عصر قم

آخرين مطالب

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش قم در نشست خبری با اصحاب رسانه:

35 پروژه آموزشی در شهرک پردیسان در حال اجراست فرهنگی

35 پروژه آموزشی در شهرک پردیسان در حال اجراست
  بزرگنمايي:

عصر قم - سرپرست آموزش‌وپرورش قم گفت: 35 پروژه آموزشی در محدوده 560 هکتاری شهرک‌ پردیسان قم در حال اجراست که با بهره‌برداری از این پروژه‌ها و سایر طرح‌های تخریب و بازسازی، امیدواریم تا مهر امسال بخشی از کمبود فضای آموزشی جبران شود.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش قم، سید مصطفی حسینی فاضل روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم برگزار شد، با بیان این‌که استان قم جزو استان‌های پرتراکم دانش‌آموزی کشور است، افزود: در حال حاضر رتبه قم از نظر سرانه آموزشی 26 کشوری است، در حالی‌که از نظر تراکم دانش‌آموزی در رتبه دوم کشور قرار داریم.
وی سرانه فضای آموزشی استان را 4.2 متر مربع به ازای هر دانش‌آموز اعلام و اضافه کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه، این رقم باید تا پایان سال 1407 به 6.1 متر مربع برسد.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 35 هزار دانش‌آموز اتباع در مدارس قم تحصیل می‌کنند و این مسئله در کنار رشد جمعیت بومی، فشار مضاعفی بر ظرفیت فضاهای آموزشی وارد کرده است.
حسینی خواستار حمایت بیشتر نهادهای بین‌المللی و تغییر سیاست‌های مهاجرتی شد و گفت: با وجود کمک‌های کمیساریا، نیازهای ما متناسب با جمعیت دانش‌آموزی اتباع نیست.
پیشتازی قم در جذب نیروهای جوان آموزشی
وی با تاکید بر توجه به نیروهای جوان در نظام تعلیم و تربیت، گفت: طی سال‌های اخیر بیش از چهار هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان جذب شده‌اند که منجر به جوان‌گرایی محسوس در میان معلمان به‌ویژه در مقطع ابتدایی شده است.
وی میانگین سنی معلمان ابتدایی را زیر 45 سال و سابقه خدمت آنان را کمتر از 15 سال عنوان کرد.
سند تحول؛ از اجرا در 10 درصد مدارس تا هدف‌گذاری برای 50 درصد مدارس دولتی در مهر 1404
سرپرست آموزش و پرورش قم به اجرای الگوی «مدارس تراز سند تحول» در 10 درصد مدارس استان اشاره کرد و گفت: مطابق با مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در خرداد 1403، اجرای سند تحول آموزش و پرورش از مهر 1404 در 50 درصد مدارس دولتی و همه مدارس غیردولتی و خاص استان اجرا خواهد شد. وی خاطرنشان کرد: 147 پروژه تحولی در اجرای سند تدوین شده و در اولویت برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش و اداره کل استان قرار گرفته است.
17 هزار نیرو در آموزش و پرورش قم
حسینی تعداد کلی نیروهای شاغل در این اداره را حدود 17 هزار نفر اعلام کرد و افزود: بخشی از این نیروها شامل دانشجویان متعهد خدمت، ماموران به سایر دستگاه‌ها، آموزگاران، دبیران و نیروهای اداری هستند.
به گفته وی، کمتر از یک‌هزار نفر از این مجموعه را نیروهای قراردادی، کار معین یا حق‌التدریس تشکیل می‌دهند.
جبران کمبود مشاوران؛ همیار مشاور و آموزش مدیران
وی با اشاره به کمبود مشاور در مدارس گفت: راهکارهایی از جمله آموزش مدیران و معلمان به‌عنوان «همیار مشاور» و استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان برای خودیاری مشاوره‌ای در دستور کار قرار گرفته است. حسینی خاطرنشان کرد: همچنین با استخدام‌های جدید در ماه‌های آینده، بخشی از این کمبود جبران خواهد شد.
حفظ کرامت دانش‌آموزان؛ برخورد با هرگونه رفتار غیرحرفه‌ای
وی تاکید کرد: برخوردهای خارج از اصول تربیتی از سوی هر معلمی مورد پذیرش آموزش و پرورش نیست و در صورت بروز، هیات‌های رسیدگی به تخلفات با آن برخورد خواهند کرد. وی با قدردانی از تلاش‌های دولت چهاردهم، به‌ویژه شخص رئیس‌جمهور در پیگیری مسائل آموزش و پرورش، گفت: حضور بیش از 20 باره رئیس‌جمهور در جلسات آموزشی و تعیین شهرستان قدس به‌عنوان پایلوت تحول آموزشی، بیانگر عزم جدی دولت در تحقق عدالت آموزشی و ارتقای جایگاه آموزش و پرورش در کشور است.
نقش رسانه در گفتمان‌سازی تعلیم و تربیت سرپرست آموزش و پرورش قم با تمجید از نقش رسانه‌ها، آن‌ها را یکی از ارکان دموکراسی دانست و گفت: همانطور که معلمان در کلاس‌های درس جریان‌ساز هستند، خبرنگاران نیز در فضای رسانه‌ای می‌توانند نقش محوری در گفتمان‌سازی، نقد منصفانه و تقویت نقاط قوت آموزش و پرورش ایفا کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/728135/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعر خوانی زیبای باران نیکراه

شعری زیبا از هوشنگ ابتهاج

نمی شود یک شب بخوابی!

شعری از سجاد حیدری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

چگونه آثار داستایفسکی را بخوانیم؟

شعری دلنشین روی سنگ قبر!

مراسم بزرگداشت جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی در قم برگزار می‌شود

امام خمینی ره پرچمدار تعالی حوزه قم در نیم قرن اخیر/ بعد مردمی و اجتماعی از مهمترین ابعاد حوزه علمیه است/ مردم پشتوانه اصلی حوزه و نهاد علم دین هستند

واکنش موسس حوزه علمیه قم به انتقاد امام خمینی

شادواره شهروندی قم گامی در مسیر شکوفایی استعدادهای فرهنگی و مهارتی

کارخانه تولید فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی در قم پلمب شد

تغییر در آمار تلفات حادثه بندرشهید رجایی؛ 46 فوتی و 11 مفقودی

تایید هویت 18 پیکر از مفقودین بندر شهید رجایی با آزمایش DNA

قتل 3 فرزند به دلیل اختلافات خانوادگی؛ مرد جنایتکار دستگیر شد

آمادگی شرکت هواپیمایی برای اعزام زائران حج

کارخانه موتور سیکلت‌سازی در مشهد آتش گرفت

حذف تمام نمرات منفی خلافی امکان پذیر شد

جشن قهرمانی 99 درصد در تبریز!

مخالفت گسترده هواداران رم با انتخاب احتمالی استفانو پیولی به عنوان سرمربی جدید جالوروسی

طارمی نقش دوم سریال اینتر برای شکار بارسلونا

آردا توران حوالی نیمکت شاختار دونتسک

کونسیسائو: نظر کاپلو محترم ولی اهمیتی ندارد

همه قدم می‌زدند؛ لرزه بر اندام غول‌ها

گل اول رئال مادرید توسط آرداگولر

معمای بزرگ راموس در لحظه سرنوشت‌ساز

گل دوم رئال مادرید توسط کیلین امباپه

غرق ناراحتی؛ لشگر ماتم‌زده کمپانی در مونیخ

رفع دغدغه‌های معلمان یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان است

آغاز ساخت 40 واحد مسکونی خدمتی فراجا در کیش

شکوه حضور رضوی در کیش

کیش میزبان چهارمین کنگره بین‌المللی وانا با محوریت سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

ضربان قلب نامنظم و علل آن

پودر سنجد مفیدتره یا خود سنجد؟

ارتباط چاقی با مشکلات ریوی

راه های درمان گرفتگی عروق قلب

تعریف دقیق هپاتیت چیست؟

با وفاق می توانیم نظام تعلیم و تربیتی طراحی کنیم که پاسخگوی نیازهای امروز و فردای ایران عزیز باشد

مدارس باید بستری برای تحقق آموزش باکیفیت، هدف‌محور و مؤثر باشند

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز سمپاد

تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد

اطلاعیه شماره 6 ستاد انتخابات کشور درباره انتخابات شوراها

علی لاریجانی: برای ارزیابی در مورد مذاکرات زود است

آیت الله اعرافی: منشور روحانیت رهبر انقلاب، نقطه عطف تحولات خواهد بود

داستان ضرب المثل «پشت دست را داغ کردن»

روایتی از زندگی نماینده مسلمان کنگره آمریکا در بازار کتاب

دو مصدوم بدحال در آتش‌سوزی شهرک محمودآباد قم

آتش‌سوزی در قم

آتش‌ سوزی در شهرک محمود آباد قم

اجرای نمایش «غزاله» در قم به مناسبت دهه کرامت

سوختگی‌های شدید 5 کارگر در حادثه آتش‌سوزی قم