این برنامه‌ها گرفتند.
اگرچه در ابتدا فردیناند درباره‌ جزئیات اتفاقات رخ داده سکوت کرد، اما این هفته در پادکست Rio Ferdinand Presents جزئیات کامل‌تری از این ماجرا را بیان کرد. او 46 ساله است و گفت که در خانه و روی تخت احساس ضعف شدید کرده، استفراغ کرده و سرگیجه داشته است.
او در این باره به شوخی اظهار داشت: «زن‌ها در خانواده‌ هرگز نمی‌فهمند… آنفلوآنزای مردانه چه معنایی دارد. این آنفلونزای مردانه است.» سپس ادامه داد: «یک ویروس عجیب گرفتم. یک لحظه‌هایی فکر کردم دیگر کار تمام است واقعاً فکر کردم چند دقیقه مانده تا همه‌ چیز تمام شود.
روی تخت افتاده بودم، نمی‌توانستم چشم‌هایم را باز کنم. سردردی داشتم که انگار سرم داخل گیره مانده است. هرگز میگرن نداشتم، نمی‌دانسنم چه حسی دارد ولی حس می‌کردم چشم‌هایم دارند از حدقه در می‌آیند. بعد به دستشویی رفتم و بالا آوردم. دچار سرگیجه‌ شدید شدم. داشتم به ملحفه‌ها چنگ می‌زدم، نمی‌دانستم کجا هستم. دیوانه‌ کننده بود.»

عصر قم

بازار
او توضیح داد که پس از آن به بیمارستان منتقل شد و دچار وحشت شد چون پزشک از اسکن مغزی و آمبولانس صحبت کرد: «وقتی دکتر گفت می‌خواهی آمبولانس بیاوریم؟، فهمیدم موضوع جدی است. بعد گفت می‌خواهیم مغزت را اسکن کنیم. من فکر می‌کردم یک آنفلوآنزا یا ویروس است. ولی وقتی حرف از مغز و آمبولانس شد، وحشت کردم.»
با وجود حال وخیم، فردیناند در تخت بیمارستان یک سلفی منتشر کرد و حتی درباره‌ پنالتی بحث‌برانگیز پاری سن ژرمن مقابل آرسنال هم نظر داد ولی تصمیم گرفت تا زمان بهبودی کامل به هیچ وجه عجله نکند و حالا سعی دارد نگرانی هوادارانش را بهبود ببخشد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/731894/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و فرمانده سپاه عاشورا از زائرسرای شهید آیت الله آل‌هاشم

نظر آیت الله شبیری زنجانی درباره کسی که سالها قرائت نماز را اشتباه می‌خوانده!

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

مأمور یگان تکاوری قم پس از حادثه در حین انجام مأموریت به شهادت رسید

اختصاص 3 بوستان قم برای کودکان دارای اختلال اوتیسم

اجرای 41 پروژه عمرانی در آرامستان‌های قم طی سال گذشته

نخستین اکران مردمی فیلم سینمایی «اسفند» در قم

بازدید از موزه‌های قم در روز جهانی موزه رایگان شد

برگزاری اولین سالگرد «شهدای خدمت» در گلزار شهدای قم

تکاور پلیس قم به شهادت رسید/ عکس

آیت‌الله مروی: پیام امام خامنه‌ای به همایش سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم، منشور جدیدی برای آینده حوزه‌های علمیه و روحانیت است

مدیر رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان قم منصوب شد

اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر قم برگزار می‌شود

ضرورت بسیج تمام ظرفیت‌های قانونی برای رفع موانع تولید در قم

سهم ناچیز و 1.5 درصدی قم از کل نقدینگی کشور

وزارت آموزش و پرورش: روند ارزیابی دانش‌آموزان باید بازنگری شود

اژه‌ای: باید هزینه را برای جنایتکاران بالا ببریم

عملیات قاطعانه پلیس علیه قاچاق سوخت در بندر کلاهی

ادعایی درباره دستور رئیس قوه قضائیه در خصوص پرونده تتلو

فرجــــام شــــوم در کمپ ترک اعتیاد

انهدام یک شرکت هرمی

حرکت عجیب فدریکو والورده روی دنی اولمو در ال کلاسیکو

جوکوویچ، اندی ماری را اخراج کرد

استارت سپاهان در بازار نقل‌وانتقالات؛ رونمایی از 3 خرید احتمالی طلایی‌پوشان

پیش‌بینی اشجاری از بازی مقابل صنعت نفت

دلیل حرکت عجیب جنجالی‌ترین مالک فوتبال دنیا

فوتبال، خود زندگیست!

تایید کت ابر و بادی جناب خان توسط پیمان یوسفی!

سوتی های ارادی در گزارشگری!

هدیه ادبی جناب خان به آقای گزارشگر

آهنگ جالب جناب خان برای پیمان یوسفی!

دارویی که افسار میگرن را می‌کشد

پایان اردیبهشت، آخرین فرصت ثبت‌نام در طرح سنجش نوآموزان

سخنگوی دولت: دمای اتاق رئیس‌‌جمهور بعضاً روی 29 درجه است

معاون روحانی: وقتی ترامپ این همه تعرفه وضع می‌کند، پس WTO کجاست؟

واکنش ایران به بیانیه اعلام انحلال پ.ک.ک

دیدار مقتدی صدر و آیت الله جوادی آملی در نجف

واکنش سپهوند به ادعای میرسلیم: کافر همه را به کیش خود پندارد؛ ایشان مشاعرش را از دست داده است

پیام پزشکیان درپی درگذشت والده یک مقام دولت

خراسان نوشت: ایده جدید روی میز مذاکره

معاون پزشکیان: در این چهل‌وشش سال گام‌های بلندی برداشته شده اما با آنچه می‌خواستیم فاصله‌ زیادی داریم

در جلسه امروز مجلس با حضور وزیر کار چه گذشت؟

فرمانده نزاجا: همه موشک‌های ساخت نیروی زمینی ارتش هوشمند شده‌اند

توضیحات خانم سخنگو درباره همکاری اقتصادی بابک زنجانی با دولت

توصیه مهم آیت الله بهجت درباره بهترین دعا در آخرالزمان!

دیدار حضرت آیت‌الله جوادی آملی با حضرت آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف

آیت‌الله دری نجف‌آبادی: حوزه علمیه باید طلاب زمان‌شناس تربیت کند

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

اختصاص 3 بوستان شهری قم برای کودکان دارای اختلال اوتیسم