عصر قم

آخرين مطالب

کاهش قیمت اقلام اساسی از طریق شبکه تعاونی‌های قم اقتصادی

کاهش قیمت اقلام اساسی از طریق شبکه تعاونی‌های قم
  بزرگنمايي:

عصر قم - رئیس اتاق تعاون قم با اشاره به ظرفیت‌های شبکه تعاونی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم، از کاهش محسوس قیمت برخی اقلام اساسی مانند گوشت، برنج و لاستیک در قالب طرح‌های تعاونی خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمدتقی حاج‌ابراهیمی در نشست خبری به مناسبت هفته کارگر که با حضور اصحاب رسانه در قم برگزار شد با گرامیداشت یاد شهدا و تبریک هفته کارگر، از تلاش رسانه‌ها در ارتقای آگاهی عمومی و مطالبه‌گری در حوزه تعاون قدردانی کرد.
وی با اشاره به رویکرد تعامل‌محور هیئت‌رئیسه جدید اتاق تعاون با اداره کل تعاون استان قم اعلام کرد: در ششم اردیبهشت‌ماه، تفاهم‌نامه‌ای میان این دو نهاد به امضا می‌رسد که بر اساس آن بخشی از وظایف حاکمیتی قابل واگذاری وزارت تعاون به اتاق تعاون قم محول خواهد شد.
رئیس اتاق تعاون قم راه‌اندازی تعاونی‌های تخصصی برای اهالی رسانه در حوزه‌هایی چون مسکن، مصرف و تأمین کالا را یکی از مطالبات جدی و قابل تحقق دانست و افزود: تمرکز ما بر تکمیل زنجیره خدمات تعاون و ارزش‌آفرینی پایدار است.
وی ادامه داد: همکاری ده‌ساله اتاق تعاون با اداره کل تعاون در مناسبت‌هایی مانند هفته کارگر، هفته تعاون و دهه فجر با مشارکت فعال کمیته‌های کارگری و کارفرمایی نشان‌دهنده انسجام خوب میان بخش‌های مختلف حوزه روابط کار در استان است.
حاج‌ابراهیمی همچنین از احیای دبیرخانه مشترک سه اتاق اقتصادی کشور شامل تعاون، اصناف و بازرگانی خبر داد و گفت: اتاق تعاون به عنوان جوان‌ترین اتاق اقتصادی کشور، نقش مؤثری در روند تصمیم‌سازی و مطالبه‌گری بخش خصوصی دارد.
وی به ماده 57 اصلاحی قانون بخش تعاون مصوب سال 1397 اشاره کرد و گفت: بررسی صلاحیت مدیران عامل و هیئت مدیره تعاونی‌ها، همچنین داوری در اختلافات میان اعضای تعاونی‌ها از جمله اختیارات مهم واگذار شده به اتاق تعاون است.
رئیس اتاق تعاون قم با تأکید بر اهمیت صیانت از محیط‌های کاری، افزود: ایجاد فضای امن و پایدار برای نیروی کار، مسئولیتی مشترک میان همه نهادهای مرتبط است که نیازمند حمایت‌های پژوهشی و تدوین بسته‌های مشوق و حمایتی برای کارفرمایان و کارگران است.
وی خاطرنشان کرد: تعاونی‌ها از امتیازاتی مانند معافیت 25 درصدی مالیاتی نسبت به شرکت‌های سهامی و معافیت 20 درصدی سهم کارفرما در حق بیمه برخوردارند، اما این مزایا هنوز به‌طور کامل اجرایی نشده و نیاز به پیگیری جدی دارد.
حاج‌ابراهیمی با اشاره به فعالیت تعاونی‌ها در زمینه توزیع کالاهای یارانه‌ای مانند گوشت و برنج گفت: موفق شدیم با استفاده از ظرفیت تعاونی، قیمت برخی اقلام مانند لاستیک خودرو را به‌شکل قابل توجهی پایین‌تر از بازار آزاد عرضه کنیم.
وی از برنامه‌ریزی برای ایجاد تعاونی‌های مسکن و تامین کالاهای اساسی خبر داد و افزود: نقش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی و ترویج این مدل اقتصادی بسیار مؤثر است و می‌تواند مردم و مسئولان را به استفاده از ظرفیت‌های بخش تعاون سوق دهد.
رئیس اتاق تعاون قم در پایان با دعوت از خبرنگاران برای معرفی کارآفرینان کمتر شناخته‌شده استان، خواستار همکاری بیشتر رسانه‌ها با اتاق تعاون برای شناسایی ظرفیت‌ها و تسهیل دسترسی این فعالان به مشوق‌ها و حمایت‌های قانونی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/724091/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

مدیر پیکان: وجود VAR در لیگِ یک، اتفاق بزرگی است

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

حال خوش حسینی با آینده‌های ایران!

مالک خیبر: وحید امیری را می‌خواهیم

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

چشمم خونریزی داره!

پیش دیابت هم خطرناک است!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

رونمایی و عرضه موسوعه فقهی آیت‌الله شیخ حسن جواهری

علم الهدی: جریان مقاومت در یمن آمریکای نابکار را پشیمان کرده است/ شهادت آیت الله رئیسی خسارات زیادی برای کشور داشت

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

آزمون سراسری حفظ قرآن کریم در قم برگزار شد

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

حادثه آتش سوزی در یک واحد آموزشی در قم

تأکید امام جمعه قم بر ضرورت گسترش فرهنگ مطالعه

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است

آزمون متمرکز مراکز فقهی حوزه علمیه قم برگزار شد

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است!

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

معمای بزرگ داوری در هفته بیست و نهم لیگ برتر

نقش همسر گوندوگان در بازگشتش به منچسترسیتی

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

بیانیه جدید تیم مدعی صعود؛ وی‌ای‌آر شخصی نیست!

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

فراخوان حسن شماعی‌زاده برای برگزاری تجمع علیه تصمیم ترامپ درباره خلیج فارس

سفیر ایران: فضای مذاکرات ایران و هند مثبت بود

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی

حکم اعدام تتلو تایید شد؟

سیگار گران می‌شود

7 بازیکن جوانی که زودتر از حد انتظار به باشگاه‌های بزرگ پیوستند

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!