کاپیتان فولاد: گلمحمدی شاهکار است!
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر قم - ورزش 3 /پیشکسوت باشگاه فولاد خوزستان درباره تفاوت عملکرد این تیم در فصل قبل و فصل جاری صحبت کرد.
ایوب والی بازیکن سابق فولاد خوزستان که در حال حاضر هدایت تیم فولاد نوین را بر عهده دارد، در حاشیه حضور در مراسم خاکسپاری پدر مهدی هاشمینسب، به خبرنگار ما گفت: «آقای هاشمینسب دوست و رفیق ما است و انسان خیلی بامعرفت و یک مرد به تمام معنا است و به همین دلیل بر خود واجب دانستیم که در مراسم تدفین پدرشان شرکت کنیم.»
او درباره شرایط تیم فولاد در فصل جاری و تفاوتش با آنچه در فصل قبل تجربه کرد، توضیح داد: «در فصل گذشته انتخابهای خوبی نداشتیم. هم در بحث کادر فنی و مدیریت. این موضوعات باعث شد فولاد به آن وضع دچار شود و تا هفته آخر بجنگد تا در لیگ بماند. این را مدیون هواداران فولاد هستند که تا لحظه آخر فقط فولاد را تشویق کردند و خدا را شکر تیم در لیگ ماند.»
پیشکسوت فولاد در همین باره ادامه داد: «امسال وضع مدیریت خوب بود و ثبات داشت و انتخاب یک سرمربی باتجربه که سابقه قهرمانی داشت باعث موققیت تیم شد. فکر میکنم فقط آقای گل محمدی و کادرش میتوانستند تیم را از آن وضعیت دربیاورند. خدا را شکر بعد از آن اتفاقاتی که پارسال افتاد و تیم در انتهای جدول بود، به تیمی تبدیل شده که جزء چهار تیم برتر است. این واقعا شاهکار است و من فکر میکنم حاصل کار آقای گلمحمدی و بازیکنان و هوداران خوب فولاد است.»
والی درباره دلایل قهرمانی تراکتور در لیگ برتر گفت:
بازار ![]()
«تراکتور امسال در بحث سرمربی انتخاب خیلی خوبی داشت. اسکوچیچ تبدیل به یک مربی باتجربه شده و ما در تیم ملی هم عملکردش را دیدیم. ضمن اینکه بازیکنان خوبی گرفتند و هوادارانشان هر بازی ورزشگاه را پر میکردند و تشویق میکردند و نتیجهاش قهرمانی شد. یک مجموعهای که بخواهد به نتیجه برسد، باید در همه بخشها هماهنگ و همدل باشد. از مربی گرفته تا هواداران، باید یکدل باشند و یک هدف را دنبال کنند.»
-
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴:۰۱
-
۶ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/728641/