عصر قم

آخرين مطالب

سخنگوی حزب ندا: دولت در تحقق رفع فیلترینگ موفق نبوده است اقتصادی

سخنگوی حزب ندا: دولت در تحقق رفع فیلترینگ موفق نبوده است
  بزرگنمايي:

عصر قم - منیبان / سخنگوی حزب ندای ایرانیان گفت: متأسفانه در ساختار اداری و بروکراسی ایران بیش از آنکه شایسته‌‌سالاری و تخصص مبنای انتصابات قرار گیرد بیشتر وفاداری مبنا بوده یعنی افراد، به صرف اینکه به یک مدیر یا حامی وفادار هستند، توانسته‌اند در مناصب سیاسی، دولتی و اقتصادی قرار گیرند.
سعید نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان، در گفت‌وگو با منیبان درباره اظهارات اخیر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، درباره دخالت در عزل و نصب‌های دولت گفت: دغدغه‌ای که رئیس‌جمهور تاکنون در مورد تخصص‌گرایی در عزل و نصب‌ها داشته همان دغدغه‌ای است که همه افراد دلسوز، متخصصان و نیروهای کارشناس در ایران دارند. 
او تصریح کرد: متأسفانه در ساختار اداری و بروکراسی ایران بیش از آنکه شایسته‌‌سالاری و تخصص مبنای انتصابات قرار گیرد بیشتر وفاداری مبنا بوده یعنی افراد، به صرف اینکه به یک مدیر یا حامی وفادار هستند، توانسته‌اند در مناصب سیاسی، دولتی و اقتصادی قرار گیرند.
بازار


نورمحمدی همچنین یادآور شد: به دنبال عزل و نصب‌هایی که با دخالت افراد و جریانات سیاسی خاص رقم می‌خورد در موارد بسیاری هم فساد توانسته است در بسیاری از دستگاه‌ها و ارگان‌های اقتصادی نفوذ جدی پیدا کند.
او در ادامه تاکید کرد: دغدغه‌ای که رئیس‌جمهور درخصوص عزل و نصب‌ها براساس تخصص و کارآمدی مطرح کرد، درست است. عبور از " alt="عصر قم" width="100%" />

سخنگوی ندای ایرانیان تصریح کرد: به صرف اینکه رئیس‌جمهور در دوره 4 ساله شرایطی ایجاد کند که به طور کامل از ساختار حامی پروری عبور شود، امکان پذیر‌ نیست اما زمینه‌های این گذار را می‌توان فراهم کرد تا در دهه‌های آینده شایسته سالاری و تخصص‌گرایی جایگزین شود. 
نورمحمدی اظهار کرد: ایراد رئیس‌جمهور و کابینه دولت فعلی این است که موضوع عبور از حامی پروری و انجام تخصص‌گرایی، صرفا در حد شعار باقی مانده و متوجه نیستند که برای مافیای حامی پروری در ایران نیاز به برنامه ریزی، تغییر قوانین و حتی فرهنگ‌سازی وجود دارد و تحقق آن کار یک شبه و چهار ساله نیست.
او اضافه کرد: در دولت فعلی شاهد ادامه حامی پروری و مانور برخی از مافیای اقتصادی و سیاسی هستیم که همچنان در عزل و نصب‌ها نقش آفرینی می‌کنند. نماد مشخص آن‌ها این است در این دولت، ما شاهد یک نظم سیاسی و رفتاری نیستیم و شاهد ترکیبی از گعده‌های سیاسی و اقتصادی هستیم که یا به رئیس‌جمهور و برنامه‌های دولت باور دارند یا باور ندارند. نتیجه این می‌شود که دولت در تحقق بخشی از برنامه‌های مهم خود مانند رفع فیلترینگ موفق نیست.
سخنگوی حزب ندای ایرانیان یادآور شد: اگر به ماجرای شهرام دبیری فارغ از مسئله تخصص‌گرایی و شایسته‌سالاری نگاه کنیم، رئیس‌جمهور اقدام به برکناری رفیق 40 ساله خود کرد که شجاعانه و تحسین برانگیز بود.
نورمحمدی تصریح کرد: باید این حق را به رئیس‌جمهور بدهیم که باوجود اینکه دوست و رفیق 40 ساله خود را کنار گذاشته است، اجازه ندهد این رفاقت آسیب ببیند. من صحبت‌های پزشکیان را کاملا درک می‌کنم و به نوعی دلجویی عاطفی و شخصی می‌بینم.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/731126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تقدیر آیت الله اعرافی از رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام و برگزارکنندگان همایش سده

ساعت قطعی برق محله های مختلف قم برای امروز دوشنبه 22 اردیبهشت 1404

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

برنامه‌های بزرگداشت سالگرد شهید رئیسی در قم

وقف یک آپارتمان در قم؛ جلوه‌ای از ارادت و نیکوکاری بانوی خیر

اعلام برنامه قطعی برق مناطق قم در روز دوشنبه

ابهام در آمار و مستندات حادثه بندر شهید رجایی؛ مجلس پیگیر شد

تصادف هولناک پراید و تیبا 5 کشته بر جا گذاشت

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایش در پی روشن کردن موتور برق اضطراری

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

گل‌های بازی بارسلونا 4 - رئال مادرید 3

گلزنی کریم بنزما برابر فیحا

خلاصه بازی الشباب 3 - الاهلی 1

تیم منتخب فصل لیگ فرانسه 25-2024

عثمان دمبله، برترین بازیکن فصل لیگ فرانسه 25-2024

لوکاس شوالیه دروازه بان لیل بالاتر از دوناروما برترین دروازه‌بان فصل لیگ فرانسه 25-2024 شد

کیلیان امباپه، برترین لژیونر فرانسوی فصل 25-2024

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

پک‌های آرایشی در پوشش اسباب‌بازی؛ تهدید جدی برای سلامت کودکان

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

نماینده‌ای که می‌خواهد نایب رئیس مجلس شود

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

تصویر انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس خدمه‌ی آستان قدس رضوی

عکس حکم انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به‌ عنوان رئیس خدمه‌ آستان‌ رضوی

هارداسان رونمایی شد؛ مشاهدات بی‌پرده از آیت الله رئیسی

تشییع پیکر استاد فلسفه و حکمت ایران در قم

تشییع پیکر استاد برجسته فلسفه در قم

حکم خلاقانه یک قاضی برای متخلف؛ آموزش شیرینی‌پزی جایگزین زندان شد

خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی برخی از تقاطع‌های تهران به دلیل کمبود برق

موج بارشی جدید در روزهای آینده وارد کشور می‌شود

دعوای ساختگی سارقان خشن برای سرقت‌های سریالی

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)؛ فرد خاطی بازداشت شد

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

تمرینات پرسپولیس با یک لشکر مصدوم شروع شد

فلیک در اوج هیجان؛ قلبم را باید معاینه کنند!‏

ستاره تیم ملی دوباره مصدوم شد!

انتقاد آنچلوتی از امباپه؛ می‌توانست بهتر دفاع کند!‏

ابهام درباره حضور کاپیتان استقلال برابر سپاهان