عصر قم

آخرين مطالب

وادی: دعوت به تیم ملی والیبال باعث افزایش دستمزد بازیکنان شده است ورزشی

وادی: دعوت به تیم ملی والیبال باعث افزایش دستمزد بازیکنان شده است
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر /سرمربی تیم والیبال طبیعت گفت: به خاطر دعوت 40 بازیکن به تیم ملی قیمت بازیکنان افزایش پیدا کرده و این قراردادهای غیر متعارف به باشگاه‌ها آسیب می‌زند.
ابراهیم وادی در گفتگو درباره فصل نقل و انتقالات لیگ برتر والیبال گفت: تیم ما هنوز برای فصل نقل و انتقالات بازیکن جذب نکردیم. یک سری از بازیکنان هم از ما جدا شدند. متأسفانه رقم قراردادها خیلی نامتعارف شده و اگر باشگاه ما در فصل گذشته 50 درصد هزینه کرده بود برای سال جدید با رقم‌های میلیاردی باید 150 درصد هزینه کند. این هزینه‌ها واقعاً سنگین هستند و تیم دوم با هشتم هم تفاوت زیادی با هم ندارند.
وی عنوان کرد: این هزینه‌های نامتعارف باعث نارضایتی مدیرعاملان باشگاه‌ها می‌شود و کم کم نارضایتی پیش می‌آید و از حضور در لیگ فاصله می‌گیرند. این اصلاً فضای خوبی نیست که بازیکنان قراردادهای خودشان را نسبت به سال گذشته چند برابر کنند. البته که بازیکن هر چقدر پول بگیرد حقش است؛ بالاخره آن‌ها هم زحمت می‌کشند و در طول یک فصل از همین راه منبع درآمد دارند. اما به نظرم باید قراردادها متعارف باشد.
وادی در ادامه با اشاره به تبعات اقتصادی لیست بلندبالای اردوی تیم ملی گفت: دعوت 40 بازیکن باعث شده بازار قراردادها دچار تورم شود. بازیکنان با اتکا به عنوان ملی‌پوش، دستمزدهای چند برابری مطالبه می‌کنند. متأسفانه این تصمیم موجب افزایش چشمگیر قیمت بازیکنان شده است. بازیکنان با اشاره به ملی‌پوش بودن خود، خواستار دستمزدهای بالاتر هستند. من به مسئولان گفتم که این دعوت گسترده باعث شده تا قیمت‌ها بالا برود و بازیکنی که سال گذشته مبلغ معقولی دریافت می‌کرد، اکنون سه تا چهار برابر آن مبلغ را مطالبه می‌کند.
وی گفت: باید مراقب باشیم باشگاه‌ها از این شرایط ضربه نخورند. یکی از راهکارها می‌تواند کاهش تعداد تیم‌های حاضر در لیگ برتر به 12 تیم باشد تا هزینه‌ها منطقی‌تر شود. لیگ نباید بیشتر از 12 تیم داشته باشد، زیرا در صورتی که تعداد تیم‌ها به 14 برسد، کیفیت لیگ کاهش خواهد یافت.
سرمربی تیم والیبال طبیعت همچنین به لیست بازیکنان دعوت‌شده به اردوی تیم ملی انتقاد کرد و گفت: برخی از چهره‌های شاخص لیگ جایی در فهرست نهایی نداشتند و مشخص نیست ملاک انتخاب این نفرات چه بوده است. به نظر می‌رسد آقای پیاتزا فقط با تعدادی از بازیکنان آشناست؛ آن‌هایی که پیش‌تر با او همکاری داشته‌اند یا مقابل تیم‌های تحت هدایتش بازی کرده‌اند. من نمی‌دانم معیار و ملاک انتخاب این بازیکنان چه کسانی بودند اما فکر می‌کنم با اضافه شدن سایر بازیکنان در مراحل بعدی، ترکیب نهایی تیم ملی تفاوت زیادی با تیم‌های سال‌های گذشته نخواهد داشت.
بازار
وی درباره سرمربیگری پیاتزا در تیم ملی گفت: پیاتزا مربی توانمندی است اما باید دید در بستر فرهنگی، اقتصادی و فنی ایران چگونه عمل خواهد کرد. برای ارزیابی عملکردش به حدود شش ماه زمان نیاز است. فدراسیون اعلام کرده اگر نتایج مطلوب در سال اول حاصل نشد، احتمال تغییر کادر وجود دارد. البته غیبت پیاتزا در شروع تمرینات جای نگرانی دارد، چون تیم حدود یک ماه است کارش را آغاز کرده اما او هنوز در ایران حضور ندارد. با وجود این مسائل، من نسبت به آینده خوش‌بین هستم، اما انتظار نتایج فوق‌العاده را ندارم. البته با توجه به جوانگرایی برخی تیم‌های رقیب، امسال می‌تواند فرصت مناسبی برای تیم ملی ما باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/728143/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعر خوانی زیبای باران نیکراه

شعری زیبا از هوشنگ ابتهاج

نمی شود یک شب بخوابی!

شعری از سجاد حیدری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

چگونه آثار داستایفسکی را بخوانیم؟

شعری دلنشین روی سنگ قبر!

مراسم بزرگداشت جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی در قم برگزار می‌شود

امام خمینی ره پرچمدار تعالی حوزه قم در نیم قرن اخیر/ بعد مردمی و اجتماعی از مهمترین ابعاد حوزه علمیه است/ مردم پشتوانه اصلی حوزه و نهاد علم دین هستند

واکنش موسس حوزه علمیه قم به انتقاد امام خمینی

شادواره شهروندی قم گامی در مسیر شکوفایی استعدادهای فرهنگی و مهارتی

کارخانه تولید فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی در قم پلمب شد

تغییر در آمار تلفات حادثه بندرشهید رجایی؛ 46 فوتی و 11 مفقودی

تایید هویت 18 پیکر از مفقودین بندر شهید رجایی با آزمایش DNA

قتل 3 فرزند به دلیل اختلافات خانوادگی؛ مرد جنایتکار دستگیر شد

آمادگی شرکت هواپیمایی برای اعزام زائران حج

کارخانه موتور سیکلت‌سازی در مشهد آتش گرفت

حذف تمام نمرات منفی خلافی امکان پذیر شد

جشن قهرمانی 99 درصد در تبریز!

مخالفت گسترده هواداران رم با انتخاب احتمالی استفانو پیولی به عنوان سرمربی جدید جالوروسی

طارمی نقش دوم سریال اینتر برای شکار بارسلونا

آردا توران حوالی نیمکت شاختار دونتسک

کونسیسائو: نظر کاپلو محترم ولی اهمیتی ندارد

همه قدم می‌زدند؛ لرزه بر اندام غول‌ها

گل اول رئال مادرید توسط آرداگولر

معمای بزرگ راموس در لحظه سرنوشت‌ساز

گل دوم رئال مادرید توسط کیلین امباپه

غرق ناراحتی؛ لشگر ماتم‌زده کمپانی در مونیخ

رفع دغدغه‌های معلمان یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان است

آغاز ساخت 40 واحد مسکونی خدمتی فراجا در کیش

شکوه حضور رضوی در کیش

کیش میزبان چهارمین کنگره بین‌المللی وانا با محوریت سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

ضربان قلب نامنظم و علل آن

پودر سنجد مفیدتره یا خود سنجد؟

ارتباط چاقی با مشکلات ریوی

راه های درمان گرفتگی عروق قلب

تعریف دقیق هپاتیت چیست؟

با وفاق می توانیم نظام تعلیم و تربیتی طراحی کنیم که پاسخگوی نیازهای امروز و فردای ایران عزیز باشد

مدارس باید بستری برای تحقق آموزش باکیفیت، هدف‌محور و مؤثر باشند

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز سمپاد

تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد

اطلاعیه شماره 6 ستاد انتخابات کشور درباره انتخابات شوراها

علی لاریجانی: برای ارزیابی در مورد مذاکرات زود است

آیت الله اعرافی: منشور روحانیت رهبر انقلاب، نقطه عطف تحولات خواهد بود

داستان ضرب المثل «پشت دست را داغ کردن»

روایتی از زندگی نماینده مسلمان کنگره آمریکا در بازار کتاب

دو مصدوم بدحال در آتش‌سوزی شهرک محمودآباد قم

آتش‌سوزی در قم

آتش‌ سوزی در شهرک محمود آباد قم

اجرای نمایش «غزاله» در قم به مناسبت دهه کرامت

سوختگی‌های شدید 5 کارگر در حادثه آتش‌سوزی قم