ماجرای تصویر پزشکیان با کیک تیم فوتبال تراکتور
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - فارس / بعد از قهرمانی تیم تراکتور در لیگ برتر تصویری از رئیسجمهور در کنار فرزند و نوههایش در فضای مجازی خبرساز شد.
از شایعه تا واقعیت : پس از قهرمانی باشگاه تراکتور در لیگ برتر و تبریک قهرمانی این تیم توسط مهدی پزشکیان، فرزند رئیس جمهور عدهای تصویری از رئیسجمهور همراه با پسر و نوههایش در کنار پرچم این تیم در فضای مجازی منتشر و ادعا کردند که مسعود پزشکیان قهرمانی این تیم را جشن گرفته است.
بازار



این در حالی است که لوگوی قدیمی باشگاه تراکتور و حامیمالی سابق آن (روی شال، پیراهن و کیک تولد) که یکی از اپراتورهای تلفن همراه است نشان از قدیمی بودن این تصویر دارد.

همچنین بررسیهای دقیقتر نشان داد که تصویر منتشر شده مربوط به جشن تولد 3 سال(172 هفته) قبل نوه مسعود پزشکیان (در زمانی که وی نماینده مردم تبریز بوده) است.
مهدی پزشکیان، پسر رئیسجمهور در قسمت توضیحات این پست قدیمی نوشته بود: «آقا محمدحسین خانِ عزیز، تولدت مبارک باشه. اون بادکنکها و پرچم هم سلیقهی خود محمدحسین بود و البته سفارش کیک که اصرار داشت تراکتور باشه.»
-
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷:۰۷
-
۵ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/727881/