عصر قم

آخرين مطالب

صدیقی: در فاجعه انفجار بندر شهید رجایی مسامحاتی بوده است گفتگو

صدیقی: در فاجعه انفجار بندر شهید رجایی مسامحاتی بوده است
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / امام جمعه موقت تهران گفت: در فاجعه انفجار بندر شهید رجایی مسامحاتی بوده که مسئولان قضایی و امنیتی سخت دنبال کار هستند و رئیس قوه قضاییه نیز دستور ویژه داده‌اند؛ مقام معظم رهبری نیز در این قضایا حساسیت دارد تا علل وقوع این حوادث کشف شود تا در آینده تکرار نشده و رخنه‌ها بسته شود.
حجت‌الاسلام و المسلیمن کاظم صدیقی گفت: تقوا برای انسان توشه است؛ تقوا یکی از مسائلی است که باید یک حاجی با حساسیت در قربانگاه ابراهیم، مسلخ بریدن تعلق، دنبال کند.
وی با اشاره به دهه کرامت گفت: حضرت معصومه (س) خیلی مقام و منزلت دارد و آیینه تمام معنای حضرت زهرا (س) است. امام رضا (ع) نیز در میانه تمام امامان، عالم آل محمد (ص) است؛ افتخار می کنیم و به خود می بالیم که سر سفره امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) هستیم.
صدیقی با اشاره به حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت: مساله بندر شهید رجایی فاجعه بود که تسلیت می گویم، برای درگذشتگان فاجعه از خداوند طلب مغفرت می‌کنیم، برای مجروحین طلب عافیت و شفا می‌کنیم، برای داغ‌دیدگان و آسیب دیدگان و خسارت دیدگان طلب صبر داریم و برای نظام و حکومت توفیق جبران مصیبت های وارده را داریم. فی نفسه بسیار دردمند شدیم.
وی افزود: باید سیره امام‌مان رهبر حکیم انقلاب را نصب‌العین قرار دهیم که ایشان در تمام حوادث پیش‌بینی نشده که ملت مصیبت زده می‌شوند، تسلیت می‌گویند و همدردی می‌کنند و هم جهات مثبت را درنظر می‌گیرد که مردم دلگرم بوده و در میدان باشند.
امام جمعه موقت تهران گفت: در این فاجعه مسامحاتی بوده که بحمدلله مسئولین قضایی و امنیتی سخت دنبال کار هستند و رئیس قوه قضاییه نیز دستور ویژه داده‌اند؛ مقام معظم رهبری نیز در این قضایا حساسیت دارد تا علل وقوع این حوادث کشف شود تا در آینده تکرار نشده و رخنه‌ها بسته شود؛ بحمدلله با حساسیت اوضاع را زیر ذره بین دارند.
وی با اشاره به حضور گسترده مردم در مراکز اهدای خون بعد از حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت: ملت خداجوی و ایثارگر و مهربان ایران مایه دلگرامی هستند، مردم در انقلاب و در حوادثی مثل زلزله، طوفان، سیل و یا جریاناتی از این دست، خودشان را به منزله آسیب دیده ها می‌بینند و صف های طولانی اهدای خون را مشاهده کردیم؛ ما به این مردم افتخار می‌کنیم.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به روز معلم گفت: آموزش و پرورش یک دریا و مهم‌ترین نهاد حکومتی و مهم‌ کانون سرنوشت ساز برای نظام و کشور است.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب سند تحول آموزش و پرورش را نسخه نجات معرفی کردند که برای آینده سازان در رحمت به شمار می آید؛ لذا باید وزیر آموزش و پرورش این سند را اجرا کند.
صدیقی گفت: باید دولت و مردم معلمان را اکرام کنند، نظام نیز باید به داد آن‌ها در مسائل اقتصادی برسد؛ البته سرمایه یک معلم، عشق و تعهد او هست و نه حقوق؛ معلمان بدانند به جای پیغمبر نشسته و جانشین خدا است.
* آموزش و پرورش باید از حافظه محور بودن بیرون آید
وی بیان کرد: آموزش و پرورش باید از حافظه محور بودن بیرون آید و در کتاب‌ها تجدید نظر کند، این کتاب‌ها در تراز انقلاب نیست و در این کتاب‌ها مسائل انقلابی و آموزش انقلاب دیده نمی‌شود. آموزش و پرورش کدام رمز زندگی را در اختیار فرزندان ما قرار می‌دهد که خروجی دانشگاه‌ها تحمل، تاب‌آوری، صبر گذشت، استقامت در زندگی خانوادگی و کاهش طلاق باشد؟ همه اینها برای این است که در مدارس درست تربیت نشده‌اند.
بازار
وی با اشاره به اهمیت تزکیه و تربیت گفت: معلم باید عاشق باشد و بتوانند افرادی همچون شهید رجایی و سایر شهدا تربیت کنند. معلم باعث می‌شود که پایان کار یک نفر شهادت، ولایت، مدیریت نجات بخش و استقلال و عزت کشور و مقابله با قراردادهای ننگین و قراردادهای استعماری باشد که همه این‌ها به هوش و تربیت لازم نیاز دارد تا افراد هم به موقع به میدان آمده و هم فریب نخورده و در قراردادها مرعوب نشوند و انفعالی نباشند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/727444/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران بین الهلال و ژسوس برای فسخ قرارداد

ازدحام جمعیت در تبریز و جشن مردمی هواداران تراکتور

تختی برای استقلال و پرسپولیس اجباری شد

خداداد: ممنوع‌المصاحبه‌ام ولی خیالمان راحت شد

اشک‌های هوادار کم سن و سال نساجی در آغوش مهدی مهدی‌پور

آب پاکی نظری جویباری روی شایعات ماتزاری

ساکت الهامی صحبت‌های پخش شده او در فضای مجازی علیه علی خطیر را تکذیب کرد

سعید مظفری زاده مدیرعامل باشگاه تراکتور: هواداران نگران نباشند

انتقادهای تند هواداران نساجی از بازیکنان

تاکید عراقچی بر حق ایران برای غنی‌سازی

علی مطهری: آیت الله مطهری نسبت به نفوذ تفکرات انحرافی در میان گروه های مبارز هشدار می داد/ ایشان تاکید کرد باید راه خود را از مجاهدین خلق جدا کنیم

خواندن مثنوی چه فایده ای دارد؟

از خاک تا هنر ؛حکایت سفالگری در قم +فیلم

گزارشی از برگزاری اولین روز کنکور

مخدری که داعشی‌ها پیش از بریدن سر قربانی مصرف می‌کردند؛ خطر بیخ گوش

استقلال، پرسپولیس و حالا تراکتور، متخصص لیگ برتر!

فوتبال ایران در آستانه یک رکود جدید؛ قهرمان ٧٠ امتیازی

مدافعان دو متری قهرمانی تراکتور را تضمین کردند!

گل اول وسترلو به دندر توسط الهیار صیادمنش در دقیقه 3+45 از روی نقطه پنالتی

گل اول منچسترسیتی به ولورهمپتون

نادری: قاطعانه قهرمان شدیم

قاضی‌پور: روی ضربات ایستگاهی حساب کرده‌ بودیم

رمضانی: امیدوارم در جام حذفی موفق باشیم

دست تکان‌دادن پرمهر پدر و مادر تبریزی برای تراکتوری‌ها

دانیال: آمدم دو نکته بگویم و بروم!

قوی ترین ضد استرس!

واکنش پسر پزشکیان به قهرمانی تراکتور

تحلیل هآارتص از نقش بن سلمان در مذاکرات ایران و آمریکا

شعری از مریم دلدار بهاری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سخنان شنیدنی حامد عسکری

پلمب موسسه ای با رویکردهای انحرافی در قم

بارش شدید باران و تگرگ در ارومیه

بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی

برد بیستم تراکتور با اولین پنالتی فصل

سپاهان باخت تا تراکتور قهرمان شود؛ خاطرات جمعه سیاه پاک شد

صحبت‌های مهدی شیری بعد از قهرمانی با تراکتور در لیگ برتر

صحبت های مجتبی حسینی سرمربی تیم آلومینیوم اراک پس از مقابل استقلال

ایمان عالمی سرپرست استقلال: در مورد ماتزاری از باشگاه سوال کنید

سید حسین حسینی کاپیتان استقلال : این پاس‌گل هم تقدیم به آقای میثاقی که انقدر بازی با پا دوست دارد

انتقاد مجری شبکه قزوین به محسن فروزان دروازه بان شمس آذر بابت تبریک قهرمانی

بازیکنان استقلال پس از برتری مقابل آلومینیوم بدون مصاحبه ورزشگاه را ترک کردند

نظری جویباری: قرارداد ماتزاری با استقلال اخبار شما خبرنگاران است؛ فعلا خبری نیست!

جدول لیگ برتر؛ تراکتور قهرمان شد و استقلال به رده هشتم رسید

تی‌تی‌ها به آرزویشان رسیدند؛ اولین قهرمانی تراکتور در تاریخ لیگ برتر

چطور دم‌کرده پوست این میوه ناجی یبوست می‌شود؟

چه غذاهایی طبیعت گرم و خشک دارند ؟

واکنش ایران درخصوص حملات آمریکا به یمن

فلاحت‌پیشه: اروپایی‌ها از رانده شدن از میز مذاکرات ناراحتند

هرچه کردم شکر آن را، روزگار از من گرفت!

انفجار بندر شهید رجایی، تکه‌های شیشه را به دیوار شلیک کرد!