عصر قم

آخرين مطالب

بزرگ‌ترین مدرسه قرآنی کشور با حمایت خیرین در قم احداث می شود اقتصادی

بزرگ‌ترین مدرسه قرآنی کشور با حمایت خیرین در قم احداث می شود
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد امینی، مدیر مؤسسه قرآنی اباصالح المهدی (عج) و پدر علی امینی نابغه قرآنی جهان اسلام، با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی و تربیتی این مؤسسه، از تلاش‌های مستمر برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم خبر داد و گفت: تشکیل این مؤسسه از سال 1392 با نیت گسترش فرهنگ قرآن و اهل‌بیت (ع) آغاز شد و امروز به درختی پربار در عرصه آموزش قرآنی کشور تبدیل شده است.
وی با اشاره به فعالیت 14 مدرسه و مؤسسه قرآنی تحت پوشش مجموعه اباصالح (عج) در مقاطع پیش‌دبستان، دبستان و دبیرستان افزود: در این مراکز، آموزش در رشته‌های روخوانی، قرائت، حفظ، مفاهیم، تدبر، تفسیر و خطابه صورت می‌گیرد و تاکنون صدها حافظ قرآن و هزاران دانش‌آموخته قرآنی از این مجموعه فارغ‌التحصیل شده‌اند.
حجت‌الاسلام امینی با تأکید بر نقش فضای پرنشاط، روش‌های نوین تربیتی و حضور اساتید متخصص در پیشبرد اهداف مؤسسه اظهار کرد: با تلفیق معنویت و آموزش علمی، تلاش کرده‌ایم بستری فراهم کنیم تا استعدادهای قرآنی کودکان و نوجوانان به‌صورت کامل شکوفا شود.
مدیر مؤسسه قرآنی اباصالح (عج) همچنین با اشاره به رویکرد بین‌المللی این مؤسسه گفت: در حال حاضر، قرآن‌آموزانی از بیش از 15 کشور جهان در این مرکز مشغول به تحصیل هستند و ظرفیت پذیرش تا 1800 قرآن‌آموز افزایش یافته است.
وی با اشاره به پروژه ساخت بزرگ‌ترین مدرسه قرآنی کشور، افزود: این پروژه عظیم که در چهار طبقه و با زیربنایی بالغ بر 10 هزار متر مربع در دست احداث است، دارای 80 کلاس درس، 6 نمازخانه، 4 سالن ورزشی، 3 آزمایشگاه، 3 کارگاه آموزشی، 3 سالن سایت، و 8 حیاط مستقل خواهد بود که پس از بهره‌برداری، به قطب برجسته آموزش قرآن در سطح بین‌المللی تبدیل می‌شود.
حجت‌الاسلام امینی با اشاره به نیاز این پروژه به حمایت‌های مالی، اظهار کرد: تکمیل این مجموعه بزرگ تنها با همت بلند خیرین و حمایت مسئولان امکان‌پذیر است و از تمامی نیک‌اندیشان و دوستداران قرآن کریم دعوت می‌کنیم با هر میزان توان، در این حرکت الهی مشارکت کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: وقف در مسیر قرآن، سرمایه‌ای ماندگار است و حتی مشارکت به اندازه اهدای یک خشت می‌تواند در بنای تربیت نسل آینده قرآنی کشور سهیم باشد.
وی افزود: علاقمندان و خیرین می‌تواننداز طریق واریز وجه به شماره کارت 5894637000197654 و یا شماره شبا IR540130100000000339783667 نزد بانک رفاه به نام طلایه داران اباصالح المهدی (عج) قم در احداث این پروژه قرآنی سهیم باشند.
کد خبر 6457904

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/728903/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری استقلال - آلومینیوم

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پرسپولیس

انتقاد میثاقی از بی‌سلیقگی مسئولان ورزشگاه آزادی در پوشاندن نمای زشت سکوهای در دست بازسازی

سروش رفیعی: من مافیا باز هستم! اگر باندباز هستم نفرات دوم و سوم و چهارم این باند چه کسانی هستند؟

سروش رفیعی: بعد از سرمربیگری اوسمار اشتباه کردم یک پست را منتشر کردم

واکنش رفیعی به لو رفتن ترکیب پرسپولیس؛ یک همبازی داشتم که دو فن پیج با اسم خودش داشت!

افشاگری مدیر برنامه اسکوچیچ: رفیعی با اسکو مذاکره کرد و حرف های خوبی هم نزد!

کنایه میثاقی به مدیران استقلال؛ آیا دغدغه شما الان انتخاب سخنگو بود؟

رفیعی: آقایی که کاپیتان پرسپولیس بودی و در پیجت مطلب نوشتی، هر چیزی در مورد من می دانی بگو!

رفیعی:گذر زمان ثابت می کند حرف من در مورد کارتال درست است یا خیر؟

خشن‌ترین تکل تاریخ فوتبال: فراتر از MMA

سروش رفیعی: آیا برای آقای افشین پیروانی و کریم باقری من مهم تر از پرسپولیس هستم؟

سروش رفیعی: فکر می‌کنند من برای کنار زدن امید و وحید برای کاپیتانی نقشه دارم!

سروش رفیعی: بعد از بازی با سپاهان از حسین کنعانی دلخورم ولی نمی گذارم در کار تیم تداخلی ایجاد کند!

جوانان ایران با 24 مدال بر بام وزنه‌برداری جهان

سروش رفیعی: فوتبال ما آماتور است، چه انتظاری دارید؟

چرا سروش رفیعی کاپیتان پرسپولیس شد؟

قهرمانی سریع‌ترین مرد ایران در رشت

لحظه اهدای مدال به قوی‌ترین وزنه‌بردار جوان جهان

سروش رفیعی: مسخره است که هوادار متمول برای تیم تصمیم بگیرد

سروش رفیعی: دلایل حواشی اخیر، آسیب و حسادت به پرسپولیس است

جنوا 1-2 میلان؛ موتور روسونری تازه روشن شده!

عیادت فرمانده کل سپاه از آیت الله نوری همدانی

کسب مدال طلای جوانان جهان توسط حمیدرضا محمدی

واکنش دبیر به ویدئو منتشرشده از نماز خواندنش

علیرضا دبیر: اصلا اهل ریاکاری نیستم

توضیح سروش رفیعی در مورد کامنت عجیب هوادار پرسپولیس

دلایل قهرمانی پرسپولیس در سال های اخیر از زبان سروش رفیعی

رفیعی: یک جوان در اینستاگرام دایرکت داد که از پرسپولیس برو!

گل اول میلان توسط لیائو در دقیقه 76

واکنش بی‌پرده رفیعی به هوادار متمول پرسپولیس

گل دوم میلان با گل به خودی فرندراپ در دقیقه 77

حقوق کشتی‌گیران به 300 میلیون رسید

دبیر: به من بگید «حاج علی»

دبیر: همه زندگی‌ام فوتبال بود

دبیر: از رانت قانونی استفاده کردم

دبیر: به‌خاطر پرسپولیس دعوا هم کردم

علیرضا دبیر: قالیباف، مشاور من بود

علیرضا دبیر: سریال یاغی را دنبال می‌کردم

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

بزرگ‌ترین مدرسه قرآنی کشور با حمایت خیرین در قم احداث می شود

پزشکیان در قم: هرگز کاری نمی‌کنم که وحدت ملی را خدشه‌دار کند

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

هفته آخر جشن قهرمانی در تبریز برگزار خواهد شد

مورینیو: ماندن یا اخراجم بستگی به نظر رئیس دارد

کارشناسی داوری بازی شمس آذر - تراکتور

برخلاف میل انریکه؛ مدیر پی‌اس‌جی جدا می‌شود!

شاید ستاره‌های انگلیس در جام باشگاه‌های جهان نباشند

وقتی علیرضا بیرانوند مقابل شمس آذر از ریکاردو آلوز خواست او پنالتی بزند

حواشی قهرمانی تراکتور بعد از سوت پایان بازی مقابل شمس آذر