عصر قم

آخرين مطالب

137000 بیمار خاص و صعب‌العلاج در تهران اقتصادی

137000 بیمار خاص و صعب‌العلاج در تهران
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / بنابر اعلام اداره کل بیمه‌سلامت استان تهران، درحال حاضر حدود 137هزار بیمار صعب‌العلاج و خاص در سامانه‌های الکترونیکی این سازمان بیمه‌گر در تهران نشاندار شده‌اند و از خدمات صندوق بیماران خاص وصعب العلاج بهره می‌برند.
دکتر محمد غلام نژاد با بیان اینکه با نشاندار شدن بیماران یادشده، عمده هزینه در محل دریافت خدمت بر عهده بیمه سلامت استان تهران است افزود: 100 درصد هزینه بستری 16 نوع بیماری خاص و سخت-درمان در بیمارستان‌های دولتی-دانشگاهی، 70 تا 80 درصد هزینه بخش خصوصی در مواردی اعم از MRI، فیزیوتراپی و ویزیت این بیماران طبق بسته خدمتی در تعهد بیمه سلامت است. همچنین 100 درصد هزینه شیمی درمانی و رادیوتراپی طبق تعرفه دولتی، تمام داروهای اصلی بیماران خاص از جمله MS، تالاسمی، هموفیلی و سایر بیماران این گروه، 97 درصد داروهای سرطانی طبق شیوه نامه‌های علمی ابلاغی در تعهد بیمه سلامت است.
بازار
وی افزود: پرداخت 100 درصد هزینه دیالیز بیمار دیالیزی، همه هزینه عمل پیوند کلیه بیماران دیالیزی شامل 800 میلیون ریال، پرداخت 100 درصد هزینه آمپول دیسفرال بیمار تالاسمی ماهانه 120 میلیون ریال برای هر فرد و پرداخت همه هزینه فاکتورهای انعقادی بیمار هموفیلی از جمله دیگر خدمات به بیماران خاص است.
غلام‌نژاد در ادامه با اشاره به تصویب قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور در سوم آبان 1373 و با بیان اینکه با تصویب این قانون دولت مکلف شد تا زمینه بیمه شدن آحاد مردم را فراهم کند، اضافه کرد: سازمان بیمه خدمات درمانی در سال 1374 آغاز به کار کرد و در سال 1391 به نام سازمان بیمه سلامت ایران تغییر نام داد.
وی با اشاره به اینکه توسعه پوشش فراگیر بیمه، افزایش و عمق خدمات و حفاظت مالی از بیمه‌شدگان از اهداف بیمه سلامت است اظهار کرد: هم‌اینک در حدود 4میلیون و 400 هزار نفر، تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد 2میلیون و 500هزار نفر شامل پوشش رایگان می‌شوند.
وی با تشریح سایر تعهدات به بیمه‌شدگان بیمه سلامت استان تهران اضافه کرد: بستری کلیه بیمه‌شدگان بیمه سلامت در مراکز دولتی-دانشگاهی شامل مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و روستائیان با رعایت نظام ارجاع، بیماران مبتلا به سرطان، شیرخواران، کودکان زیر هفت سال و غربالگری نوزادان رایگان است. همچنین سهم پرداختی بیمه شدگان با دهک یک تا پنج، دو درصد است.
غلام‌نژاد اظهار کرد: کاهش فرانشیز پرداختی بیماران یاد شده در بخش سرپایی بر حسب نوع بیماری کاهش یافته و حتی به صفر درصد هم می‌رسد و افزایش داروهای مورد تعهد از جمله دیگر تعهدات بیمه سلامت به این بیماران است.
غلام‌نژاد با اشاره به سیاست سازمان در خصوص الکترونیکی شدن خدمات تأکید کرد: از سال 1397 اداره کل بیمه سلامت استان تمام انرژی خود را بر کم کردن بار مراجعات حضوری متمرکز کرد و در این راستا در حال حاضر تشکیل پرونده در محل تعدادی از داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها انجام می‌شود.
وی نسخه‌نویسی الکترونیکی را نیز یکی از اقدامات سازمان بیمه سلامت در راستای رفاه حال شهروندان عنوان کرد و گفت: از سال 98 نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان شروع شد و در حال حاضر صددرصد نسخ پزشکی، مگر در موارد استثنا، به صورت الکترونیکی نوشته می‌شوند.
بنابر اعلام اداره کل بیمه سلامت استان تهران، برخورداری از سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، منوط به نشاندار شدن بیماران برابر ضوابط است. در بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت و با لحاظ سهم یارانه ارز ترجیحی و خود پرداخت (فرانشیز) مشابه سایر داروهای سرپایی تحت پوشش بیمه‌های پایه می باشد. با خود-پرداخت (فرانشیز) مشابه سایر داروها در بخش سرپایی و بستری برای بیماری فشار خون بالا بر اساس استانداردهای ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحت پوشش بیمه های پایه می‌باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/729730/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم

تسلیم نشدند، فوق‌ستاره آمد تا زنده بمانند!

پابان کابوس‌وار برای تیمی که مدعی اول قهرمانی بود

ساکا تا آخر عمر حسرت این موقعیت را می‌خورد

دوناروما: پی‌اس‌جی بدون امباپه متحد شده است

ترکیب احتمالی استقلال بدون چند ستاره مهم

لوبه 2-3 ترنتینو؛ پایان، جام به پسر ایرانی پشت کرد!

3 گزینه بزرگ روی میز غول یونانی میلواکی

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با خیبر

بیانیه رهبر انقلاب در صدمین سال تاسیس حوزه علمیه قم حکمیانه و پرمحتوا بود

آگاهی از برنامه خاموشی قم در روز پنجشنبه

ساکا آخرین امیدهای آرسنال را زنده نگه داشت

پنالتی ویتینیا در حد نیمه‌نهایی سی‌ال نبود!

کشف اسناد جدید در پرونده مرگ مشکوک مارادونا

چرا بازی استقلال به شبکهٔ نسیم رفت؟

بیانیه تند استقلال علیه شبکه نسیم؛ به ما توهین کردید!

اعلام برنامه رقابت‌های قهرمانی بسکتبال بانوان آسیا

آقا جلال در گوش حردانی چه می‌گوید

پاری‌سن‌ژرمن - اینتر مسافران نهایی مونیخ؛ تکلیف فینال لیگ قهرمانان مشخص شد

دومین حضور پی‌اس‌جی در فینال برای شکستن طلسم قهرمانی؛ پاریسی‌ها حریف نراتزوری‌ها در فینال

پاسخ آموریم به ونگر؛ من فقط قانون را می‌شناسم

پیروزی بزرگ الاتحاد در خانه النصر؛ الهلال بعد از ژسوس‌ راه افتاد

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به آرسنال توسط حکیمی

گل اول آرسنال به پاری‌سن‌ژرمن توسط ساکا

درگیری شدید بازیکنان النصر و الاتحاد در انتهای بازی

برای بازی با آرسنال؛ الخلیفی با دشمنش آشتی کرد!

خشم رونالدو از هم‌تیمی‌ها؛ همه‌تون خوابید!

گزارش زنده؛ پی‌اس‌جی‌ 2-1 آرسنال

ترامپ: درباره تغییر نام خلیج فارس فعلا تصمیمی نگرفته‌ام

ترامپ: توافق قوی و قابل راستی‌آزمایی با ایران را ترجیح می‌دهم

خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن

معرفی کتاب هایی که می توان با آنها گریه کرد

پیام رهبر انقلاب به همایش بازتاسیس حوزه قم قاطع، غنی و پرمحتوا است

پیام رهبر انقلاب به همایش بازتأسیس حوزه قم قاطع، غنی و پرمحتوا است

حوزه علمیه قم یکی از مهم‌ترین مراکز دینی و فکری جهان تشیع است

وزیر آموزش و پرورش پیگیر حق و حقوق معلم زرندی شد

اولتیماتوم وزارت بهداشت؛ مراکز درمانی متخلف نقره‌داغ می‌شوند

حاجی‌ها را تا فرودگاه بدرقه نکنید!

همدستی 4 زن برای دزدی 8 میلیاردی آجیل

آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده

لاپورتا: داور به ما ضربه زد ولی قهرمان لالیگا می‌شویم

خشم گاوی؛ نمی‌خواستند ما قهرمان بشویم!

دوپینگ سپاهانی‌ها با هت‌تریک لیموچی!

اولین خرید فصل سپاهان توافق کرد!

فریاد اینتر در آپیانو جنتیله؛ ویوا مهدی طارمی

یادداشت احساسی پرسپولیس برای مهدی طارمی

محمد صلاح: پی‌اس‌جی بهترین تیم اروپاست

گل اول پاریسن ژرمن به آرسنال توسط فابیان رویز

گزارش زنده؛ پی‌اس‌جی‌ 0-1 آرسنال

اهدای جام تراکتور لغو شد!