عصر قم

آخرين مطالب

تولید 1505 قلم ماده مؤثره دارویی در داخل کشور اقتصادی

تولید 1505 قلم ماده مؤثره دارویی در داخل کشور
  بزرگنمايي:

عصر قم - تسنیم / رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی با بیان این که 1505 قلم ماده مؤثره در داخل تولید می‌شود،‌ گفت: به طور متوسط کمتر از 100 میلیون دلار برای بیش از 70 درصد مواد موثره دارویی که در داخل تولید می‌شود، اختصاص می‌یابد.
فرامرز اختراعی، رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی در نشست خبری هفتمین نمایشگاه بین المللی دارویی فارمکس 2025 اظهار کرد: متأسفانه برخی مسئولان و حتی دانشمندان در داخل کشور از توانمندی‌های صنعت مواد موثره دارویی غافل هستند.
وی با عنوان این مطلب که نمایشگاه فارمکس هفتم را با نگاه صادرات محور برگزار می‌کنیم، افزود: ما نگران حاشیه‌ها هستیم و نمی‌خواهیم از اصل صنعت ماده موثره دارویی دور شویم.
اختراعی ادامه داد: داشتن 80 کارخانه ماده موثره دارویی یک قدرت برای کشور محسوب می‌شود و 1505 قلم ماده مؤثره در داخل تولید می‌شود.
وی گفت: به طور متوسط کمتر از 100 میلیون دلار برای بیش از 70 درصد مواد موثره دارویی که در داخل تولید می‌شود، اختصاص می‌یابد. همچنین، در حوزه ماشین‌آلات داروسازی صد درصد خودکفا هستیم و فقط برخی از ابزار خاص، همچنان وارداتی هستند.
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی ادامه داد: بعد از گذشت سه سال از قیمت‌گذاری ماده اولیه در کشور، از 609 قلم ماده مؤثره فقط 93 قلم درخواست افزایش قیمت داشته‌اند. یعنی 3.1 درصد افزایش قیمت در سه سال گذشته داشته‌ایم و مطمئن هستم که چین و هند نمی‌توانند با صنعت ماده موثره دارویی در ایران رقابت کنند.‌
اختراعی گفت: تجربه بیست سال گذشته نشان داده که مواد موثره تولید داخل هرگز دچار کمبود نشده است. زیرا، بسیار رقابت پذیر هستیم. کمبود دارو از ناحیه داروهایی اتفاق می‌افتد که مرتبط با مواد موثره و جانبی وارداتی است.
وی ادامه داد: متأسفانه دلال‌ها از واژه داروی خارجی استفاده می‌کنند در حالی که نباید نظام دارویی کشور را دست‌کم گرفت گرفتاری‌های ذهنی، باورهای غلط و مفاسد اقتصادی، عامل توجه به داروهای خارجی است.
وی افزود: انحصار بسیار بد است اما باید صحنه رقابت برای تولید داخل و محصول خارجی، یکسان فراهم شود.
سیدمحمدرضا موسوی اصفهانی، نایب‌رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی نیز در ادامه با عنوان این مطلب که ما هر جا لطمه می‌خوریم، ردپای دولتی بودن را می‌بینیم، اظهار گرد: تجمیع نمایشگاه‌ها کار سختی است که البته مزایا و معایبی دارد. اینکه همه را بخواهیم راضی نگه داریم، کار سخت و پیچیده‌ای است.
وی ادامه داد: بیش از 70 درصد مواد موثره دارویی در داخل کشور تولید می‌شود.
وی با عنوان این مطلب که برای اثبات حرف خودمان، می‌جنگیم، گفت: ماده موثره دارو در هر کشوری مثل غنی سازی اورانیوم می‌ماند.
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی تاکید کرد: حرف‌هایی بدون سند درباره دارو گفته می‌شود که نشان بدهد کیفیت ماده موثره تولید داخل از مشابه خارجی آن پایین‌تر است.
میثم کریمی مشاور سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی نیز در نشست خبری هفتمین نمایشگاه بین المللی فارمکس 2025، از شروع به کار نمایشگاه از 23 اردیبهشت 1404 به مدت سه روز در مرکز نمایشگاهی ایران مال خبر داد و گفت: در نمایشگاه امسال، 506 شرکت اعلام حضور کرده‌اند که 46 شرکت خارجی به صورت مستقل آمده‌اند.
مدیر شورای سیاستگذاری هفتمین نمایشگاه بین المللی فارمکس ادامه داد: یکی از ویژگی‌های فارمکس، کارگاه‌های آموزشی و پانل‌های تخصصی است که برگزار می‌کند، به طوری که در نمایشگاه امسال 30 کارگاه آموزشی با موضوعات مرتبط با صنعت دارو و صنایع وابسته در نظر گرفته شده است که تمامی مدرسان این کارگاه‌ها، از اساتید دانشگاهی و مدیران صنعت هستند.
کریمی گفت: یکی دیگر از برنامه‌های این رویداد، برگزاری همایش چاپ و بسته بندی دارو است. همچنین، شاهد برگزاری چهارمین سمینار جامع بازآموزی ویژه داروسازان و پزشکان تحت عنوان مراقبت‌های دارویی در سرطان، خواهیم بود که همزمان با فارمکس است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/731218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

اینفوگرافیک برنامه‌های بزرگداشت هفته خدمت

از شایعه تا واقعیت جمله جنجالی سردار آزمون

کریس‌وود در لیگ برتر صدتایی شد

حضور ورزشکار مشهدی در اردوی تیم ملی تنیس روی میز

فابرگاس: بارسا دو یا سه سال دیگر قهرمان اروپا می‌شود

رونالدو 25 میلیون یورو ضرر روی دست عربستان گذاشت!

حرف‌های عجیب جیمی کاراگر علیه یک ستاره بزرگ

طارمی به ورژن پورتو برگشت!

غیبت فرزانه فصیحی در دوومیدانی قهرمانی آسیا

تسخیر صفحه اینستاگرام اینتر با رمز «خلیج‌فارس»؛ 13300 کامنت برای MT99

ژابی سرمربی رئال شد

مادر انصاریان: هر شب با عکس علی حرف می‌زنم

عناب؛ محافظ طبیعی کبد در برابر چربی و التهاب

آیا روغن زیتون هم می‌تواند باعث چاقی شود؟

بادامچیان: اگر رهبری فردا صبح مصلحت بدانند با آمریکا قرارداد ببندیم، حمایت می‌کنیم

روانبخش: حرف‌های چرند ترامپ و ویتکاف میز مذاکره را برهم می‌زند

المنار: ایران خواستار ضمانت قانونی از آمریکا برای توافق شد

پاک‌آیین: طرف آمریکایی در مذاکرات اختیاری ندارد که به‌صراحت پاسخ دهد

وزیر سابق ارشاد: به دلیل نوع حادثه، بخشی از بدن شهید رئیسی در محل سقوط بالگرد است

رئیس جمهور آخر هفته به کرمانشاه می‌رود

برنامه‌های اولین سالگرد شهدای خدمت اعلام شد

بهزاد نبوی: به گفت‌وگو و مذاکره خوشبینم

ادای احترام عارف به شهید آیت‌الله سید محمدعلی آل هاشم و شهدای 8 سال دفاع مقدس

علاقه عراقی‌ها به سعدی و خیام

هشدار سازمان غذا و دارو درباره " زولپیدم پارتی"

تصاویری از لحظه شروع فوران آتشفشان

ماجرای مرگ دلخراش 2 تکنیسین در سقوط دماغه هواپیما

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

خرید رویایی فلیک؛ چشم بارسا دنبال رشفورد

امیدواری استقلالی‌ها به حضور مرادمند در بازی با صنعت نفت

داداش‌زاده: این همه پرسپولیس قهرمان شد یکبار هم لذتش را دیگر تیم‌ها ببرند!

عسگری: با آمدن گل‌محمدی همه چیز در فولاد تغییر کرد

عراقی‌زاده: مدیرعامل گهر می‌خواهد روی عملکرد خودش ماله بکشد!

زخم 81 ساله ال‌کلاسیکو به امباپه

نگرانی بابت تکرار قطعی VAR در آبادان!

دختر دوومیدانی‌کار ایران در مسابقات دوبی مدال برنز گرفت

واکنش ستاره آمریکایی به رکوردشکنی برای تیم ایرانی: خدا را شکر

ترابی در مسیر جدایی از تراکتور

ورودی جدید تیم ملی فوتبال ایران برای بازی‌های خرداد

چند باور نادرست درباره ریزش مو

هدف اصلی در سند تحول بنیادین، تربیت کامل و رشد دانش‌آموزان است

تاثیرات ماندگار مسابقات قرآنی در نگرش دانش آموزان

ابوالفتح: اگر ما با آمریکا توافق کنیم اروپایی‌ها نمی‌توانند سرخود مکانیسم ماشه را اجرا کنند

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا اگر ادامه پیدا نکند هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

امیر آشتیانی: دشمن با عناصر نفوذی درپی جنگ ترکیبی علیه ایران است

25 پرونده شکایت از نمایندگان در دستورکار هیئت نظارت

انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در سال1407 همزمان برگزار می‌شوند؟

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص توافق‌نامه تجارات آزاد ایران با اوراسیا