عصر قم

آخرين مطالب

نوش آبادی: تغییر تیم مذاکره کننده آمریکایی چندان اهمیت ندارد گفتگو

نوش آبادی: تغییر تیم مذاکره کننده آمریکایی چندان اهمیت ندارد
  بزرگنمايي:

عصر قم - باشگاه خبرنگاران / به گفته نوش آبادی مذاکرات دور چهارم در زمان مقعر برگزار می‌شود و حرفی از توقف مذاکرات نیست و حرف‌های پراکنده آمریکایی نیز مهم نیست.
حسین نوش آبادی عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره تغییر تیم مذاکره کننده آمریکایی‌ها بیان کرد: تغییر تیم مذاکره کننده و یا افزایش تیم آمریکایی ها چندان برای ما اهمیت ندارد و ما هم ممکن است متناسب با پیشرفت مذاکرات افرادی را اضافه کنیم. اما مهم این است که مسئولیت اصلی مذاکره به اشخاصی است که رسما از طرف دولت‌ها معرفی شده و طرف ما شخص وزیر امور خارجه مشخص بوده و تغییر افراد چندان اهمیت ندارند.
سفیر پیشین کشورمان در عمان تاکید کرد:، اما اگر افزایش اعضا باعث شود که اظهارات مختلف و متفاوت مطرح شود این اختلال ایجاد می‌کند. مذاکرات دور چهارم در زمان مقعر برگزار می‌شود و حرفی از توقف مذاکرات نیست و حرف‌های پراکنده آمریکایی نیز مهم نیست.
بازار
آمریکایی‌ها تا به حال نسبت به خطوط قرمز ما حساسیتی نشان دادند، اما اظهار نظرات آن‌ها گاهی متناقض است و این چندان موضع خوبی نیست، اما در این شرایط منطقه و موضوعات جهانی ما هم خواستار صلح پایدار و آرامش در منطقه هستیم چرا که واقع بینانه وارد این مذاکرات شدیم.
نوش آبادی درباره مواضع نه چندان سازنده رافائل گروسی درباره این مذاکرات گفت: گروسی باید توجه کند که مواضع ذاتی و مسئولیت‌های خود را دنبال کند و اظهارات جانبدارانه‌ای نباید داشته باشد که باعث زحمت مذاکره کننده‌ها باشد و بنابراین رئیس آژانس باید به صلح جهانی کمک کند و نباید از جاده بی طرفی خارج شود. ایران عضور رسمی آژانس است و به قوانین پایبند است ما انتظار نداریم اظهار نظرات متناقض بشنویم.
عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در انتها گفت: وقتی که تیمی از طرف دولتی معین می‌شود حتما انگیزه‌هایی وجود دارد. این که آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیدند که باید برای منافع خودشان هم که شده مذاکره کنند نکته مهمی است. سه دور مذاکرات شکل گرفته و این مذاکرات ادامه هم خواهد داشت.
نوش آبادی گفت:با این وجود ما به حسن نیت آنها شک داریم که بخواهند زیاده خواهی داشته باشند و بخواهند رفتار‌های متفاوت با پروتکل‌های بین المللی انجام دهند. آمریکایی‌ها امروز به مذاکرا ت نیاز دارند. آنها نیز مشکلات اقتصادی و بحران‌های خود را دارند.
نوش آبادی بیان کرد: چارچوب‌های مذاکره را ما اعلام کردیم. اما این شک و تردید‌های ما مانع مذاکره ما نخواهد بود مگر این که بخواهند با تغییر رفتار و مطرح کردن مباحث غلط و مواضع متناقض بخواهند از خط قرمز‌های ما عبور کنند. ما با حفظ چارچوب‌های خود مذاکرات را دنبال می‌کنیم. آمریکایی‌ها نیز باید از فشار مخالفین داخلی و صهیونیت‌های متجاوز که به دنبال پایان مذاکرات هستند دوری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/731017/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی ایران و کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود؟

علوی: دو باشگاه گل گهر و سپاهان دستگاه وی ای آر را برای فصل آینده خریداری کردند

توضیحات علوی درباره برگزاری فینال جام حذفی در اراک

توضیحات علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره مجوز حرفه ای استقلال و پرسپولیس

آزمون، بازیکن شباب الاهلی: نمی‌خواستم چیز بدی بگویم؛ عذرخواهی می‌کنم

اعلام برنامه قطعی برق مناطق مختلف قم در روز چهارشنبه

اسطوره فوتبال زنان بیخیال بازنشستگی شد!

تدارک ویژه بازی تیم ملی در راه جام جهانی از زبان امیر مهدی علوی

دیدار مخفیانه ویرتز با منچسترسیتی در انگلیس!

مهاجم ناتینگهام فارست در خطر مرگ بود!

تصادف دردسرساز دروازه‌بان سابق بارسا در شیلی!

سقوط باشگاه سرشناس ایتالیا به سری c

اسدی: منافع استقلال در اولویت اول قرار دارد

خلاصه بازی النصر دبی 1 - شباب الاهلی 1

نبی: دلیل انتخاب مشهد برای بازی تیم ملی مشرف شدن تیم به حرم امام رضا بود

واکنش عجیب باییندیر پس از گل دوم وستهم

انتخاب سرمربی استقلال با نظر سیدورف

پیام انگیزشی استاندار اصفهان برای سپاهان!

عالیشاه در نزدیکترین فاصله به سرمربی پرسپولیس!

ژوائو پالینیا:با بایرن قهرمان شدم اما سخت‌ترین فصل عمرم بود!

بازدید رئیس جهاددانشگاهی از سی‌وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

ایران 3.5 درجه گرمتر شد

سهم ناچیز قم از کل نقدینگی کشور

پاسخ به اعتراضات رانیری؛ از صحبت‌هایش متأسفم!

دختر مارادونا: درباره حال پدرم به من دروغ گفتند!

چلسی پشت ستاره‌اش درآمد؛ عذرخواهی لازم نیست!

واکنش وزارت ورزش به قرارداد سیدورف و استقلال

مانیان: تمدید من مهم نیست، میلان باید قهرمان شود

آموریم خساست مالک یونایتد را جبران کرد!

علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال: در اولین فرصت مفصل حرف میزنیم از سیدورف تا سرمربی

علی تاجرنیا، رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال:انتقاد کردن حق رسانه است اما باید خط قرمزی باشد

صالحی امیری: با تمام توان در کنار سرمایه گذاران جزیره کیش هستیم

نور آبی گوشی چه بلایی سرتان می‌آورد

اسلامی: دستاوردهای صنعت هسته‌ای قابل معامله و مذاکره نیست

سردار فدوی: می‌بایست از اشتباه محاسباتی شیطان بزرگ با اقدامات خودمان جلوگیری کنیم

از ماجرای شکنجه یک زندانی تا ادعای هدیه گران قیمت وزیر امور خارجه ایران به نماینده آمریکا

موضوعی که علی لاریجانی به آن منتقد است

پاسخ رییس بنیاد ایران شناسی به ادعای ترامپ در مورد خلیج فارس

واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

حضور بقائی در نمایشگاه کتاب تهران

میزان فروش نمایشگاه کتاب به 285 میلیارد تومان رسید

450 مگاوات برق نیروگاه خورشیدی در قم در دست احداث است

عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان قم در حوزه اقامه نماز ارزیابی شد

راننده و زن بدلکار روی سقف پراید دستگیر شدند

ابطال بیش از 7500 معاینه فنی در اردیبهشت امسال

هشدار سطح نارنجی هواشناسی/آماده‌باش هلال‌احمر در شمال غربی و غرب کشور

برخورد دو پژو 405 سه قربانی گرفت

پسر عموی مست، عشق دختر عمویش را کشت

کارشناس اورژانس ناجی دختر 6 ساله شد

واکنش‌ها به تغییر ساعت کار مدارس