عصر قم

آخرين مطالب

جنون و کامبک، بارسلونا یک گام نزدیک‌تر به لالیگا ورزشی

جنون و کامبک، بارسلونا یک گام نزدیک‌تر به لالیگا
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /بارسلونا در بازی هفته سی و دوم لالیگا مقابل سلتاویگو با نتیجه 4-3 برنده شد.
بارسلونا در چارچوب رقابت‌های هفته سی و دوم لالیگا امروز میزبان سلتاویگو بود و این دیدار با نتیجه پرگل 4-3 به پایان رسید. بارسا در این بازی ابتدا با گل فران تورس پیش افتاد، سپس 3-1 عقب افتاد و در نهایت به تساوی 3-3 رسید. بازی در وقت‌های اضافه با پنالتی رافینیا در نهایت 4-3 به سود میزبان رقم خورد.
آبی‌ اناری پوشان پس از این برد هیجان انگیز 73 امتیازی شدند و اختلاف آن‌ها با یک بازی بیشتر نسبت به رئال مادرید 7 امتیاز شد. این اولین بار در فصل جاری نبود که بارسا از شکست برمی‌گردد و موفق به برد می‌شود. پیش از این تیم فلیک مقابل بنفیکا در چمپیونزلیگ و اتلتیکومادرید در لالیگا موفق به ثبت کامبک شده بود و امروز هم بار دیگر این را ثابت کرد که قدرت زیادی در ثبت این چنین نتایجی دارد.
ترکیب تیم‌ها
بارسلونا: شزنی، مارتین، مارتینز، کوبارسی، کنده، فرمین لوپز، دی یونگ، پدری، فران تورس، رافینیا و روبرت لواندوفسکی
سلتاویگو: گوآیتا، رودریگز، لاگو، آلونسو، دوران، بلتران، موریبا، کاریرا، لوسادا، سوئدبرگ و ایگلسیاس
بازی با شروع طوفانی بارسلونا همراه بود. در دقیقه 2 فرمین لوپز با حرکتی از سمت راست وارد محوطه جریمه شد و پاس کاتبک او به لواندوفسکی رسید. ضربه اول وقت این مهاجم با اختلاف اندکی از کنار تیر عمودی راست به بیرون رفت و بارسا فرصت زودهنگام برای پیش افتادن را از دست داد.
در دقیقه 12 بارسلونا بالاخره به گل رسید. فرن تورس با پاس اینیگو مارتینز صاحب توپ شد، به سمت محوطه جریمه حرکت کرد و با ضربه‌ای زمینی به گوشه پایین چپ دروازه، گویتا را مغلوب خود کرد. خط دفاعی سلتا کاملاً از هم پاشید و بارسا با این گل 1-0 در مونتجوئیک پیش افتاد.

عصر قم

اما این برتری زیاد طول نکشید. در دقیقه 15 سلتاویگو به بازی برگشت. اشتباه مشترک وویژک شزنی و پائو کوبارسی روی دفع سانتر زمینی پابلو دوران از سمت راست، باعث شد تا بورخا ایگلسیاس از فاصله نزدیک به راحتی دروازه را باز کند و نتیجه را 1-1 کند. این گل نشان‌دهنده ضعف دفاعی بارسا در این لحظه بود.

عصر قم

در ادامه، هر دو تیم موقعیت‌هایی داشتند، اما سلتا خطرناک‌تر ظاهر شد. در دقیقه 23 دوران بار دیگر با سرعت خط آفساید متزلزل بارسا را شکست و سانتر زمینی او برای ایگلسیاس خطرناک بود، اما کنده و شزنی با همکاری خطر را دفع کردند. در دقیقه 43 هم شزنی با یک دبل سیو حیاتی اشتباه خود را جبران کرد؛ او ابتدا شوت زمینی موریبا از سمت راست را مهار کرد و سپس با جهشی سریع مانع از گل‌زنی لوسادا روی ریباند شد و بارسا را از دریافت گل دوم نجات داد.
نیمه دوم بازی با هیجان و گل‌های پیاپی ادامه پیدا کرد. سلتا ابتدا با درخشش بورخا ایگلسیاس پیش افتاد، اما بارسا با تعویض‌های مؤثر فلیک به بازی برگشت.
نیمه دوم با تغییر سلتا آغاز شد؛ اسکار مینگسا، مدافع سابق بارسا، به جای لوسادا وارد زمین شد. در دقیقه 52، سلتا به گل دوم رسید. یوئل لاگو با یک پاس بلند از عقب زمین، ایگلسیاس را در موقعیت قرار داد. فرنکی دی‌یونگ در دفع توپ ناکام ماند و ایگلسیاس با فرار به محوطه جریمه، با ضربه‌ای دقیق به گوشه پایین چپ دروازه، نتیجه را 2-1 به سود سلتا کرد.

عصر قم

سلتا دست‌بردار نبود. خیلی زود در دقیقه 58 ایگلسیاس بار دیگر خط آفساید بارسا را شکست و با شوت قدرتمندش دروازه را هدف گرفت، اما شزنی با واکنشی عالی مانع از هت‌تریک او شد. موریبا هم در ریباند شانس خود را امتحان کرد، اما ضربه‌اش به بیرون رفت. در دقیقه 59 فلیک با دو تعویض واکنش نشان داد. دنی اولمو به جای فرمین لوپز و لامین یامال به جای فرن تورس وارد زمین شدند. سلتا هم در دقیقه 60، سوئدبرگ را با آلفون گونزالس تعویض کرد.
بازی در دقیقه 62 بار دیگر اوج گرفت. ایگلسیاس با پاس سرخیره کاریرا، هت‌تریک خود را کامل کرد. او با ضربه‌ای آرام به گوشه پایین چپ دروازه، بارسا را 3-1 عقب انداخت. اما بارسا تسلیم نشد. در دقیقه 64، رافینیا با پاس هوشمندانه‌ای دنی اولمو را در موقعیت قرار داد و این هافبک تازه‌وارد با شوت دقیق به گوشه پایین راست دروازه، اختلاف را به یک گل کاهش داد و نتیجه 3-2 شد.

عصر قم

بازی به طرز عجیبی روندی دیوانه‌وار را سپری کرد و تنها چهار دقیقه بعد، در دقیقه 68 بارسا بازی را به تساوی کشاند. لامین یامال که به‌عنوان تعویضی وارد شده بود، از سمت راست سانتری به محوطه شش‌قدم فرستاد و رافینیا با پرشی بلند و ضربه سر رو به پایین، گوآیتا را مغلوب کرد و نتیجه را 3-3 کرد. سلتا هم در دقایق 73 و 74 تعویض‌هایی انجام داد؛ ایگلسیاس و پابلو دوران بیرون رفتند و یاگو آسپاس و فرمین لوپز وارد زمین شدند.

عصر قم

بعد از این گل‌ها بارسلونا بیشتر روی روند عملکرد حریفش مسلط شد و سلتاویگو را به عقب می‌راند تا با خلق موقعیت بیشتر برای کسب سه امتیاز تلاش کند. حرکات تیم فلیک برای تغییر نتیجه هیچ اثری نداشت تا در نهایت بازی وارد وقت‌های اضافه شد.

عصر قم

در پنجمین دقیقه از وقت‌های اضافه به زمین افتادن دنی اولمو توسط VAR و سپس داور از طریق نمایشگر کنار زمین بررسی شد. داور دستور به ضربه پنالتی داد و این ضربه حساس را رافینیا در دقیقه 9+90 به گل تبدیل با کرد تا سرنوشت بازی حساس بین دو تیم با این گل مشخص شود.
بازار



عصر قم

عصر قم

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/722232/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

حمایت سازمان بسیج طلاب و روحانیون از پیام راهبردی رهبر انقلاب به مناسبت یکصدسالگی حوزه علمیه قم

تیمچه بزرگ قم؛ جلوه‌ای از شکوه و عظمت معماری ایرانی

اعلام برنامه‌های آیین اختتامیه دومین جشنواره روایت جهاد قم

آزادی 20 زندانی جرایم غیر عمد از محل موقوفات در قم

8 هزار کیلومتر اسب‌سواری برای احیای مسیر حج مسلمانان اندلسی

از متن تا حاشیه‌های نمایشگاه کتاب

بی‌قانون‌ترین شهر دنیا را بشناسید

آخرین آمار ورود زائران‌ایرانی به سرزمین وحی

پیش‌بینی آب و هوای کشور در روزهای آینده

حمید درخشان: شکل بازی پرسپولیس خوب نیست

کمپانی: فردا به‌ خاطر مولر برنده می‌شویم

روند تغییر و پیشرفت لباس باشگاه بارسلونا از گذشته تاکنون

محبی سد راه اولین گل بن‌یدر در ایران!

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

گل دوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط مهتاب بنایی

سرنخ جدید از آینده دی‌بروینه؛ خرید خانه در ناپل!

گل سوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط الهام عنافجه

تمام گل و پاس‌گل‌های خوسلو در رئال مادرید

صعود دختران ایران قطعی شد!

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

خواص عصاره گوشت برای ریه

سایر علائم سرطان تخمدان

دیدار عارف با جمعی از اعضای حزب کارگزاران/ فائزه و محسن هاشمی هم بودند

کمالوندی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی دارد و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد

گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی

الگوی مدیریتی آیت‌الله رئیسی باید به فرهنگ اجرایی کشور تبدیل شود

روزگار از من گرفت

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج و عتبات

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان تکذیب شد

مرگ خاموش علم در خزر؛ پژوهشکده‌ای که قربانی زمین‌خواری شد

فرونشست زمین تهدیدی جدی برای آینده تهران

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

بازیکنی که بارسلونا می‌خواهد او را بالای 70 میلیون یورو بفروشد

آخرین خبرها از پیوستن ماتزاری به استقلال و واکنش پیمان یوسفی

آیتم برنامه ورزش و مردم از درخشش طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان

دومین خرید سپاهان هم لو رفت!

تیم پزشکی پرسپولیس گل سه‌ امتیازی زد!

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

دنیامالی: فوتبال ساحلی با افتخار حذف شد!

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

قالیباف: من هیچ وقت با مذاکره مخالف نبودم/ مگر می‌شود بدون دنیا زندگی کرد

واکنش زینب سلیمانی به ماجرای ترامپ و نام خلیج فارس

ماجرای نقشه‌ نصب شده بر دیوار اتاق رئیس دستگاه دیپلماسی کویت از زبان سفیر پیشین ایران

فرمانده کل ارتش: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی رسالت اصلی نیروهای پدافندی است

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من