عصر قم

آخرين مطالب

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند اقتصادی

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند
  بزرگنمايي:

عصر قم - اعتماد / عطاالله مهاجرانی درمورد ادعای تغییر نام خلیج فارس نوشت: اعلام تغییر نام خلیج‌فارس به همه ایرانیان با هر رنگ و نشان و گروه و گرایش نشان داد که دولت امریکا نه تنها دشمن نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ بلکه دشمن ملت ایران و کشور ایران است. دشمن تاریخ و تمدن و فرهنگ ایران است.
عطاءالله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات، در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!» نوشت:
بخت‌النصر به جنگ خدا هم رفته بود. برج بابل را ساخت و بالای برج رفت و تیری انداخت و گفت من خدا را کشتم! شبیه این داستان از جهاتی درباره رامسس دوم فرعون زمان موسی علیه‌السلام تکرار شده است. به هامان گفته بود برایش برجی بسازد تا ببیند خدا کجاست؟ بخت‌النصر در اواخر عمر به مصیبتی دچار شده بود. هر تیری که می‌انداخت، تیر کمانه می‌کرد به سویش باز می‌گشت و به او اصابت می‌کرد. حتی گفته شده است در اواخر عمر به شکل گاو مسخ شده بود!
این مقدمه را نوشتم تا بگویم ترامپ هم شباهت، بلکه شباهت‌هایی به بخت‌النصر دارد! خودش را امپراتور عالم و آدم می‌داند. در این صد روز اول صد تا وعده و وعید داد. آخرینش همین تغییر نام خلیج‌فارس است. وعده‌های پیشین بر هم زدن جغرافیا بود مانند الحاق کانادا و گرینلند به امریکا، تغییر نام‌های تاریخی- جغرافیایی مانند تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج امریکا، جنگ تعرفه‌ها با چین و کانادا، تهدید و تحقیر بی‌سابقه زلنسکی بود. تهدید دانشگاه‌های امریکایی از جمله هاروارد بود. تهدید ایران به جنگ بود و بمباران ایران. آخرین دسته گلی که به آب داده تغییر نام خلیج‌فارس است.
به نظرم باید به ترامپ جایزه ویژه داد. تا به حال هیچ رییس جمهوری در امریکا این‌گونه برهنه و بی‌پرده و بدون روتوش ماهیت امریکا را نشان نداده بود و نقاب حقوق بشر و دموکراسی و رویای امریکایی را از چهره نینداخته و ندریده بود.
نام‌های تاریخی و جغرافیایی در جهان شناخته شده و به رسمیت شناخته شده‌اند. نام خلیج‌فارس چند هزار سال پیش از شکل‌گیری امریکا و کشورهای عربی منطقه وجود داشته است. تمامی اسناد تاریخی و جغرافیایی به زبان‌های لاتین و یونانی و آرامی و سانسکریت و اوستایی و پارسی باستان و ارمنی و سغدی و... به روشنی روایت می‌کنند که نام خلیج‌فارس، خلیج‌فارس بوده است. امروزه که دسترسی به نقشه‌های تاریخی از طریق اینترنت یا مراکز تحقیقاتی به آسانی میسر است، می‌توان دریافت که پیشنهاد ترامپ تا چه حد مضحک و مبتذل است.
تنها می‌توان حدس زد همان‌طور که او از ایلان ماسک حق دلالی گرفت تا ارزش سهام کمپانی تسلا بالا برود، احتمالا برای سفر به کشورهای عربی منطقه حق دلالی ویژه پیشنهاد کرده است. اعلان تغییر نام خلیج‌فارس را باید به حساب هویت و ماهیت دلال‌منش ترامپ گذاشت. منتها تاریخ و جغرافیا را دلال‌ها تغییر نمی‌دهند. سه سال دیگر ترامپ برای همیشه می‌رود و مدتی بعد می‌میرد، اما خلیج‌فارس برای همیشه خلیج‌فارس می‌ماند.
اعلام تغییر نام خلیج‌فارس به همه ایرانیان با هر رنگ و نشان و گروه و گرایش نشان داد که دولت امریکا نه تنها دشمن نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ بلکه دشمن ملت ایران و کشور ایران است. دشمن تاریخ و تمدن و فرهنگ ایران است. شاید در این موضع ترامپ این نکته مثبت وجود داشته باشد، آنانی که به ترامپ دلبسته بودند و همه تخم‌مرغ‌هایشان را در سبد ترامپ چیده بودند، به روشنی ببینند که ترامپ در کدام سمت تاریخ ایستاده است! خودشان در کدام سمت تاریخند؟! در سمت خلیج‌فارس!
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/730812/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستور جدید آیت الله مکارم شیرازی؛ هر خانواده حداقل 3 فرزند داشته باشد

دستور جدید آیت الله مکارم شیرازی: هر خانواده حداقل 3 فرزند داشته باشد

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

جزئیات برگزاری مراسم تشییع استاد حشمت‌پور در قم

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

ضرب و شتم پرسنل اورژانس؛ ضارب بازداشت شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

تن‌هاخ تیم‌دار می‌شود؛ مرد هلندی گزینه هدایت تیم ژابی

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

توقف منچسترسیتی در خانه تیم سقوط کرده!

وقتی هیچ‌کس یامال را نشناخت!

زور منچسترسیتی به ضعیف‌ترین تیم لیگ نرسید

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

تقدیر اول بازی بایرنیا از توماس مولر

گل‌های برتر مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا

تاج به ساکت مسئولیت داد

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

رئیس‌جمهور عراق: ایران، دوست ماست و روابط خوبی با هم داریم

عربستان: راه‌های تقویت روابط در سفر عراقچی بررسی شد

تسنیم: «مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد است

پنجره متفاوتی به دیدار کارگران؛ از جواب سلام رهبر انقلاب به یک کارگر تا تشویق‌ها و صلوات

عراقچی وارد قطر شد

نظر آیت الله خامنه ای درباره تغییر «نذر»

آیت الله خامنه‌ای: تأمین ایمنی کارگران باید به صورت جدی پیگیری و اجرا شود

افتتاح سالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در حاشیه شهر قم

عیادت حجت الاسلام سید حسن خمینی از آیت‌الله نوری همدانی در قم

هواشناسی هشدار داد؛ وزش باد شدید در تهران

شرط عربستان برای کنسل شدن ویزای حج

اولین گروه زائران ایرانی امشب به مکه اعزام می‌شوند

سلاح شکاری در نزاع خونین 2 قربانی گرفت

پایان تلخ مراسم عروسی؛ 6 نفر مجروح شدند

کشف یک دستگاه گنج‌یاب یک میلیاردی

شیوه عجیب خواستگاری در ایران؛ آگهی ازدواج رواج یافت

آتش‌سوزی‌های گسترده در روسیه

مهدی اربابی مشاور فنی هیئت فوتبال استان تهران شد

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

من دیگر پیراهن اینتر را نمی‌پوشم!

حسین کعبی با استقلال خوزستان تمدید کرد

تکذیب رئیس پالمیراس؛ هیچ علاقه‌ای به رونالدو نداریم!

لغو پروژه جذب هادردونای توسط پرسپولیس

بعد از ژابی؛ مدافع لورکوزن اشک ریخت و رفت!‏

ستاره بازیگوش بارسا؛ یامال توریست‌ها را سر کار گذاشت!

کاپیتان گل‌گهر: نه به خداحافظی، آری به قهرمانی

درخواست اشلوت از لیورپولی‌ها؛ آرنولد را هو نکنید!‏

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

استقبال ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان

خلیج فارس در کلام غیرفارسی زبانان