عصر قم

آخرين مطالب

ستاری: می‌خواهیم پرسپولیس و سپاهان را اذیت کنیم ورزشی

ستاری: می‌خواهیم پرسپولیس و سپاهان را اذیت کنیم
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /مدافع باتجربه هوادار می‌گوید تیمش با وجود تمام فشارها، تلاش دارد تا شایستگی‌هایش را در هفته‌های پایانی لیگ به نمایش بگذارد.
محمد ستاری، مدافع تیم فوتبال هوادار تهران، پس از تساوی دو بر دو تیمش مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی، صحبت‌هایی را درباره شرایط تیم، عملکرد بازیکنان جوان و آینده باشگاه مطرح کرد.
او درباره وضعیت فعلی باشگاه و تلاش برای بقا گفت: «مسلماً اگر تیم در لیگ برتر بماند و تیمداری کند، خیلی‌ها خوشحال می‌شوند، اما واقعیت این است که ما از سیاست‌های دقیق باشگاه بی‌خبریم. تنها چیزی که می‌دانیم این است که باشگاه، کادرفنی و بازیکنان همه تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا در همین سه هفته باقی‌مانده، نتایج خوبی بگیریم و مثل بازی با استقلال عملکرد قابل قبولی داشته باشیم. هدف‌مان این است که خودمان را نشان دهیم و باقی‌اش را به خواست خدا می‌سپاریم.»
ستاری درباره بازی با استقلال و گل‌های زیبایی که تیمش به ثمر رساند و پاس گلش به داریوش شجاعیان، توضیح داد: «بازی بسیار خوبی بود. البته متأسفانه در دقیقه 4 یک گل دریافت کردیم، اما نقطه عطف بازی این بود که خیلی زود و در همان دقایق ابتدایی توانستیم گل بزنیم. این گل کاملاً روی کاری که با تیم تمرین کرده بودیم، به ثمر رسید. ما می‌دانستیم استقلال با سیستم سه دفاعه بازی می‌کند و می‌توانیم از برخی فضاها استفاده کنیم. خوشبختانه دقیقاً همان‌طور که برنامه‌ریزی کرده بودیم و با پاس من به داریوش گل زدیم.»
او سپس به گل دوم تیمش اشاره کرد و گفت: «گل دوم هم به نظرم یک گل شگفت‌انگیز بود؛ از سوی یک بازیکن 19 ساله که اولین بار بود مقابل استقلال و در آزادی بازی می‌کرد. واقعاً یک سوپرگل زد و امیدوارم سعید صادقی بتواند همین روند را ادامه دهد. بعد از بازی متوجه شدم که او در پایه‌های استقلال بوده و علاقه زیادی هم به این تیم دارد. امیدوارم پیشرفت کند. تیم ما بازیکنانی مثل سعید صادقی زیاد دارد. ما امسال به‌صورت جدی جوان‌گرایی کرده‌ایم، اما شاید این روند باید متعادل‌تر پیش می‌رفت. جایگاه فعلی تیم، جای هوادار نیست.»

عصر قم

او در ادامه با اشاره به شرایط تیم و انگیزه بازیکنان افزود: «در این سه بازی باقیمانده، بچه‌ها فرصت دارند که مثل بازی دیروز خودشان را نشان بدهند. یک نوع ویترین برای بازیکنان است تا تمام ایران ببینند که چه کیفیتی داریم. مقابل سه تیم پرهوادار قرار می‌گیریم؛ نساجی در قائمشهر، سپاهان در تهران و پرسپولیس در آزادی. حتی اگر پرسپولیس دیگر شانسی برای قهرمانی در هفته آخر نداشته باشد، حتماً می‌خواهد فصل را با پیروزی تمام کند. این بازی‌ها سخت هستند اما فرصتی هستند برای نشان دادن توانایی‌ها.»
مدافع باتجربه هوادار درباره تأثیر این نمایش‌ها بر آینده بازیکنان گفت: «همه بازی‌های پایانی فصل اهمیت زیادی دارند. این‌ها بازی‌هایی هستند که برای آینده بازیکنان تعیین‌کننده‌اند. هم برای کادر فنی و هم برای ما بازیکنان، فرصتی برای اثبات شایستگی است.»
ستاری در پاسخ به این سوال که آیا تیم هوادار در لیگ برتر باقی می‌ماند یا خیر، گفت: «واقعیت این است که ماندن‌مان خیلی سخت شده، اما هنوز روی کاغذ شانس داریم. بازی‌های سختی پیش رو داریم، ولی تیم‌های دیگر هم همین شرایط را دارند. ما می‌رویم که خودمان را نشان دهیم و مثل بازی‌های سال 1404 که توانستیم نمایش‌های خوبی داشته باشیم برای نشان دادن توانایی‌های خودمان بجنگیم.»
او درباره جوانان تیم و دغدغه‌هایی که برای آینده‌شان در صورت سقوط هوادار وجود دارد، گفت: «واقعاً از این موضوع ناراحتم. من فوتبال را از پایه‌های راه‌آهن شروع کردم؛ تیمی که در تهران لیگ برتری بود و بازیکنان زیادی تحویل فوتبال ایران داد. تیم هوادار هم در سال‌های اخیر بازیکنان جوان زیادی معرفی کرده. همین امسال در نیم‌فصل مهدی گودرزی به خیبر رفت، محمد عباسی اول فصل به فولاد خوزستان پیوست، محمدجواد محمدی و سعید سحرخیزان و خالدآبادی معرفی شدند. امیدوارم باشگاه بتواند ادامه دهد، چون واقعاً حیف است. بازیکنانی مثل سعید (محمد حسین) صادقی آینده‌دار هستند و می‌توانند به فوتبال ایران کمک کنند.»
در پایان او در مورد شرایط خودش گفت: «امسال فصل خیلی سخت و پرفشاری را سپری کردیم. تیمی که در این شرایط جدولی قرار دارد، هم از نظر ذهنی و هم فنی تحت فشار زیادی است. از دقیقه یک با استرس بازی می‌کنیم. امیدوارم در این سه بازی باقی‌مانده بتوانیم فشارها را با بازی‌های خوب جبران کنیم. درباره عملکرد خودم، نظر لطف شماست، اما امیدوارم همه بچه‌هایی که در هوادار هستند، فصل بعد اتفاقات خوبی برای‌شان بیفتد. چون واقعاً لیاقت‌شان بیشتر از این جایگاه است.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/724080/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

تصاویری از تشرف آیت‌الله جوادی آملی به حرم امام علی(ع)+ جزئیات

اعلام برنامه قطعی برق مناطق قم در روز شنبه

سقوط 8 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 7 نفر جان باختند

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

سقوط هشت عضو یک خانواده در چاه کشاورزی

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

درخشان، پیشکسوت پرسپولیس : باید به انتخاب و خواسته‌های سرمربی احترام گذاشت

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

شهید آیت‌الله آل‌هاشم؛ مظهر سادگی مردمداری

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات و دیدار با علما + تصاویر

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

امام‌جمعه قم: از حق غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز