عصر قم

آخرين مطالب

تحلیل «خراسان» از ادعای فاکس نیوز درباره وجود تأسیسات هسته ای در سمنان اقتصادی

تحلیل «خراسان» از ادعای فاکس نیوز درباره وجود تأسیسات هسته ای در سمنان
  بزرگنمايي:

عصر قم - خراسان / در شرایطی که دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شده است، شبکه فاکس‌نیوز در گزارشی به نقل از گروهک تروریستی منافقین، مدعی کشف تاسیساتی مخفی در ایران برای تولید تریتیوم شده است؛ ادعایی که نه‌تنها از حیث منابع، فاقد اعتبار و استناد است، بلکه از منظر تحلیل سیاسی نیز بیشتر به یک عملیات روانی رسانه‌ای شباهت دارد تا یک گزارش خبری. بررسی‌ها نشان می‌دهد هم‌زمانی انتشار این گزارش با تحولات اخیر در مناسبات ایران و آمریکا – به‌ویژه در مسیر مذاکرات با واسطه‌گری عمان – نمی‌تواند تصادفی باشد. از نگاه تحلیلگران، صهیونیسم رسانه‌ای با توسل به منابع بی‌اعتبار و گروهک‌هایی نظیر منافقین، در پی انحراف افکار عمومی از روندهای واقعی منطقه و تأثیرگذاری منفی بر مسیر دیپلماسی است.
صهیونیسم در بن‌بست استراتژیک
رویکردهای رسانه‌ای اخیر نشان می‌دهد اتاق‌های فکر رژیم صهیونیستی در مواجهه با تحولات منطقه‌ای، از جمله افزایش نقش ایران در معادلات سیاسی و توافق‌های میدانی مانند آتش‌بس در یمن، در بن‌بست استراتژیک قرار گرفته‌اند. بهره‌گیری از گروهک‌هایی که حتی در نگاه برخی محافل غربی نیز اعتبار خود را از دست داده‌اند، حاکی از پایان ذخایر رسانه‌ای و سیاسی این جریان است.
تعارض گفتار و رفتار در سیاست آمریکا
از سوی دیگر، رفتار متناقض دولت آمریکا در قبال ایران، تصویر روشنی از تشتت درونی ساختار حاکم بر واشنگتن را نمایان می‌سازد. در حالی که مقامات رسمی این کشور از احتمال توافق و لزوم بهره‌مندی صلح‌آمیز ایران از انرژی هسته‌ای سخن می‌گویند، وزارت خزانه‌داری با اعمال تحریم‌های جدید، مسیر دیپلماسی را با مانع مواجه می‌سازد؛ تناقضی که دستاویز جریان‌های تندرو و لابی‌های صهیونیستی برای تشدید فشار بر ایران شده است.
بازار
واکنش عراقچی به ادعای فاکس نیوز
در چنین فضایی، موضع جمهوری اسلامی ایران همچنان بر پایه منطق و عقلانیت استوار است؛ تهران تأکید دارد که تنها در صورت لغو واقعی و قابل راستی‌آزمایی تحریم‌ها، مسیر توافق ممکن خواهد بود. برخلاف القائات رسانه‌ای، فضای دیپلماسی برای ایران نه برگرفته از فشار، بلکه برآمده از اراده‌ای مستقل برای تعامل سازنده است. در همین راستا سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در صفحه اجتماعی ایکس نسبت به گزارش فاکس نیوز و سناریو نویسی جدید جریان منافقین و صهیونیست واکنش نشان داد و نوشت :« با شروع مجدد گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا، تصاویر ترسناک ماهواره‌ای بیشتری خیلی دقیق و حساب‌شده در حال انتشار هستند.نتانیاهو، که به عنوان یک کارشکن مخرب دیگر آبرویی برایش نمانده، در ادامه سیاست تعیین تکلیف برای ترامپ، رو به سوی همه نوچه‌های قدیم و جدید خود آورده است. او این بار، نوکران دون‌پایه ایرانی صدام را به کار گرفته است. دستمزد آن‌ها ممکن است کم باشد، ولی استخدام یک فرقه منحرف تنها نشانه کمال استیصال است.» نمایندگی ایران در سازمان ملل نیز در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: «روش‌ کار گروهک تروریستی منافقین حکایت از این دارد که این گروهک، گزارش‌های ساختگی را در قالب یافته‌های به‌اصطلاح اطلاعاتی در اختیار سرویس‌های غربی از جمله آمریکا قرار می‌دهد تا کسب اعتبار کند.اما وقتی این سازمان‌ها به بی‌اعتباری آن پی می‌برند، مشتری بعدی خود را در رسانه‌های غربی انتخاب می‌کند تا از ظرفیت آن ها برای موج‌سواری بهره‌مند شود.» در نهایت باید گفت، تلاش فاکس‌نیوز برای ایجاد فضای روانی علیه برنامه هسته‌ای ایران، بیش از آن که نشانه‌ای از قدرت رسانه‌ای باشد، بازتابی از نگرانی‌های عمیق رژیم صهیونیستی در برابر تغییر موازنه قدرت در منطقه است. همان‌طور که وزیر امور خارجه کشورمان نیز تأکید کرده، استفاده از یک گروهک بی‌اعتبار برای انتشار اطلاعات ساختگی، بیش از هر چیز نشانه بحران مشروعیت و فروپاشی راهبردی تل‌آویو در سطح منطقه‌ای و جهانی است.
رضا نصری/ تاسف تمام برای فاکس نیوز!
هرگاه نشانه‌هایی از پیشرفت در دیپلماسی میان ایران و آ مریکا دیده می‌شود، به‌طور قابل پیش‌بینی «شورای ملی مقاومت ایران» - که در واقع نام پوششی فرقه تروریستی و بی‌اعتبار مجاهدین خلق (منافقین) است - با «افشاگری» جدیدی وارد صحنه می‌شود.ادعای اخیر این گروه درباره «سایت رنگین‌کمان» در استان سمنان، صرفاً تازه‌ترین نمونه از سلسله اتهاماتی است که بدون مدرک و صرفاً با هدف اخلال در روند مذاکرات مطرح می‌شود.کارنامه سازمان مجاهدین خلق واضح و هشداردهنده است. این گروه سابقه‌ای طولانی در خشونت، خیانت و پیمان‌های فرصت‌طلبانه با دشمنان استقلال ایران دارد. رهبران آن در جنگ ایران و عراق آشکارا در کنار صدام حسین قرار گرفتند، در حملات علیه غیرنظامیان مشارکت کردند و حتی سلاح خود را علیه هم‌وطنانشان نشانه رفتند. درون این گروه، سرکوب به‌صورت سیستماتیک انجام می‌شود: هرگونه نقد با شکنجه روانی، زندان انفرادی و آزار جسمی پاسخ داده می‌شود. بسیار تأسف‌برانگیز است فاکس نیوز، تریبون خود را در اختیار چنین فرقه‌ مشکوک و حاشیه‌ای قرار می‌دهد؛ آن هم در شرایطی که هدف آشکار این گروه، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است.
مصطفی نجفی/ گزارش خطرناک فاکس‌نیوز؛ یادآور مرداد 1381!
 در 23 مرداد 1381 سخنگوی گروهک منافقین، نتیجه جاسوسی‌های سازمان خود را با ارائه تصاویری از سایت نیروگاه‌های اتمی نطنز و اراک به تماس گذاشت و مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران در نطنز و اراک تأسیسات غنی سازی اورانیوم و رآکتور آب سنگین ساخته است.
خبری که ابتدا از سوی شبکه خبری CNN پوشش داده شد و پس از آن موج جدیدی از تبلیغات ضدایرانی در رسانه‌های غربی ایجاد شد که به طور مستقیم از طرف رسانه‌های صهیونیستی و خبرگزاری‌های نزدیک به نومحافظه‌کاران آمریکا هدایت می‌شد.اکنون 23 سال پس از آن خبر که زمینه ساز بحران هسته‌ای ایران شد، شبکه خبری فاکس نیوز دست به فضاسازی خطرناکی زده است که یادآور سال 81 درباره تاسیسات نطنز است.
 به ویژه این‌که در این فضاسازی، بار دیگر پای سازمان منافقین در میان است.فاکس‌نیوز با استناد به تصاویر ماهواره‌ای دریافت‌شده از گروهک تروریستی منافقین مدعی وجود تاسیسات هسته‌ای مخفی در استان سمنان با نام رمزی «سایت رنگین‌کمان» شد.
براساس این گزارش ادعایی، شرکت شیمیایی دیبا انرژی سیبا به‌صورت پوششی در تاسیسات یادشده فعالیت می‌کند. این تاسیسات یک دهه فعالیت کرده و هدف آن استخراج تریتیوم (ایزوتوپ رادیواکتیوی که برای افزایش قدرت تخریبی سلاح هسته‌ای به‌کار می‌رود) است.
انتشار این گزارش در بحبوحه مذاکرات تعلیق شده ایران و آمریکا، بدون تردید با اهداف امنیتی سازی مجدد پرونده هسته ای کشورمان ترتیب داده شده است که خود می تواند علاوه بر تحت الشعاع قرار دادن دیپلماسی، تنش و تقابل را به شکل فزاینده ای بالا ببرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/730751/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری از عیادت سید حسن خمینی از آیت الله نوری همدانی

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

آیین تجلیل از ماما‌های استان قم برگزار شد

تلاش برای نجات دو توله روباه آسیب‌دیده در قم

منشور تمدن‌سازی اسلامی در پیام رهبری به مناسبت صدمین سالروز تأسیس حوزه علمیه قم

راز قتل نگهبان 74 ساله بر ملا شد

قتل جوان 22 ساله در نزاع؛ قاتل متواری دستگیر شد

سیل عظیم در خیابان های ویتنام

حمله به جشن میلاد امام رضا (ع) در پارک؛ عامل حمله دستگیر شد

برخورد مرگبار سمند و پراید؛ 8 نفر کشته شدند

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

صلاح: احتمال جدایی‌ام از لیورپول جدی بود

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

پدریِ فشرده!

انتقاد پل اسکولز از رویکرد روبن آموریم

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

پورعلی‌گنجی بازی آخر فصل را از دست داد

ذوب‌آهن، ربیعی را برای ماندن راضی می‌کند؟

مربی سابق استقلال در ارمنستان قهرمان شد

مصرف شیره خرما و داروهای گیاهی کولیک نوزادان را برطرف نمی‌کند

98درصد امکان فرزندآوری نابارورها وجود دارد

ترامپیست‌های ایرانی در جریان تغییر نام خلیج فارس کجا می‌ایستند؟

هشدار فلاحت‌پیشه به آمریکایی‌ها درباره مذاکرات: دیدار پنجم به قیامت خواهد افتاد اگر...

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان د‌ر جده

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

پیام تسلیت آیت‌الله رمضانی درپی رحلت استاد حشمت پور

پیام تسلیت آیت الله آملی لاریجانی در پی درگذشت استاد حشمت‌پور

درخشش عکاس خبری باشگاه خبرنگاران جوان قم در جشنواره «روایت جهاد»

امکان دورکاری برای این دسته از کارمندان

اشیای 5 هزار ساله در داراب فارس کشف شد

حضور سرپرست حجاج ایرانی در جمع مسافران پرواز تهران-مدینه

آمار هولناک فوتی‌ها و مسمومان با قارچ سمی در سال جاری

پرونده «تبرکِشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی فدراسیون

دو بازی حساس هفته سی‌ و سوم لیگ یک با VAR

هزینه ژابی برای رئال مادرید مشخص شد

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

اینزاگی منتظر تعیین تکلیف طارمی است

سیدورف بین گزینه‌های مدیریت ورزشی استقلال

زواری: برابر پرسپولیس با تمام وجود بازی خواهیم کرد

پایان بحث؛ بهترین دروازه‌بان حال حاضر جهان!

تقدیر ستاره تراکتور از مجیدی؛ مدیون او هستم

خداحافظی مسی با اینترمیامی،‌ خیلی دور،‌ خیلی نزدیک!

تأکید سرمربی تیم ملی بر ظرفیت بالای کیش در توسعه زیرساخت‌های ورزشی

افزایش 82 درصدی درد گردن با استفاده طولانی از تلفن همراه

مراقبت از پوست با 6 روش ساده