عصر قم

آخرين مطالب

بروجردی: ویتکاف پیشنهادی مطرح نکند که زحمات آمریکا بر باد رود اقتصادی

بروجردی: ویتکاف پیشنهادی مطرح نکند که زحمات آمریکا بر باد رود
  بزرگنمايي:

عصر قم - تابناک / عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن هشدار به آمریکایی‌ها درباره طرح برخی زیاده‌خواهی‌ها در مذاکرات گفت: آقای ویتکاف در مذاکرات فردا مطالبی را عنوان نکند که زحمات آمریکایی‌ها را بر باد دهند. 
علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تابناک نسبت به اظهارات اخیر ویتکاف نماینده آمریکا در مذاکرات هسته‌ای مبنی بر برچیده شدن تأسیسات هسته‌ای ایران، تأکید کرد: غنی‌سازی اورانیوم یک دستاورد ملی است که با تکیه بر دانش و توانمندی متخصصین داخلی به دست آمده و هرگز هدیه‌ای از دیگران نبوده است.
وی با اشاره به تلاش‌ها و فداکاری‌های دانشمندان ایرانی در این مسیر گفت: تصور ما از آمریکایی‌ها این است که از حداقل بهره هوشی برخوردار هستند که بعد از 3 دور مذاکره، اصول و خطوط قرمزی که در این سه دور با آنها مطرح و تفهیم شده، این را بدانند که غنی‌سازی اولا هدیه دیگران به ما نبوده است. ما در این راه تعداد قابل توجهی از دانشمندان خود را با حمایت رژیم تروریستی صهیونیستی از دست داده‌ایم، این دانش را با کفایت و توانمندی ملی به دست آورده‌ایم و این دانش در مغز متخصصین و دانشمندان ایرانی قرار دارد و به هیچ وجه قابل انتقال نیست.
بازار
تعهدات در NPT را می‌‌پذیریم
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تأکید بر تعهد ایران به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) افزود: آنچه که ما می‌پذیریم، تعهدمان به NPT است که خط قرمزی هم که در آنجا ترسیم شده، بمب هسته‌ای است. ما اضافه بر رعایت این اصل، تنها کشوری هستیم که از پشتوانه مهم فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر تحریم ساخت بمب هسته‌ای برخوردار هستیم. در خارج از این اصل، که اصل ثابتی است، ما به صورت متقابل با آمریکایی‌ها هم تفهیم کرده‌ایم و تعجب می‌کنیم که این اظهارات از سوی آقای ویتکاف مطرح شده باشد.
بروجردی با اشاره به نیاز ایران به خودکفایی در تأمین سوخت هسته‌ای ادامه داد: ما براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی که سال‌ها از آن می‌گذرد، باید 20 رآکتور هسته‌ای داشته باشیم. ما نمی‌توانیم برای سوخت رآکتورهای هسته‌ای خود دستمان به طرف دیگران دراز باشد. ما خودمان صاحب این دانش هستیم و از این دانش استفاده و نیازهای خودمان را تأمین می‌کنیم.
جاده پذیرش محدودیت‌ها باید دو طرفه باشد
وی در ادامه تأکید کرد: هرگونه توافق جدید باید متقابل باشد و رفع تحریم‌ها به‌ویژه در حوزه‌های بانکی باید در اولویت قرار گیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: اگر با همه این موضوعات بخواهیم در نهایت مذاکرات، محدودیت‌های جدیدی را بپذیریم، جاده دو طرفه است. آنها هم باید تحریم‌ها را لغو کنند و ما به یک نوشته و یا گفتار بسنده نمی‌کنیم، حتما باید راستی‌آزمایی شود و طبیعتا براساس روش گام به گام، اگر قرار است ما یک محدودیتی را بپذیریم، آنها نیز مثلا ارتباط بانکی ما با دنیا را نیز باید از تحریم خارج کنند.
بروجردی در پایان با هشدار به طرف آمریکایی گفت: بنابراین صورت مسئله کاملا روشن است و امیدواریم که آقای ویتکاف در مذاکرات فردا(یکشنبه) در مسقط مطالبی را عنوان نکند که زحمات خودشان را بر باد دهند، چون پیشنهاددهنده مذاکرات هم خودِ آمریکایی‌ها بودند و آنها هم نسبت به خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران توجیه هستند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/730813/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستور جدید آیت الله مکارم شیرازی؛ هر خانواده حداقل 3 فرزند داشته باشد

دستور جدید آیت الله مکارم شیرازی: هر خانواده حداقل 3 فرزند داشته باشد

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

جزئیات برگزاری مراسم تشییع استاد حشمت‌پور در قم

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

ضرب و شتم پرسنل اورژانس؛ ضارب بازداشت شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

تن‌هاخ تیم‌دار می‌شود؛ مرد هلندی گزینه هدایت تیم ژابی

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

توقف منچسترسیتی در خانه تیم سقوط کرده!

وقتی هیچ‌کس یامال را نشناخت!

زور منچسترسیتی به ضعیف‌ترین تیم لیگ نرسید

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

تقدیر اول بازی بایرنیا از توماس مولر

گل‌های برتر مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا

تاج به ساکت مسئولیت داد

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

رئیس‌جمهور عراق: ایران، دوست ماست و روابط خوبی با هم داریم

عربستان: راه‌های تقویت روابط در سفر عراقچی بررسی شد

تسنیم: «مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد است

پنجره متفاوتی به دیدار کارگران؛ از جواب سلام رهبر انقلاب به یک کارگر تا تشویق‌ها و صلوات

عراقچی وارد قطر شد

نظر آیت الله خامنه ای درباره تغییر «نذر»

آیت الله خامنه‌ای: تأمین ایمنی کارگران باید به صورت جدی پیگیری و اجرا شود

افتتاح سالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در حاشیه شهر قم

عیادت حجت الاسلام سید حسن خمینی از آیت‌الله نوری همدانی در قم

هواشناسی هشدار داد؛ وزش باد شدید در تهران

شرط عربستان برای کنسل شدن ویزای حج

اولین گروه زائران ایرانی امشب به مکه اعزام می‌شوند

سلاح شکاری در نزاع خونین 2 قربانی گرفت

پایان تلخ مراسم عروسی؛ 6 نفر مجروح شدند

کشف یک دستگاه گنج‌یاب یک میلیاردی

شیوه عجیب خواستگاری در ایران؛ آگهی ازدواج رواج یافت

آتش‌سوزی‌های گسترده در روسیه

مهدی اربابی مشاور فنی هیئت فوتبال استان تهران شد

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

من دیگر پیراهن اینتر را نمی‌پوشم!

حسین کعبی با استقلال خوزستان تمدید کرد

تکذیب رئیس پالمیراس؛ هیچ علاقه‌ای به رونالدو نداریم!

لغو پروژه جذب هادردونای توسط پرسپولیس

بعد از ژابی؛ مدافع لورکوزن اشک ریخت و رفت!‏

ستاره بازیگوش بارسا؛ یامال توریست‌ها را سر کار گذاشت!

کاپیتان گل‌گهر: نه به خداحافظی، آری به قهرمانی

درخواست اشلوت از لیورپولی‌ها؛ آرنولد را هو نکنید!‏

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

استقبال ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان

خلیج فارس در کلام غیرفارسی زبانان