عصر قم

آخرين مطالب

آرنولد برای بازی کردن در رئال عجله دارد! ورزشی

آرنولد برای بازی کردن در رئال عجله دارد!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 / ترنت الکساندر-آرنولد، مدافع لیورپول، به باشگاه رئال مادرید اعلام کرده که آماده حضور در جام باشگاه‌های جهان است.
 ترنت الکساندر-آرنولد اعلام کرده که در صورت توافق رئال مادرید و لیورپول برای آزادسازی او در پایان ماه می، مایل به حضور در رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان با پیراهن رئال در تابستان است.الکساندر-آرنولد با امکان حضور در جام باشگاه‌های جهان که از اواسط ژوئن تا اواسط جولای در ایالات متحده برگزار خواهد شد، موافقت کرده است. این تورنمنت برای رئال مادرید که به دنبال افزودن نام خود به فهرست قهرمانان این رقابت (علاوه بر جایزه 100 میلیون یورویی) است، اهمیت ویژه‌ای دارد. به همین دلایل، این مدافع راست انگلیسی آماده است تا با کاهش قابل‌توجه تعطیلات خود، تلاشی مضاعف انجام دهد.
بر اساس گزارش آاس، رئال مادرید اکنون آماده آغاز مذاکرات با لیورپول است تا توافقی برای آزادسازی زودهنگام این بازیکن در پایان ماه می به دست آورد. برای تحقق این امر، رئال مادرید باید بخش متناسب با حقوق بازیکن برای ماه ژوئن (تا پایان قرارداد در 30 ژوئن) را به لیورپول پرداخت کند و همچنین غرامتی مالی برای آزادسازی او پیش از اتمام قراردادش در نظر بگیرد.
الکساندر-آرنولد با وجود خشم برخی هواداران لیورپول، در حال خروج محترمانه از این باشگاه است. هواداران تندرو با عباراتی مانند «تو یک موش صحرایی هستی»، «خائن» و «به همین دلیل هیچ‌وقت مثل جرارد نمی‌شوی» به بازیکنی که تا همین اواخر اسطوره آن‌ها بود و از شش سالگی در این باشگاه حضور داشت حمله کرده‌اند. او البته هیچ واکنش تندی به این ماجرا نداشت و احترام طرفداران تیمش را حفظ کرد.
برای خروج باوقار و متناسب با اهمیت لیورپول برای او، الکساندر-آرنولد و اطرافیانش تصمیم گرفتند تا پس از پایان جشن قهرمانی لیگ برتر، خداحافظی نهایی خود را از طریق یک بیانیه ویدیویی اعلام کنند: «پس از 20 سال حضور در لیورپول، حالا زمان آن رسیده که تأیید کنم در پایان فصل این تیم را ترک خواهم کرد. این سخت‌ترین تصمیمی بود که تا به حال گرفتم. می‌دانم بسیاری از شما کنجکاو بودید که چرا یا از اینکه هنوز درباره این موضوع صحبت نکرده‌ام، ناامید شدید، اما همیشه قصد داشتم کاملاً روی منافع تیم متمرکز بمانم، یعنی کسب جام بیستم.»
رئال مادرید تا زمان اعلام رسمی جدایی الکساندر-آرنولد از آنفیلد صبر کرد تا مذاکرات برای آزادسازی زودهنگام او را آغاز کند. در صورت موفقیت مذاکرات که قابل پیش‌بینی است، رئال مادرید باید برنامه‌ریزی خود برای این بازیکن انگلیسی را جلو بیندازد و حتی در نظر دارد او را در اوایل ژوئن معرفی کند تا بتواند به تیم ملحق شود، چند هفته تمرین با هم‌تیمی‌های جدیدش داشته باشد و برای حضور قدرتمند در جام باشگاه‌های جهان در تابستان آماده شود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/729994/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو خط کتاب/ بیچارگان

پیوند دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی قم

توقیف خودرو حامل لوازم آرایشی قاچاق در عوارضی قم ـ کاشان

صدسالگی حوزه علمیه قم؛ از دشواری‌های آغازین تا مرجعیت جهانی

تنوع فرهنگی دانش‌آموزان در قم چالش آموزشی استان را دوچندان کرده است

9500 معلم در فرآیند انتخاب معلمان نمونه قم ارزیابی شدند

پنج پیشکسوت مداحی قم در مجمع عاشقان بقیع تجلیل می‌شوند

جشن میلاد امام رضا (ع) از سوی هیئت خادم الرضا (ع) قم برگزار می‌شود

گوشه‌هایی از مستند پرواز در مه که 24 ساعت پایانی زندگی شهید رئیسی را روایت میکند

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم محبوبه بلباسی، همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

جام جهانی فوتبال ساحلی، گل دوم بلاروس به ایران در دقیقه 9

جام جهانی فوتبال ساحلی، گل اول بلاروس به ایران

جام جهانی فوتبال ساحلی،گل سوم بلاروس به ایران

جام جهانی فوتبال ساحلی، گل اول ایران به بلاروس

جام جهانی فوتبال ساحلی،گل چهارم بلاروس به ایران

جام جهانی فوتبال ساحلی،گل دوم ایران به بلاروس

حریف آبی‌ها در چپ یک استقلالی دارد!

جام جهانی فوتبال ساحلی،گل سوم ایران به بلاروس

وقتی بدن می‌میرد و ذهن زنده می‌ماند؛ همچنان پای «امید» در میان است

توئیت وزیر خارجه هند پس از دیدار عراقچی

اشتباه است فکر کنیم افراد فوق مدرن با داستان زندگی نمی‌کنند

تعویض پرچم گنبد مطهر رضوی، در آستانه سالروز ولادت حضرت رضا (ع)

تهیه کیک ولادت امام رضا(علیه‌السلام) همزمان با سالروز میلاد امام رئوف

آتش‌سوزی مینی‌بوس حامل دانش‌آموزان بشاگردی به خیر گذشت

فوران خشم زمین در هاوایی!

تمرکز بر گسترش بین‌المللی حوزه‌های علمیه ضرورت امروز جهان اسلام

خلاصه بسکتبال بوستون سلتیکس - نیویورک نیکس

گلاره ناظمی داور بازی حساس جام ملت‌های فوتسال زنان

برترین مهارت‌های پل پوگبا

حق با اشرف بود؛ فینالیست با یک نابغه

خبر بد برای ربیعی، صبح بازی حساس!

شکست عنوان داران جهانی در جام تختی!

پاسخ کنایه‌آمیز تاجرنیا به کری آذری جهرمی

مانع بزرگ انتقال آنچلوتی به برزیل برداشته شد

نفرات برتر انتخابی تیم ملی اسکیت ُبرد مشخص شدند

بارسلونا به یک رئال جدید تبدیل شد

توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش

کم‌خونی‌های بی‌نشانه در درازمدت دردسرساز می‌شود

معلمان فضیلت زندگی کردن را به نسل آینده می‌آموزند

مشارکت 9 هزار و 500 معلم در فرایند انتخاب معلم نمونه

ترامپ سانتریفیوژهای تأسیسات هسته‌ای ایران را تهدید کرد

جهانگیری: شوخی با روح جمعی ایرانیان خواب‌های سیاسی را به‌هم می‌ریزد

فرمانده نهاجا: جنگنده‌های ایران به موشک‌های دور ایستا مجهز شده‌اند

یادداشت زیدآبادی درباره ترامپ

ماجرای آدم ربایانی که به راحتی پناهندگی گرفتند!

گفتگو با سخنگوی کمیسیون انرژی: پیامک مردم را برای مسئولین ارسال می‌کنم!

واکنش روحانی به استفاده رئیس جمهور آمریکا از واژه جعلی به جای خلیج فارس در سال 1396

چهار اثر جدید آیت الله فاضل لنکرانی، روانه بازار نشر شد

موسسان حوزه علمیه قم/ آیت الله محمدعلی اراکی؛ شیخ الفقهاء و المجتهدین و شاگرد برجسته آیت الله حائری

ریزش بخشی از سقف پاساژ چارسو تهران