عصر قم

آخرين مطالب

تمجید مدیر فنی شانگهای از قلعه‌نویی ورزشی

تمجید مدیر فنی شانگهای از قلعه‌نویی
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /جهانیار محبی، مدیر فنی شانگهای می‌گوید عملکرد امیر قلعه‌نویی در تیم ملی ایران درخشان بوده است.
او بی‌تردید یکی از جهان‌گردترین چهره‌های اتریشی در فوتبال بین‌المللی است. جهانیار محبی دور از کانون توجه فوتبال داخلی و صحنه‌ فوتبال اروپا، مسیر حرفه‌ای خودش را همچنان پیش می‌برد.
مربی رده‌های پایه در لیگ دسته پایین وین، تحلیل‌گر ویدیویی در تایلند، اسپانیا، چین، کمک مربی در ایران و در آخر به‌ عنوان مربی تیم شانگهای پورت! این بازیکن ایرانی‌ تبار تنها در 33 سالگی رزومه‌ای بسیار جالب دارد.
از آغاز سال جاری، او نقشی جدید و هیجان‌انگیز بر عهده گرفته است – محبی به‌عنوان مدیر فنی، مسئول آینده‌ یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های چین یعنی شانگهای پورت شده است.
شانگهای به‌ جای واتفورد
جایی که یک در بسته می‌شود، در دیگری باز می‌شود – پس از آن که محبی به‌ عنوان کمک مربی در کنار مارکوس پینک، بازیکن اتریشی، شانگهای پورت را به قهرمانی لیگ چین رساند، گام بعدی در مسیر حرفه‌ای‌ او اجتناب‌ناپذیر به‌ نظر می‌رسید. او و تیمش به امید یافتن مسئولیت‌های بزرگ‌تر باشگاه را ترک کردند اما جایگاه مناسبی پیدا نشد – تا زمانی که باشگاه واتفورد انگلیس به همراه مربی وفادارش یعنی خاوی پریرا، در این تیم را به روی او گشودند. او گفت: «دو یا سه ماه در لندن مشغول کار با این باشگاه بودم.»
محبی به‌ امضای قرارداد با واتفورد بسیار نزدیک شد اما شرایط به‌ شکلی دیگر رقم خورد. محبی اظهار داشت: «در اوت 2024، باشگاه شانگهای به‌شدت خواهان بازگشت من بود، این‌بار در نقشی کاملاً جدید. پس از چند روز فکر کردن فهمیدم که زمان مناسبی برای یک چالش تازه است و می‌خواهم روی پای خودم بایستم. به همین دلیل تصمیم گرفتم پیشنهادشان را بپذیرم.»

عصر قم


محبی و فوتبال آینده‌ چین
از آغاز سال 2025، محبی در نقشی کاملاً متفاوت در تیم فعلی چهارم جدول سوپ لیگ چین مشغول به‌ کار شده است. او به‌ عنوان مدیر فنی، مسئول آینده‌ باشگاهی است که مارکو آرناتوویچ زمانی در آن بازی می‌کرد. او در این باره گفت: «تا اینجا در نقش‌های مختلفی کار کرده‌ام. این نقش تازه برای من بسیار ویژه است. کاری کاملاً متفاوت است و شامل مسئولیت‌های زیادی خارج از مستطیل سبز نیز می‌شود.»
دورانی هیجان‌انگیزتر از این برای شکل دادن به آینده‌ فوتبال چین نمی‌توان متصور بود. پس از سال‌های طلایی، باشگاه‌هایی همچون شانگهای در تلاش‌ هستند تا آینده‌ای پایدار بسازند و محبی در این مسیر نقشی فعال ایفا خواهد کرد.
محبی اضافه کرد: «فوتبال چین استراتژی جدیدی دارد. باشگاه می‌خواهد نسل بعدی را بسازد و بازیکنان جوان را پرورش دهد. ما در حال ساختن آینده‌ فوتبال چین هستیم – این وظیفه‌ اصلی من است.»
پس از مارکوس پینک که محبی پیش‌تر او را به چین آورد، دو بازیکن دیگر اتریشی به نام‌های مانپریت سارکاریا و کنستانتین رایزنر در حال حاضر در چین فعال‌ هستند. محبی درباره ارتباط با هم‌وطنانش می‌گوید: «با آنها در ارتباطم، باهم صحبت می‌کنیم.»
بازار



این تنها نقطه‌ روشن نیست
از ایران تا لیگ دسته پایین تر وین و سپس به دنیای گسترده‌ فوتبال – مسیر حرفه‌ای محبی در کشور زادگاهش نیز بی‌توجه نمانده است.
او فوتبال ایران را هم در حال پیشرفت می‌بیند، به‌ خصوص تیم ملی که با اقتدار به جام جهانی راه یافته است. محبی گفت: «تیم ملی ایران با امیر قلعه‌نویی مربی فوق‌العاده‌ای دارد که عملکرد بسیار خوبی داشته.»
خودم را در نقش سرمربی می‌بینم
اما مقصد نهایی جهانیار محبی کجاست؟ او گفت: «آن‌قدر تجربه کسب کرده‌ام که حالا احساس می‌کنم برای هدایت یک تیم به‌ عنوان سرمربی آماده‌ هستم. در حال حاضر تمام تلاشم را برای موفقیت در مسئولیتی که دارم انجام می‌دهم اما در آینده خودم را قطعاً به‌ عنوان سرمربی می‌بینم.»
در این مسیر، او در حال گذراندن دوره‌ مدرک حرفه‌ای یوفا (UEFA Pro License) در ولز است – همراه با ستارگانی همچون نانی و ژردان شکیری.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/728089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حاجی واقعی ازدیدناصرخسرو؛‌ گفتمش «زدی لبیک از سر علم و...»

سارق خودروهای مدل پایین در قم به آخر خط رسید

سناریوهای انفجار اتومبیل‌ها در بندر شهید رجایی

طوفان وحشتناک در کرج

روایت مدیر عامل آتشنشانی تهران از حادثه بندر رجایی: دمای انفجار اسکله 1400 درجه بود

امکان استفاده کارمندان از مرخصی استعلاجی ساعتی

عامل شهادت ماموران انتظامی کرمان دستگیر شد

آلوارز قهرمان بلامنازع بوکس جهان شد

3 مربی نساجی جدا شدند

قرارداد والیبالیست‌ها هم سرسام‌آور شد؛ پرش جوانان از روی قیمت بزرگان!

نابغه شطرنج ایران: به خاطر رضائیان فوتبال را دنبال می‌کنم

پرواز روبرتو پیاتزا به ایران تاخیر خورد!

پیام دو پهلوی رامین رضاییان برای هواداران استقلال

شهداب یک پاسور جدید جذب کرد

کاپیتان کاوازاکی پس از شکست قسم خورد!

دعوای علنی مبینا نعمت زاده و ناهید کیانی؛ برگزاری جلسه فوری انضباطی با حضور هادی ساعی

وقتی اوضاع مالی سپاهان خوب نیست

پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی

معلم دارای جایگاهی والا و رفیع است

فعال اصلاح‌طلب: پزشکیان خودش کابینه را ترمیم کند تا مجلس غافلگیر شود

رهبر انقلاب: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است

طعنه زیدآبادی به فواد ایزدی

هشدار‌ به زائران حج: همراه داشتن ارز تقلبی تبعات قضائی دارد

داستان نخستین بالگردهای اعزامی برای مهار و امدادرسانی در حادثه بندر شهید رجایی

سازمان غذا و دارو: آمپول مونجارو برای لاغری خطرناک است

نوای زیبای لبیک حجاج بیت‌الله‌الحرام در ابتدای دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب

جزئیاتی از دستگیری سارقان گوشی دانشجو

تاکید بر فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مدارس شاهد

انتصاب سرپرست اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

پرستاره‌ترین تیم دنیا سوم شد!

علی پاکدامن به جدول 16 نفره گرندپری سئول راه یافت

مقایسه بازیکن تیم ملی فوتبال ایران با بازیکن مشهور بارسلونا

گران‌ترین سرمربی آلمان، فاتح لیگ نخبگان

وادی: دعوت به تیم ملی والیبال باعث افزایش دستمزد بازیکنان شده است

کری ستاره بارسا: شک ندارم رئال را می‌بریم

مدال برنز بنیامین فرجی در استارکانتندر تایلند قطعی شد

خواهش تیم لالیگایی: استادیوم ما را خراب کنید!

دستور لوکاکو برای قهرمانی ناپولی: برای هم بمیریم!

خبر بد درباره ستاره جوان بارسا تایید شد

هشدار نسبت به تلاطم دریا و افزایش باد در هرمزگان طی روزهای آینده

روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان

35 پروژه آموزشی در شهرک پردیسان در حال اجراست

تحلیل معاون سیاسی سپاه از مذاکرات ایران و آمریکا

چهار ایرانی در انگلیس با ادعای اقدام برای توطئه تروریستی بازداشت شدند

غنی سازی؛ حقی که نمی‌توان از ایران گرفت

شعارهای حاضران در حسینیه امام خمینی هنگام ورود رهبر انقلاب

حضور رئیس جمهور در آیین تجلیل از مقام معلم

قالیباف: تجربه 40 ساله انقلاب باید منبع تولید دانش شود

کتابی برای 13 هزار کودکی که با آرزوهایشان به خاک سپرده شدند

صحبت های شنیدنی سروش صحت